Nem fojtották meg, mert közük nem volt hozzájuk. Tuti, hogy szívesen nyomtak volna el minket, nem döntés kérdése volt. A BM pl. mindenkit satuba szorít, egy Leverkusen nem tud kijönni ellenük 90 percen át. Kivéve minket (vagy legalábbis csak 10-20 percig sikerült).ocsike83 írta: ↑2025.01.30. 13:41:23Annyiban vitatkoznék, hogy az általad felsorolt csapatok nem fojtották meg a középpályásaikat és nem álltak be védekezni. Ők is kb. folyamat támadtak, így szét is szakadt a középpályájuk. Ha van terünk, nincs probléma, akkor megy a játék. Valahogy tényleg nyugodtabb vagyok, ha nagy csapat ellen játszunk.
A gond ott van, ha beszorulunk. Ez folyamatosan előjött a spanyol kiscsapatok, de egy Monaco (OK, 80. percig emberhátrány), de még egy Benfica ellen is.
Valahogy azt kellene Flick-nek kidolgozni, hogy mi van akkor, ha nincs középpálya. Mert az esetek többségében ez van sajnos.
Szerintem kétféle képpen is reagált tegnap. Először is tudatosabban ugrottuk át azt, amikor nem ment a dolog (ilyen tuti lesz, ha lenne itt 5 Rodri, akkor is), szerintem erre rá vagyunk már állva, ilyen esetben a belső védők szórják a labdákat előre, a kp meg birkózik valahol. Ilyenkor nagyon direkt focira váltunk. Másrészt Flick cserélt, és mindjárt lett középpályánk. Most már szerintem van annyi profilunk, hogy mindig van egy ideális felállás mindenki ellen, persze ezt csak tippelni lehet előre, melyik. Ha nem jön be, lehet váltani. November végéig kb volt Pedri és Casadó. Aztán ha épp csapágyasok voltak vagy épp nem volt ideális ez az összetétel, akkor meg voltunk halva, Eric volt kb a következő opció.
Nálam most a kp az, amihez hozzá sem érnék. Nem azért, mert nem örülnék még valakinek, hanem mert ott minőség is van, és mennyiség is. Lehet nem 100%-ig tökéletes, de megvagyunk. Mindenhol máshol van gond bőven, nincs szélsőnk, nincs csere cb, balbekk, stb. A kapusaink is gyengék, sokkal hamarabb igazolnék még oda is, mint a kp-ra. Jelenleg biztos. Nyár után meg ugye jön vissza Bernal.