Eddig az év legjobb mondása!

Casadoért 23 millió azért nem jó, mert Ő rendszeresen játszik, van helye a csapatban, az edző számít rá, ilyen játékost eladni ennyiért kár. Egy kiegészítő játékosért, akinek az aktuális edzőnél, és csapatban nincs meg a helye, már nem biztos, hogy rossz ár. Szerintem.Troym írta: ↑2025.02.04. 13:06:59Persze, hogy Casado nem kutyaütő, de nem is klasszis.
Amúgy mekkora felháborodás lenne, ha eladnánk Casadot a Citynek 23 millió Euróért?
Most kb ez történt.
8 milliót kaptunk Nicoért 2 éve, 3 millióért még a záradékot is minimalizálta a Porto és most kapunk 12-13 milliót.
Ehhez mérjük mennyit is nyertünk, vagy vesztettünk a Nico ügyön.
De "szuper", mert FFP 1-1ben vagyunk, az üzlet után akár 12 millióért vehetünk valakit...gondolom a nyáron...legalább akkor tényleg szerződtetnénk Davidet, vagy valakit ebből a pénzből.
Nem tudom, mi az a amit annyira beszélnének róla, de Amorim elég sok játékost el akar zavarni. Másrészt nagyon sokakróll beszéltek már mindent (pl. Aubameyang), amellett elkötelezett volt a Barca mellett, arról nem beszélve, hogy egy fél éves kölcsönről lett volna szó. Ezt a Matetát nem igazán ismerem, de Yamalt, Raphinhát pihentetni /sérülés esetén pótolni nem lenne túlzott segítség. Pedig pont az lenne a legfontosabb. Lewy még aránylag megoldható, de bal szélre például Torres helyett egy karót is leszúrhatnánk, kijjebb nem lennénk vele.Okoska írta: ↑2025.02.04. 12:41:07Én nem bánom. Ahogy nyíltan az edzője beszél róla, meg több, klubhoz közel álló ember...Inkább ne jöjjön.Chino írta: ↑2025.02.04. 12:30:48
Rashfordot nagyon sajnálom hogy nem sikerült behúzni. Ha bukni fogunk címeket tavasszal, az vagy a balhátvéd vagy a támadószekció miatt lesz. Még a felénél sem tartunk, de egy közel 37 éves és egy 17 éves játékos van szétnyúzva (és akkor Raphinhát nem említettem) úgy hogy cseréjük gyakorlatilag nincs. Max. Torres, de érdemben vele sem nagyon lehet számolni.
Most meg már előkerült Mateta neve, a Palace csatára. 26 éves, 24 meccs 10 gól. Nem túl veretes eredmény. És állítólag Flick akarja.
https://sportposzt.com/oriasi-meglepete ... -tamadoja/
Én nem bánom. Ahogy nyíltan az edzője beszél róla, meg több, klubhoz közel álló ember...Inkább ne jöjjön.Chino írta: ↑2025.02.04. 12:30:48
Rashfordot nagyon sajnálom hogy nem sikerült behúzni. Ha bukni fogunk címeket tavasszal, az vagy a balhátvéd vagy a támadószekció miatt lesz. Még a felénél sem tartunk, de egy közel 37 éves és egy 17 éves játékos van szétnyúzva (és akkor Raphinhát nem említettem) úgy hogy cseréjük gyakorlatilag nincs. Max. Torres, de érdemben vele sem nagyon lehet számolni.
Azért azt nem lehetett tudni, hogy majd a City ennyiért meg fogja venni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.04. 10:12:30Itt nem az a fő kérdés, hogy 14, 20 vagy 24, hanem miért nem vettük vissza, és adtuk el mi. Az 30 haszon vagy valami játékos belevonva a 60 milliós összegbe, ami most nekünk a legjobban kellene.
Jó, de nem megyek bele a szakmai részbe...
Stikli, stikli hátán. Büszkén verték a Laportáék mellüket anno, hogy Nico ugyan csak 8 millióért megy el, holott az értéke anno is 15m körül lehetett, de majd a következő eladáskor meggazdagszunk...40%FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.04. 08:14:16A Barca elvileg 10,5+3-at kap Nicoért, mert a Porto bejelentette, hogy 3 millióért megvásárolja a Barca 20%-os hasznát.
És törli a visszavásárlási jogát.
Na kíváncsi leszek erre is. Újabb balhé
Tegnap írtam (poénból), szerintem ilyenkor nekünk van elővásárlási jogunk 30 (visszavásárlási) és úgy tőlünk vitte volna a City 60-ért.
Estanis Pedrosa kölcsönéből jöhet még 2 millió, ha kivásárolják.
Elvileg valakit hozni akartunk kölcsönbe, de ez meghiúsult.
Ennyit az utolsó napról.
Akkor legyen 15M, plusz a jövőbeli haszon 40%-a, de csak mert időhiányban vannak.
Az nem 20-25, ha mi adunk el, hanem mondjuk 4millió + a következő eladás 30%-a.
Ügyes játékos, de a kp sorban az utolsó Flicknél sajnos. Szerintem 20-25ért ha viszik, vigyék. Mindenkinek jobb.
Elvileg 30 volt a visszavásárlási.