Troym írta: ↑2025.02.03. 18:19:02
Amúgy az a poszt, amit említesz nem véletlen nem használja senki, mert kb 15 éve kihalt a fociból Del Piero, Totti stb nyugdíjba vonulásával. De azon a poszton akik játszottak, igazi vezérek voltak, többségük csk is, ez Felixre semmiképp nem igaz.
Én örülök, hogy nem ide jött.
Ez a szélsőhiány abszolút ugyanolyan légből kapott logika... Mindkét oldalra van több lehetőség, maximum nem élünk vele.
Attól még ez a posztja, és Conceicaonak pont kell egy ilyen, lehet, hogy megtalálják egymás számításait, ha meg nem, hát kölcsön volt.

Max csere lesz, annak mindenképp hibátlan. Annak ide is hibátlan lenne.
Amit írsz, az az elmélet. A gyakorlat meg az, hogy Yamal és Raphinha minden egyes meccsen kezdők, és alig vannak cserélve. Szerintem is jobb lenne kidobni akár Torrét is oda, mint hogy széthajtsuk őket, de Flick nem teszi. A gyakorlatban az számít, ő mit csinál. Ha neki a két szélsőnkön kívül gyakorlatilag nincs ember, akiben megbízik, akkor nincs szélsőnk. Nincs oda cserénk az edző szemében, ergo nincs oda cserénk. Torres legalább Lewy korrekt cseréje lett, de szélre nem teszi be. Olmóval szerintem kár számolni, mint csapattag kb.
A gyakorlat kb azt mutatja, hogy Yamal 90-90-90 perc, meg sérül, visszatér, 90-90-90 perc, megsérül, visszatér, 90-90 perc. Ne mondd már, hogy ez normális dolog. Raphinha játéka is kérdéses volt, nyilván kezdő lett végül, de legalább lecserélték. Ha lenne olyan, akiben Flick megbízik, ha lenne tartalék szélsőnk, nem így nézne ki a dolog. Más kérdés, hogy szerintem a szertárost is hamarabb kéne beállítani, mint így szétjáratni egy 17 éves kölyköt, de megintcsak, a gyakorlatban Flick nem így dönt, ergo rettenetesen kéne valaki, akit be tud helyette állítani jó szívvel.
Lőttünk 100 gólt, mert pokoli jó a két kezdőnk, senki nem vitatja. De ha nem pihennek egész évben, abból sérülés/formahanyatlás lesz, mint ahogy eddig is volt már. És Flick rendszerében ez a legbrutálisabb melót igénylő poszt szerintem, vagy talán Baldé-é előzi, nem tudom. Ahogy Raphinha csinálja, úgy pláne brutális, Yamal meg 17, lassan már be lehetne állítani néha kezdőnek egy normális világban. Nem véletlen, hogy szélsőt akartunk venni, az a leggázabb posztunk mélységre, Flick mércéje szerint. Pech, hogy nem volt rá lehetőség.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy