Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Többek között az ilyenek miatt van benne a fórumszabályzatban, hogy a túloldalról nem idézünk, semmi értelme.

Azt én is láttam, és nekem is hasonló jutott eszembe, csak nem ilyen vonatkozásban
Máig emlékszem arra a sokkra az arcán, mikor a 144. szokásos hentelésére a PL-ben elsőre kiállították, előtte meg jó ha sárgákat kapott.
Nem tudom mi folyik ebben a bizonyos kollektív toronyban de:
Figyelj, nekem mind1, most írtam le, semlegességet várnék, sosem lesz az.El Sie7e írta: ↑2025.02.06. 18:26:56
Ha nyomást gyakorolnak akkor büntessék meg. De pontosan mi is ez a nyomás gyakorlás? Egyenlőre azért sírnak mert a saját tevékenységüket vetítik le. Nem szerkesztett, hamisított videók szerepelnek ezekben hanem hivatalos közvetítések klipjei. Szegények ezt nem tudják kezelni akkor 80000-es stadionban feszült helyzetben, millók előtt élő adásban, hogy kezelik a szituációkat. Tehát konkrétan azt mondják ha látják, hogy mit csináltak ők maguk akkor az befolyásolja őket a jövőben? Akkor tiltsák el őket a tv nézéstől is nehogy lássanak egy sport összefoglalót. Újságot se olvassanak és az internetre még csak véletlenül se menjenek fel. Elég gyenge érvek ezek.
Ha tényleges befolyásolás van akkor mehet a bünti. Ez nem az. Ez csak picsogás a részükről.
Ha nyomást gyakorolnak akkor büntessék meg. De pontosan mi is ez a nyomás gyakorlás? Egyenlőre azért sírnak mert a saját tevékenységüket vetítik le. Nem szerkesztett, hamisított videók szerepelnek ezekben hanem hivatalos közvetítések klipjei. Szegények ezt nem tudják kezelni akkor 80000-es stadionban feszült helyzetben, millók előtt élő adásban, hogy kezelik a szituációkat. Tehát konkrétan azt mondják ha látják, hogy mit csináltak ők maguk akkor az befolyásolja őket a jövőben? Akkor tiltsák el őket a tv nézéstől is nehogy lássanak egy sport összefoglalót. Újságot se olvassanak és az internetre még csak véletlenül se menjenek fel. Elég gyenge érvek ezek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.06. 18:09:56https://www.football-espana.net/2025/02 ... g-referees
A La Liga klubjai követelik, hogy büntessék meg a Real Madrid-ot a bírókra tett nyomásgyakorlás miatt
És ki fogja megbüntetni őket?bence0330 írta: ↑2025.02.06. 17:40:38Troym: nagyrészt egyetértek, bulizzák le ezt ők. Hergeljék fel, haragítsák magukra egymást, és akkor ha van madridismo, biztos visszább is szorul. Ha meg nem, akkor szimplán csak rosszabb lesz a viszonyuk, az sosem árt. És ki tudja, valami előremutató is kisülhet belőle, bár a futball kőkori hozzáállását tekintve nem nagyon hiszek benne. Mintha a VAR-szobában ülő bírók azon akadnának fenn, hogy kell bekapcsolni a monitort, sok ítéletet nem lehet máshogy magyarázni.
Ne mondd már, hogy objektív tény, az Olcha által említett "köztudott, hogy a Barcelona évekig fizetett a bírók kegyeiért.". Köze nincs ennek az objektivitáshoz. Ahogy beszéltük is, az objektív tény, hogy fizettünk valamilyen szolgáltatásért. Hogy évekig fizettünk a bírók kegyeiért, az minden, csak nem objektív tény.
Legyen minél nagyobb a balhé, mert ócska a játékvezetés és ne nekünk kelljen megvívni a csatát, ennyit állítok.
Te milyen szemmel nézed?superman írta: ↑2025.02.06. 15:12:53Bence! Csak te beszélsz arról, h a Barca v a Real csal e jobban, én a Barca ellen folyó eljárásból indultam ki, arról írtam. Ezért mobdtam, h ide se illik jobban, mint máshova, de mindegy. A többivel alapvetően egyet értek, nyilván a Barca felé húz a szíved, kicsit azért mindig oda ítélsz, tehát nincs nagyon miről beszélnünk. Tegnap a kommentátor egy objektív tényről mondott egy objektív megállapítást, de te mindenáron ebbe kötsz bele, így nincs igazán miről beszélnünk. Szíved joga barcás szemmel nézni a szitut, csak így nem tudunk egyről a kettőre jutni. Úgyhogy én ezt a témát engedélyeddel most elengedtem.![]()
42 csapatból csupán ők hiányoztak, mikor döntést kellene hozni.
Nyilván igazuk van abban, hogy gyenge a bíráskodás, de a harc ezen mit fog segíteni? Vagy nem változtat semmit, vagy ront a helyzeten, mert jobban részrehajlóak lesznek a játékvezetők. Ha meg hosszú távon nézzük az összes sorozatot, ők a toronymagasan legeredményesebb klub. Azért abban a sok címben is biztos bele lehet kötni párba, amiben ők jöttek ki jól a tévedésekből, akkor mégse ment ez a cirkusz. 20 éve nézek spanyol focit, akkor is ugyanez volt a helyzet, nem hiszem, hogy ebben lesz változás. A VAR valamit javított a helyzeten, de így is látunk bőven botrányos döntéseket. Egyértelmű szabályok is kellenének. A kéz szabályt vagy előnyszabályt szerintem nincs 2 ember amit minden helyzetben ugyanúgy értékelnek... Az egyértelmű lesek elengedése miatti sérüléseket meg inkább hagyjuk is.