Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtommal ott tart az ügy, hogy Negreira nem nevezhető közhivatalnoknak,
superman írta: ↑2025.02.06. 12:59:49Maguk a tranzakciók megtörténtek, ez objektív tény. Nem azt fogják eldönteni, hogy megtörtént-e a pénzmozgás, mert azt tudjuk, hogy igen. Arról folyik a jogi csatározás, hogy ez minek lesz megítélve, mi lesz a következménye, mi évült el, stb. Azért ez egyáltalán nem ugyanaz, hogy minthogy a barca szurkolók szerint mindenki madrid drukker, és nekik fújnak, meg a madridfan ligaelnök elintézi a reálnak a bl címeket. Elég egyértelműen nincs egy súlyban a kettő. Persze nem itt, hanem a globális futball társadalomnál.bence0330 írta: ↑2025.02.06. 12:49:27Nem tudom eldönteni amúgy, hogy madridista vagy, vagy nem, de azért szerintem még akkor is elég könnyű megérteni, miért gond ez a megfogalmazás, tényként. Tart egy eljárás (már ha még tart, nem követem), és az meg aztán pláne messze van a ténytől, hogy bírókat fizettünk belőle. Ne szórakozzunk már.
"köztudott, hogy a Madrid és a milliője erős nyomást gyakorol a játékvezetésre, és emiatt nyertek meg 1-2 BL-t amit nem kellett volna, köztudott, hogy a bírók többsége madridi, a liga elnöke madridi", és lehetne folytatni a sort. Na ez is elég durva lenne tényként egy TV-ben, pedig... ennek legalább lenne konkrét igazságtartalma, hisz a Liga elnöke tényleg elismerten Madrid drukker, aki még hajlandó is poénkodni azzal, hogy még szerencse, hogy nem engedett minket igazolni, mert így is túl jók vagyunk. Erről nem tudom, mennyire szól a fáma, mert nem nézem a förmedvény magyar sportcsatornákat. De úgy tippelem, hogy semennyire. Fura mód az angol kommentátoroktól soha nem hallottam egy fél mondatot sem erről, pláne ilyen megfogalmazásban.
Maguk a tranzakciók megtörténtek, ez objektív tény. Nem azt fogják eldönteni, hogy megtörtént-e a pénzmozgás, mert azt tudjuk, hogy igen. Arról folyik a jogi csatározás, hogy ez minek lesz megítélve, mi lesz a következménye, mi évült el, stb. Azért ez egyáltalán nem ugyanaz, hogy minthogy a barca szurkolók szerint mindenki madrid drukker, és nekik fújnak, meg a madridfan ligaelnök elintézi a reálnak a bl címeket. Elég egyértelműen nincs egy súlyban a kettő. Persze nem itt, hanem a globális futball társadalomnál. Angolok is foglalkoztak vele, mindenki foglalkozott vele, ugyanúgy, mint anno a Juventussal. Persze ez is majd a jogerős döntés után lesz igazán hot topic. Jelenleg még a nyomozati szakszban van az ügy, de lassan lesz valami, lehet hogy egyre többször hozzák majd fel.bence0330 írta: ↑2025.02.06. 12:49:27Nem tudom eldönteni amúgy, hogy madridista vagy, vagy nem, de azért szerintem még akkor is elég könnyű megérteni, miért gond ez a megfogalmazás, tényként. Tart egy eljárás (már ha még tart, nem követem), és az meg aztán pláne messze van a ténytől, hogy bírókat fizettünk belőle. Ne szórakozzunk már.
"köztudott, hogy a Madrid és a milliője erős nyomást gyakorol a játékvezetésre, és emiatt nyertek meg 1-2 BL-t amit nem kellett volna, köztudott, hogy a bírók többsége madridi, a liga elnöke madridi", és lehetne folytatni a sort. Na ez is elég durva lenne tényként egy TV-ben, pedig... ennek legalább lenne konkrét igazságtartalma, hisz a Liga elnöke tényleg elismerten Madrid drukker, aki még hajlandó is poénkodni azzal, hogy még szerencse, hogy nem engedett minket igazolni, mert így is túl jók vagyunk. Erről nem tudom, mennyire szól a fáma, mert nem nézem a förmedvény magyar sportcsatornákat. De úgy tippelem, hogy semennyire. Fura mód az angol kommentátoroktól soha nem hallottam egy fél mondatot sem erről, pláne ilyen megfogalmazásban.
Nem tudom eldönteni amúgy, hogy madridista vagy, vagy nem, de azért szerintem még akkor is elég könnyű megérteni, miért gond ez a megfogalmazás, tényként. Tart egy eljárás (már ha még tart, nem követem), és az meg aztán pláne messze van a ténytől, hogy bírókat fizettünk belőle. Ne szórakozzunk már.superman írta: ↑2025.02.06. 12:27:39Ti hogyan fogalmaznátok meg azt a jelenséget, ami miatt eljárást indítottak ellenünk?Olcha írta: ↑2025.02.05. 22:17:25Ez az idióta kommentátor a Leganés - RMA mérkőzés 54. percének környékén megszólal: "...köztudott, hogy a Barcelona évekig fizetett a bírók kegyeiért." (Előzménye az volt, hogy szóba hozta, hogy Hansi nem kommentálta Perezék levelét és talán jobb is, hogy csendben van mert...)
Köztudott? Ez most komoly? Élőben ilyen hülyeségeket beszél?
Amúgy az előményként hivatkozott Flick reakció az volt, hogy "No komment, de amúgy a Barcánál nem divat foglalkozni a játékvezetővel." Erre mobdta a speaker, hogy a negreira ügy fényében bölcsebb lett volna csenben maradni.
Egyébként ha tetszik, ha nem, ez van a köztudatban, hogy a bíróknak fizetett a csapat. Én legalábbis mindenhol ezt látom (nyilván kivéve a katalán sajtóban, a szokásos cikkeket köszi, de nem kérem fcb1, meg nem emlékszem a másik srác nevére)
Ti hogyan fogalmaznátok meg azt a jelenséget, ami miatt eljárást indítottak ellenünk?Olcha írta: ↑2025.02.05. 22:17:25Ez az idióta kommentátor a Leganés - RMA mérkőzés 54. percének környékén megszólal: "...köztudott, hogy a Barcelona évekig fizetett a bírók kegyeiért." (Előzménye az volt, hogy szóba hozta, hogy Hansi nem kommentálta Perezék levelét és talán jobb is, hogy csendben van mert...)
Nagyon nehéz meccsre számítok, a 7-1 nagyon becsapós, nem lesz egyszerű dolgunk.Barcaman1993 írta: ↑2025.02.06. 08:47:07Ez a durva, hogy a C csapattal is felborították a pályát, bennem nem volt kérdés, hogy továbbmennek a meccs képe alapján. Óriási szerencséje volt a Leganesnek, hogy az utolsó percig tartották a reményt. Azt nem tudom felfogni, hogy mi hogyan tudtunk 0 lőtt góllal hazai pályán kikapni tőlük? A meccs képe alapján ott is 5-6 gólt kellett volna rúgni nekik.
Kíváncsi vagyok a mai meccsünkre. A 7 gól sima meccset vetíthetne előre, de ősszel megszenvedtünk velük a Mestallában. Az is érdekes lesz, hogy Flick forgatja-e majd a csapatot? Ez főleg Yamal és Raphinha esetében érdekes. Akármilyen jó ez a csapat, ha egyikük nem játszik, az már nagyon nagy színvonalesést jelent.
Ez a durva, hogy a C csapattal is felborították a pályát, bennem nem volt kérdés, hogy továbbmennek a meccs képe alapján. Óriási szerencséje volt a Leganesnek, hogy az utolsó percig tartották a reményt. Azt nem tudom felfogni, hogy mi hogyan tudtunk 0 lőtt góllal hazai pályán kikapni tőlük? A meccs képe alapján ott is 5-6 gólt kellett volna rúgni nekik.
Egy az ezer okból, miért nem vagyok hajlandó évek óta magyarul meccset nézni. Az eszem megállt kb az összes hajmeresztő kijelentéstől, amit bele tudnak sűríteni 90 percekbe. Ezért meg (nyilván senkit nem érdekel egy magyar csatorna) szerintem minimum helyesbítést lehetne kérni, ha nem többet.Olcha írta: ↑2025.02.05. 22:17:25Ez az idióta kommentátor a Leganés - RMA mérkőzés 54. percének környékén megszólal: "...köztudott, hogy a Barcelona évekig fizetett a bírók kegyeiért." (Előzménye az volt, hogy szóba hozta, hogy Hansi nem kommentálta Perezék levelét és talán jobb is, hogy csendben van mert...)
Nyáron igazolnunk kell. Már tavaly nyáron kellett volna. Szczesny szerződése simán lejár ezen a nyáron. Mehet is. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy Pena maradni fog, sajnos. 2026-ig szerződése van, jó fizuval. Nem nagyon lehetne távozásra bírni. 22-23 évesen nyolc meccset bíztak rá Törökországban... Ő máshol sem nagyon lenne kezdő, és akkor már inkább a Barcában koptatja a padot, jó fizetésért, mint egy gyenge csapatban, kevesebb fizetésért. Ráadásul ter Stegen állandóan sérült, így abszurd, de több esélye van itt kezdőnek lenni, mint bármelyik másik, kicsit is komoly csapatban.
Pontosan úgy ahogy maga TS bekerült a csapatba. Hozunk egy fiatal tehetséget aki megkapja a két kupát aztán értékelünk. Ezt nem csak a tisztujitás miatt tartanám jó ötletnek hanem mert TS-nek híresen nem megy a BL. Portos kapust egy percet nem láttam még de sokan mondják hogy jo lenne.
Ha elküldik őket, és Stegen bevethető lesz, akkor kik lesznekrmajd a tartalék kapusok?
Lengyelt, de krumpli-burgonya