A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem kezdjük el a szokásos köröket lefutni, nem sétálok be a csapdába.bence0330 írta: ↑2025.02.07. 12:48:05
Senki nem felejtette el, hol írt ilyet kicsoda?
Idézd ezeket a mindig duplázik történeteket, mert elég problémás önmagában, hogy megint elkezdesz magas lóról véleményeket leszólni, hát még amikor nem létezőket szólsz le, túlzol, miközben túlzást kritizálsz gúnyolódva. Szálka, gerenda? Érveket hozok, te meg egy röhögős vagy gúmyos smiley-val reagálsz, aztán kamukat írsz másokról. Ez tényleg jó így? Találjak ki én is dolgokat amiket nem írtál és gúnyolódjak rajta? Vagy gúnyolódjak azon, amit ténylegesen leírtál? Lehetne. Senki nem csinálja ezt kb, csak te. Mindenki képes normálisan vitázni ezen az oldalon gyakorlatilag, ellentétes véleményekkel is.
Annyit írtam, hogy 2-3 hónapja sokkal jobb, mint Lewy. Ez statisztikai tény, nem nagyon van mit megkérdőjelezni rajta. Minden mást te költöttél hozzá. Hosszú idő után újra megnyitottam a hsz-eid, kár volt, ugyanaz a lekezelő stílus, akivel nem lehet normálisan beszélni, mint régen. Vissza a tiltás.
Sztem most fején találtad a szöget.
Senki nem felejtette el, hol írt ilyet kicsoda?csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Elfelejtik az emberek mi történt azokban a periódusokban, amikor sérülések miatt 5-6 meccsre is kezdőben találta magát...az utolsó meccseken már annyira nyomorultan mozgott, jó megmozdulás nélkül, hogy mindenki a pokolba kívánta.
De tudom, raklapszámra rúgja a gólokat, mindig duplázik, és egyéb dogmatikus szövegek agyonismétlése, és kész is az agymosás.
Szokásos.
Az igazság szerintem mindig a kettő között van.Troym írta: ↑2025.02.07. 11:31:36Teljesen egyértelmű, hogy Lewy hibája a 3. helyFCBsteve írta: ↑2025.02.07. 11:16:42Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni...![]()
![]()
Nem a kapusoké, akik nem tudnak védeni, nem is a védelemé, akik kettesével kapják a gólokat.
A középcsatár tehet róla.
Mutassatok már mondjuk Salah, Messi, CR-en kívül olyan csatárokat, akiknek nincsenek hullámvölgyei, mert ezek szerint ez csak a mi 37 éves támadónkra jellemző.
Nem tudom bízzak-e benne, hogy megvalósuljon, amit többen szeretnétek és Ferran legyen a kezdőcsatár innentől, mert akkor egy neadjisten BL kudarc esetén ki lesz a bűnbak? Fati a lelátón, Lewy a padon, akkor csak De Jong marad, amennyiben játszik.
Teljesen egyértelmű, hogy Lewy hibája a 3. helyFCBsteve írta: ↑2025.02.07. 11:16:42Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni...![]()
Lewy milyen teljesítményére?!menczel írta: ↑2025.02.07. 10:56:52Hsz első része +1.csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)
Lewa ettől gyenge, ezt elismerem, és nem is ezen vitatkozom.
Lewatól milyen teljesítményre mondanátok, hogy nem gyenge? Ő sosem lesz egy cselező, művészi 9-es mint Zlatan, vagy egy összejátékban is szemgyönyörködtető Suarez. Ő azt tudja, h nem látványos, hanem halálos. Ha elérte volna a 30 gólt februárra, akkor boldogak lennétek?
Mert elérte. Vagy legyen jobb a G+A mutatója mint meccsenkénti 1?
Szintén megvan.
Hsz első része +1.csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)
Lewa ettől gyenge, ezt elismerem, és nem is ezen vitatkozom.
Ha csak megvernénk, oké, de 12-t hintettünk két meccsen nekik, a Reál alig gyűrte le őket, a 7-1 előtt verték a Socit, utánunk a Celtát, stb, kifejezetten jó sorozatban vannak ha a mi meccseinket nem vesszük. A mi érdemünk, hogy iskolásfiúknak tűnnek a csapat mellett.menczel írta: ↑2025.02.07. 00:54:37Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Egyébként szimpatikus játékos és az egész csapat jó volt. De ez egy kiesőhelyen levő Valencia, tehát kezeljük a helyén.
Szerintem pont a betömörülő védelmek elleni rövidpasszos játék az, ahol Ferran jóval hasznosabb, mint a lengyel...menczel írta: ↑2025.02.07. 00:54:37Dehogy illik jobban mint Lewa.
...
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.

Remélem, hogy nem ezért tettük fel a fullos kezdőt (-Ara), ennyit nem ér a dolog. A bet365 500 ezret ír az elődöntősökre, bő 1 misit a döntősre, 2,1-et a győztesre, a negyeddöntőst nem írja, de így ugye a difi csak 2-3K lehet kb.
Most ez a BL szünet nekünk nagyon jól jön és öröm az ürömben. Március elejéig fókuszálhatunk teljesen a bajnokság+ kupára, utána pedig úgy beosztani az erőket hogy a legesélyesebbek legyenek a legfontosabbak.bence0330 írta: ↑2025.02.06. 19:21:06Mondanám, hogy érdekes lenne tudni, hogy állunk a kupához, de Flicknél úgy látom, egyértelmű, nem lacafacázik, mindennek nekimegy. Így, hogy elég laza februárunk lett a BL miatt, ez így életképesnek is tűnik.
Március elején már eldől az elődöntő is, ami ha eljutnánk odáig, remek, mert ha meglenne a döntő, onnantól kezdve a bajnokságban kb mindegy hogy 2., vagy 3. helyen vagyunk, ha nem jön össze a bajnoki cím.
Viszont én akkor sem fogok búsulni, ha ma kiesünk, az elődöntő 2 meccses, szerintem minden üres hétből csak profitálni tudunk a két nagy versenysorozatban. Nem vagyok biztos benne, hogy nem úgy járnánk jobban, pláne, hogy a két Madrid közül jó eséllyel megkapjuk az egyiket, az meg kér hajtós meccs lenne. Szóval én a main nem stresszelek, az tuti, főleg, hogy egy mikiegérkupa már van a tarsolyban, a kupa nélküli szezon már nem lehetséges, nekem az is jó, ha továbbmegyünk, meg az is, ha kiesünk. Ha 4-5 emberrel több lenne a keretben, nem lenne kérdés.