Sonoma írta: ↑2025.02.05. 20:55:32
bence0330 írta: ↑2025.02.04. 22:17:26
Remélem így, hogy vége az ablaknak, megkapja megint a lehetőséget, szükségünk lenne rá, akkor is, ha 20 percekre lehet csak bedobni.
Semmit nem vesztünk vele, ha bedobjuk negyed órákra megnyert meccsen, a szélsőinknek is nagy szüksége van rá.
Ez nem így működik. Ha egyszer kimondta az edző, hogy nem számít rá, akkor nem is fog játszani Fati. Ha játszhatná, az Flick tekintélyét és szavahihetőségét is csorbítaná, plusz megerősítené a jövőben elküldendő játékosokat (pl. De Jong), hogy az edző keménykedése nem komoly, úgyis betesz a csapatba, ha "beintek neki".
Nem véletlenül jelzés értékű a lelátóra küldés. Onnan nincs vissza út a csapatba. Persze láttunk már ilyet, akit ez se érdekelt (Özil-Arsenal). De ez a játékos pályafutásának a végét jelenti. 3 év a lelátón az egy szeppuku a játékos karrierjének.
Két dolog.
1: Sokféle vezető van, és Flick nagyon fura módon nekem nagyon, de nagyon nem autoriternek tűnik. Apróságokat már villantott ebből: karszalagok játékosok kénye-kedve szerinti ide-oda rakosgatása, Gavi meggyőzi Torre cseréjéről, stb. Szerintem neki nincs az egekben az egója. Sokat látom kétirányúan kommunikálni meccs közben a játékosokkal. Szerintem egy demokrata vezetőről beszélhetünk a személyéről inkább, vagy legalábbis afelé húz a dolog. Nem hinném, hogy nála vannak kőbe vésett dolgok.
2: A fentiekkel egyetértek, ha ez történt, mármint hogy meg lett mondva neki, hogy lelátó, és te itt nem játszol. De erről semmit nem tudunk. Annyit tudunk, hogy Fati nem játszik. Elképzelhető, hogy igaz a fenti, de az is, hogy Flick látja edzésen, és egyszerűen nem tartja fizikálisan elégnek jelenleg Ansut. Amúgy két meccsel ezelőtt pl. keretben volt.
Én kb úgy képzelném, hogy megmondta neki Flick, hogy nem elég amit most lát, és mások előrébb vannak. Fati meg úgy döntött, marad és bizonyít. Aztán ha fizikálisan fejlődik, és Flick elégedett lesz vele, majd bekerül.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy