bence0330 írta: ↑2025.01.21. 17:36:47
Elképzelni nem tudom, miért az elmúlt évek egyik, ha nem A leggyengébb Masiás gyerekét kell megtartani, miközben Guiuk, Fortok, Vallék, Jutglák Torrék (tudom, ő nem az, de még fiatal, spanyol, stb) távoznak. Nem tudom, Martin beférne-e egy másodosztályú csapat kezdőjébe, tippre nem.
Valléban valamiért nagyon nem bízik már a kezdettől fogva Flick. Már az előszezonban sem a posztján játszatta, ha egyáltalán beállt.
Viszont sikerült nagy nehezen megszerezni Odurot a Chelsea elől, szinte egyből kezdő lett, mindenki odavolt tőle (hozzáteszem joggal) aztán néhány meccs után letették padra és a helyére került Ruben Lopez aki amúgy is középpályás, aminek alapvetően suta, balhátvédnek pedig még iszonyúan lassú is. Mintha kettőjüknél egy Baldé-Gerard Martin cserét látnék.
Nem tudom mi történhetett vagy ki fizetett AS-nek, de nem olvastam semmit hogy valami balhé lett volna
Ráadásul Oduro teljesen Balde stílusú (bár mindenki Davieshez hasonlítja), GM-el Raphinhát is kissé kiheréljük, mert nem tud az ideális pozíójában, kicsit beljebb húzódva játszani. Nagyon kellene egy kellene bh, mert ha Balde nem is sérül le, amennyit egy-egy meccsen le kell sprintelnie, azt nem lehet sokáig bírni.
Jutgla ugyan nem egy Donngou, de olyan nagyot nem vesztettünk vele. A jelenlegi csapatban is alapvetően szerintem második, de talán inkább harmadik számú lenne a helyén. Jobban megértre Barberát visszahozni.
Forttal kapcsolatban én is értetlenül állok. Főleg, hogy Koundé már iszonyatosan le van terhelve. Amikor egy Young Boys ellen 3:0-nál nem kap legalább egy félidőt vagy a Zvezda ellen még 5:1 után is végig pályán tartja a franciát, de lehetne még sorolni. Ráadásul nem esne vissza vele a játékunk, legalábbis sokkal biztosan nem. GM a Betis ellen kezdőként végig játssza a meccset, de Fortot még 5:0-nál sem cseréli be Flick. Ha Koundét nem is akarja pihentetni, akkor miért nem teszi padra inkább Cubarsít és a francia menne a helyére?!
Bár biztosan mi nem látunk valamit, ő csak vele van minden nap, az viszont a szemünk előtt van, mikor ő játszott és a tavalyi szezont sem véletlenül végig 17 évesen (már amikor nem az első csapatnál volt) vagy lett két korosztályt ugorva az U19-es válogatott kezdő jh-ja.