Frenkie de Jong

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.27. 22:47:18

Troym írta:
2025.01.27. 22:17:32
bence0330 írta:
2025.01.27. 22:03:10
Nekem a meccsértékelés azt jelenti, hogy "jól játszik", "béna volt", "fáradt" stb.

Az, hogy valaki klasszis, középszer, kutyaütő stb meg egy általános vélemény róla.

Amúgy nem, nem játszik jól 2 hete. A BL meccsen nem volt jó, csak jobb, mint Casado és Gavi, de önmagában nézve amúgy közepesen játszott. De a meccsképen nyilván változtatott, ha 2 elég gyengén játszó játékos helyére beteszel olyanokat, akik legalább közepesen játszanak.
Szerintem nem, főleg akkor, ha szó szerint odaírom, hogy "remek meccset játszott", vagy egy 4 gólpontos meccsre, hogy "klasszis szinten játszott" (ergo by definition "úgy játszott, mint egy klasszis"). Akkor nyilván nem a játékosra érvényes általánosságban, hisz szó szerint odaírom, hogy a meccsre, ennél egyértelműbben szerintem nem lehet ezt kihangsúlyozni. Ezt azért elég sokan szokták így csinálni, és szerintem az égegyadta világon semmi túlzás nincs benne.

"Csak jobb, mint Casado és Gavi..."

Azért ez mi, ha nem jó? :) És a Benfica aztán tényleg nem egy kutyaütő csapat. Szerintem simán kézben tartotta a középpályát nehéz szituban előre-hátra is. A Betis ellen is remekelt, kezdőként, és az is elég jól sikerült meccs volt.

Ráadásul próbálok kifejezetten igazságos és konzekvens lenni a kijelentéseimben. Ergo ha meccsekig leírom, mennyire gyenge DJ (tartom, hogy a Koeman-féle év vége felé sérülés után kh-ként beálló SR óta a leggyengébb pár meccses szériát hozta a mezünkben), akkor nem kussolok utána, amikor feljavul, hanem leírom, mennyire belejött. És vica versa, a kedvencemről is bármikor leírom, hogy gyenge meccse volt.

Részemről szurkolok, hogy Frenkie tartsa az elmúlt meccsek szintjét, akkor úgy is örülnék, ha maradna (ha a fizuja nem gond, az más téma), ha az Atalanta-Pool féle ellenfelek ellen továbbra is gond lenne a nyomástűrő képessége. Akkor se mondanám, hogy ha el lehetne cserélni xy felsőpolcos játékosra felennyi fizuért, hogy neeeeee, de innentől kezdve érdektelen számomra a dolog, a pénzügyi részén gondolkodjanak mások.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.01.27. 22:42:58

Peter írta:
2025.01.27. 22:27:33
Troym írta:
A probléma gyökere abban rejlik, hogy nincsen stabil, ütőképes, ütésálló, magabiztos, top szintre tartósan alkalmas középpályánk.

Itt vagyunk létszámban a legtöbben, mindegyik játékos tud valamit. Egyik ebben, másik abban versenyképes és ennek ellenére nem lehet úgy hármat összeilleszteni, hogy az a hármas valóban top szinten versenyképes legyen.
Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy félve mondanám rá még Pedrire is, hogy világklasszis, top3 stb nem is mernék, minden más kp játékosunk meg 2 polccal alatta van, egyszerűen csak vannak hetek, néha hónapok, amikor jó formában vannak.
Casado és Gavi szívét, lelkét kiteszi a meccsek többségén, mégis látszik, hogy a teljesítményük is hullámzó, és nagyobb meccseken elfogynak, Fermin kb ugyanez, csak még egy szinttel alacsonyabban, Frenkie meg lehet valami extraklasszisnak indult 18 évesen, de lassan 28 éves, 5 éve itt van, szerintem kijelenthető, hogy nem az, egyetlen más topcsapat sem építené rá a játékát. Nem mondom, hogy nem használható mondjuk csereként, de az meg ugye a saját önértékelése szerint kevés, nem hiszem, hogy hosszabbítana azért, hogy a padon üljön.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.27. 22:27:33

Troym írta:
A probléma gyökere abban rejlik, hogy nincsen stabil, ütőképes, ütésálló, magabiztos, top szintre tartósan alkalmas középpályánk.

Itt vagyunk létszámban a legtöbben, mindegyik játékos tud valamit. Egyik ebben, másik abban versenyképes, alkalmanként megvillanni is képesek és ennek ellenére mégsem lehet úgy hármat összeilleszteni, hogy az a hármas valóban top szinten tartósan versenyképes legyen.
Zsoma
Jugador del Barça

2025.01.27. 22:18:13

bence0330 írta:
Az Atalanta tipik az a csapat, ami a régi egészséges Frenkie-nek is a rémálma volt, (bár jelenleg kb bárkinek a rémálma) megnézzük, mit tud, ha az ilyenbe Flick alatt is belebotlik, akkor játsszon a meccsek 60%-án kezdőként/fél órás csereként, ahol nem kap ilyen nyomást, és az már komoly előny.
Ha ennyi pénzért nem tud egy Atalanta ellen jól játszani és csak a spanyol kiesőjelöltek ellen brillírozik, akkor lehet hosszabbítani harmadennyiért, vagy nyáron eligazolni máshová. És aki itt azt emlegeti, hogy boszorkányüldözés volt: nem, az alapfizetése nincs összhangban a csapat számára jelentett értékekkel és erre jön rá a covidról elhalasztott fizetés, amiről nem lemondott, csak átütemezte, leszarva a klub akkori helyzetét (üres stadionok, bezuhant bevétel). Remélem Laporta nem csicskul be és ha nyáron nem hosszabbít ésszerű összegért, mehet a büfébe hotdogot árulni egy évet
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Nekem a meccsértékelés azt jelenti, hogy "jól játszik", "béna volt", "fáradt" stb.

Az, hogy valaki klasszis, középszer, kutyaütő stb meg egy általános vélemény róla.

Amúgy nem, nem játszik jól 2 hete. A BL meccsen nem volt jó, csak jobb, mint Casado és Gavi, de önmagában nézve amúgy közepesen játszott. De a meccsképen nyilván változtatott, ha 2 elég gyengén játszó játékos helyére beteszel olyanokat, akik legalább közepesen játszanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.01.27. 22:19:27-kor.
bence0330

Tényleg nem vágom. :D Miért, nem volt a korábbi hetekben teljesen kutyaütő? :D Szerintem a többség szerint. És nem hozott le most 4 kiváló meccset? Dehogynem (nem ez volt az első, egy ideje már nagyon jó, erősebb ellenfelek ellen is). A foci maga is szélsőséges sokszor.

Ha átlagolod, közepszer lesz, és neked is igazad lesz, meg nekem is. :D De én nem átlagolok egy adott pillanatban mutatott szintet értékelve, mert ezt tettem mindkét véleménnyel, oda is írtam, hogy az elmúlt 3-4 meccsről beszélek. Ilyen esetben semmi értelme az átlagolásnak. Ez a formáról szól. Semmi köze ahhoz, mi egy játékos általános jellemzése.

Ha általánosan megkérdezi valaki, mi a véleményem Frenkie-ről, hasonlót írnék, mint te, de nyitva hagynám a kérdés, hátha Flick tud vele valamit kezdeni, mert a többi játékos alapján ez nem egy légbőlkapott elképzelés. De meglepődnék, ha a Celta környéki meccseit "közepessel" értékelnéd, vagy az elmúlt 3-4 meccsét szintén "közepessel" értékelnéd. Kb kizártnak tartom. Ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy minden meccsünk 2,81-1,14-re végződött, mert ez az eredményeink átlaga. Közben meg volt olyan meccsünk, ahol horror bénán játszottunk, meg volt, ahol világ legjobbjaként. És mindkettő igaz lesz azokra a meccsekre. Közben meg liga harmadikok vagyunk, de közben meg hoztunk 10. helyet érő játékot és BL győzelmet érőt is. Ez ilyen. Nem konstans. Vagy minden meccsen kereken liga 3. szintet érő meccset hozunk?

Az Atalanta tipik az a csapat, ami a régi egészséges Frenkie-nek is a rémálma volt, (bár jelenleg kb bárkinek a rémálma) megnézzük, mit tud, ha az ilyenbe Flick alatt is belebotlik, akkor játsszon a meccsek 60%-án kezdőként/fél órás csereként, ahol nem kap ilyen nyomást, és az már komoly előny.

Azt meg pláne senki (én sem) írta, hogy világklasszis. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.01.27. 21:34:48

Ezek a szélsőségek a kedvenceim...egyik héten kutyaütő, aztán világklasszis...

Egyik sem, Frenkie egy full átlagos európai középkategóriás középpályás, aki jól játszott egy másodosztályú erősségű csapat ellen, kár többet belelátni. Romeunak is volt több olyan meccse is, amikor jó volt, csak jutott mellé 25 nem jó.
Hétközben egy Atalanta ellen már inkább fokmérő mit tud, mire képes akár ő, akár a héten ismét klasszisnak kikiáltott Fermin.
bence0330

2025.01.27. 21:02:37

brazilfan írta:
2025.01.27. 20:46:59
bence0330 írta:
2025.01.27. 16:29:04
Két héttel ezelőtt írtad: „Kár, hogy DJ még 5-2-nél is bevethetetlen kb, ha nem akarunk bukni, annyira bűngyenge az ember.”
Nem azt írtad, hogy még nem nyerte vissza a formáját, vagy óvatosabban játszik a sérülése miatt, hanem hogy bűn gyenge. Olyanokat is írtál, hogy a csapat legkártékonyabb játékosa.
Pedig akkor is ugyanaz a Frenkie játszott, mint aki tegnap.
Kitartok az akkori és a jelenlegi állításom mellett is. Semmiféle ellentmondás nincs a kettő közt. Ha korábbra visszaolvasol, rendre írtam, hogy nyilván ennél sokkal jobb lesz. Volt időszak, mikor bedobtad 2-0-nál, és tuti volt, hogy összehoz két akkora hibát, amiből gól lesz, meg is történt 1-2-szer. Nem volt ez az időszak túl régen. Nem voltam vele egyedül, ha átolvasol egy élő-bajnoki részt. :) Sőt, kb bármelyik mádiumot, youtube csatornát, akárkit, aki Barcelonával foglalkozik. Hetekig a keretünk leggyengébb játékosa volt, ezzel még vitázhatsz, volt-e nála gyengébb, szubjektív kérdés, de hogy gyenge volt... Flick is gyorsan kirakta, és a sorra kapott gólt eredményező hibái után már 10-esbe próbálta kínjába tenni 10 percekre, szóval alapvetően ő is egyetértett velem/ünk.

Most meg remekel kb 4 meccse, ezt is leírtam. Remekelt is. Miért ne lehetne igaz, hogy amikor nagyon gyenge volt, akkor nagyon gyenge volt, most meg jó? Logikailag nyilvánvalóan semmiféle módon nem üti egymást a kettő. Az, hogy nem pontosan úgy fogalmazok, ahogy te tennéd/várnád, nem sokat jelent. :) Te nagyon óvatosan fogalmaztál volna, forma, stb, én meg a natúr tényt (részben szubjektívet, ergo bizonyos része csak vélemény).

Fizikailag nyilván ugyanaz a Frenkie játszott, de egy Segundásból lett egy Barca szintű játékos a hetek alatt.

Ráadásul tavaly már a sérülése előtt is elég gyenge volt (nyilván nem ennyire, mint most), és mivel akkor nem nagyon volt meritokrácia, és pusztán a neve elég volt a kezdőtagsághoz, eléggé nem szívleltem a DJ-jeleneséget (nem őt magát). Amennyiben Flick akkor és ott játszatja amikor és ahogy jó, halleluja, még csak azt se mondom, hogy távozzon, a fizujáról persze nem tudjuk, hogy mi van, de pusztán sportszakmai okokból ha Flick alatt nemcsak visszanyeri a régi formáját, de még szintet is lép (én ebből már most láttam pár megmozdulást), hát akkor örömmel veszem, ha marad. Azt kinéztem belőle, hogy lesz ő megint elég jó, de Barca-szinten kicsit problémás hiányosságokkal, de előbbit nem. Hát, akkor tévedtem, ez van, és nagyon örülök neki. :) Szeretnék pl. Lewyvel kapcsolatban is óriásit tévedni, remélem sorban áll érte DJ mögött.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.27. 20:57:00

Egy Flick által kimaxolt Frenkie - Fermín - Olmo középpályával nem lenne csapat, aki ellen bármitől is tartanék.... :D
Erő, tartás, sebesség, tűzerő és még kreativitás is lenne benne.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.27. 20:46:59

bence0330 írta:
Két héttel ezelőtt írtad: „Kár, hogy DJ még 5-2-nél is bevethetetlen kb, ha nem akarunk bukni, annyira bűngyenge az ember.”
Nem azt írtad, hogy még nem nyerte vissza a formáját, vagy óvatosabban játszik a sérülése miatt, hanem hogy bűn gyenge. Olyanokat is írtál, hogy a csapat legkártékonyabb játékosa.
Pedig akkor is ugyanaz a Frenkie játszott, mint aki tegnap.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.27. 20:27:11

Mindenesetre a posztja egy belevaló tökös és versenyképes játékosért kiált.....annyiszor reménykedtem már benne és annyiszor szüksége lett volna a csapatnak, hogy a sarkára áll és úgy igazán megmarkolva a kezében tartja az istrángot.....ez nekem bizony hiányzott belőle....talán többet láttam benne, mint amit itt 5 éve látunk tőle.....emiatt nem tudok már hinni benne sajnos, bármennyire is szeretnék, de majd tavasszal majd kiderül...

Drukkolni nagyon drukkolok neki, mert egy igazán versenyképes középpálya nagyot dobna ezen a csapaton.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.27. 19:20:25

Nagyon örülök, hogy úgy néz ki megint magára talált, a nyilatkozataiból úgy jön le, hogy már 100%-osnak érzi magát, és nem fáj a bokája.
Ezzel remélem a nevetséges boszorkányüldözésnek is vége lesz, ami a nem létező magas fizuja meg a "nem tudni mikor tér vissza és nem edz rendesen" hírek miatt indult ellene. Szánalmas volt, hogy 1-2 hülye újságíró kamuhírei odáig fajultak, hogy néhány barom hazai pályán is fütyülte.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

Újabb remek meccs. Mondjuk azt eddig sem vettem el tőle, hogy az ilyen jellegű találkozókon remekelhet, nálam az lesz a fokmérő, amikor kap majd némi presszinget a nyakára. Persze ha a meccsek 60-70%-án ezt le tudja hozni, amit mostanában, akkor kb van egy új igazolásunk. De Flickből bármit kinézek, lehet hogy kiveri belőle a hiányosságait is, és most lépi meg azt a szintet, amit a leigazolása után vártunk. Ha megteszi, kb elfogynak a szavaim a németre. :)

De jelenleg most nagyon komoly formát mutat, le a kalappal. Lehet jót tett neki a valós meritokratikus versenyhelyzet is, én soha nem láttam ennyire kaparni, mint most, látszik, hogy bizonyítani akar, beleszáll keményen a fizikai párharcokba (ez kb sosem volt rá jellemző, nem csak a rossz bokájával), nem alibizik, "mert úgyis a kezdőben maradok". És meccsek óta nem vétett gyakorlatilag hibát. DJ-nak az is lehet, hogy ennyire mélyen kellett lennie, és megkapnia Flicket ennek a tetejére.
bence0330

2025.01.22. 00:44:48

Na, ez a 3. komoly meccse zsinórban. De jó lenne, ha 4 komoly középpályásunk lenne, külön helyzetekre, külön stílusokra mást lehet feldobni.

Igaz, ezek olyan meccsek voltak, ahol nem kapott semmilyen presszinget, kétlem, hogy abban a nagy gyengeségében hirtelen fel tudna fejlődni (tudja a fene persze), de már az is elég lenne, ha az ilyen jellegű meccseken ezt a szintet le tudná hozni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.15. 15:39:06

gránit írta:
2025.01.15. 15:10:05
Peter írta:
2025.01.15. 08:23:10
ma már ő a nihil megtestesítője
Egyetértek, a Bilbao ellen is rossz volt nézni az elődöntőben. Pironkodhatott, amikor az Inaki Williams-nek adott gólpasszát elvette a VAR, mert hozzáért egy bilbaói lábhoz is... Ott is addig szöszmötölt, szerencsétlenkedett, körülményeskedett, amíg körbevették, és lehetetlen helyzetbe hozta saját magát. Még az a 20 perc is sok volt, amit kapott.
A sport szerint a mai rotáció a CDR-ben az utolsó esélye, erősen kétlem hogy Prime Busi/Rakitic teljesítményt fog lenyomni amennyiben megkapja.

Valahol teljesen félrement nála minden mint ahogy Fatinál is, a BL elődöntős Ajaxból nagy szenzációval idejön, erre a végeredmény hogy egy teljes generáció kinő a KP-n és mindegyikük előrébb lett mint ő (Pedri,Gavi,Casado, Bernal, Fermin, és még Olmo is idekerült), ami nem túl motiváló és innen aligha van visszaút.
Nem lepődnék meg ha ezután ő is kikerülne a keretből, legalább nem hajtogathatja tovább a "jól érzem magam, fontos tagja vagyok a csapatnak, majd ha nem leszek az elmegyek"-féle közhelyeket.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.15. 15:10:05

Peter írta:
ma már ő a nihil megtestesítője
Egyetértek, a Bilbao ellen is rossz volt nézni az elődöntőben. Pironkodhatott, amikor az Inaki Williams-nek adott gólpasszát elvette a VAR, mert hozzáért egy bilbaói lábhoz is... Ott is addig szöszmötölt, szerencsétlenkedett, körülményeskedett, amíg körbevették, és lehetetlen helyzetbe hozta saját magát. Még az a 20 perc is sok volt, amit kapott.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.15. 09:07:53

ocsike83 írta:
2025.01.15. 08:46:34
Inkább menjen Isten hírével.
:D
Az "akkor maradjon rehabon" vélemény csak és kizárólag az idézett komment tartalmára vonatkozott.

Frenkie menjen.....nehogy véletlenül az én kommentem menjen félre....lejjebb mindent leírtam.... :D
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.15. 08:46:34

Peter írta:
2025.01.15. 08:37:19
bence0330 írta:
2025.01.15. 08:26:50
Az lehet, hogy a bokáját félti, ez mondjuk részemről nem az akarat hiánya, vagy ilyesmi.
Akkor maradjon rehabon addig, ameddig teljesen nem érzi 100-asnak magát és ne jelentkezzen játékra.
Inkább menjen Isten hírével. Ennek amit művel semmi értelme. És mellesleg nekünk baromi sokba kerül. Műttetni nem enged, de játékra jelentkezik, ahol meg használhatatlan.

Valahogy el kellene válni tőle úgy, hogy mindenki jól járjon. A fizetéséből kb. az összes szerződéshosszabbítást meg lehetne oldani.
Més que un club :P
Peter
Director del Fútbol

2025.01.15. 08:37:19

bence0330 írta:
Az lehet, hogy a bokáját félti, ez mondjuk részemről nem az akarat hiánya, vagy ilyesmi.
Akkor maradjon rehabon addig, ameddig teljesen nem érzi 100-asnak magát és ne jelentkezzen játékra.
bence0330

andras953 írta:
2025.01.15. 00:59:18
Sajnálattal látom mára lelassult, körülményessé vált játékát, korábban nem volt ennyire ilyen, hasznosak voltak labdakihozatalai, az ellenfelek közötti előretörései, jó és még jobb passzai, erőnléte, küzdeni tudása.. Sérülése utáni játéka maradt lassú és körülményes továbbra is, de hiányzik belőle a tűz, akarat, motiváltság, vállalkozó kedv, kockázatvállalás, hajtás, küzdőszellem, bizonyítási vágy, lelkesedés. (Ezekhez pedig nem kell fociképesség, csak akarat, amit most nem látok benne) Lehet, hogy csak visszafogja magát a sérülései után vagy megfelel neki a kispad, vagy távozást forgat a fejében, amin nem csodálkoznék - mert túl sok kritikát kap mostanában, játékán kívüli feleslegeseket is .
Hm, lehet, én igyekszem ezt nem feltételezni egy játékosról, mármint hogy nem hajt, nem akar a legjobb lenni, akármi is a körülmény. Az lehet, hogy a bokáját félti, ez mondjuk részemről nem az akarat hiánya, vagy ilyesmi. Tüzet én épp annyit látok benne, mint korábban, mindig is Busi hajtókedvével focizott, akkor is, amikor ennél sokkal jobban tolta. :)
Peter
Director del Fútbol

gránit írta:
2025.01.14. 13:36:35
Erélytelen, gyenge, határozatlan, körülményes, lassú, nem pörög vele a játék.
Egyszerűen nem hiányzik a csapatból. Nem látom a szerepét és a helyét a csapatban, nincs szükségünk rá. Örülhetünk, hogy a szuperkupadöntőn nem játszott, nem tud mit hozzátenni a csapat játékához.
Betűről betűre osztom.
A nyugger csapatban nekem annó még színfolt volt, többet láttam benne, de ma már ő a nihil megtestesítője.
Kelletlennek is tűnik nekem, aki nem találja a helyét és nem is akarja megkeresni azt.
Menjen isten hírével és hoznék helyette egy zúzógépet.

"Nálunk meg van elég kreatív ember, inkább zúzógép kellene.".... :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.01.15. 08:32:49-kor.
andras953
Jugador del Barça

2025.01.15. 00:59:18

bence0330 írta:
2025.01.14. 17:08:33
andras953 írta:
2025.01.14. 16:50:48
...Nem hibáztatom a szerződéséért, de azért igen, hogy nem igyekszik jobb csere lenni, miközben ő maga is láthatja, hogy most nem az.
Ezt hogy érted? Nem épp kedvencem a srác, de kizártnak tartom, hogy nem tesz meg mindent, amit épp tud a pályán.
Sajnálattal látom mára lelassult, körülményessé vált játékát, korábban nem volt ennyire ilyen, hasznosak voltak labdakihozatalai, az ellenfelek közötti előretörései, jó és még jobb passzai, erőnléte, küzdeni tudása.. Sérülése utáni játéka maradt lassú és körülményes továbbra is, de hiányzik belőle a tűz, akarat, motiváltság, vállalkozó kedv, kockázatvállalás, hajtás, küzdőszellem, bizonyítási vágy, lelkesedés. (Ezekhez pedig nem kell fociképesség, csak akarat, amit most nem látok benne) Lehet, hogy csak visszafogja magát a sérülései után vagy megfelel neki a kispad, vagy távozást forgat a fejében, amin nem csodálkoznék - mert túl sok kritikát kap mostanában, játékán kívüli feleslegeseket is .
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.14. 20:29:10

Troym írta:
2025.01.14. 19:18:41
Garnacho, aki évek óta úton útfélen kigúnyolja, kifigurázza, elhordja mindennek a Barcát és a játékosait?
Helyette inkább elviselném Viniciust.
Garnacho inkább máshol keressen úticélt magának, minimum 500-1000 km-el arrébb bármelyik irányban.
Egészen pontosan, plusz semmi extra a gyerek, szerintem.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Troym
Director del Fútbol

2025.01.14. 19:18:41

Garnacho, aki évek óta úton útfélen kigúnyolja, kifigurázza, elhordja mindennek a Barcát és a játékosait?
Helyette inkább elviselném Viniciust.
Garnacho inkább máshol keressen úticélt magának, minimum 500-1000 km-el arrébb bármelyik irányban.
bence0330

2025.01.14. 19:13:43

Cseri írta:
2025.01.14. 19:05:32
Mu-ba nem lenne jó? Szőrben elcserélném Garnacho-ra vagy Mainoo-ra.
Mivel a MU-ban évek óta mindenki elfelejt focizni, ő így előnnyel indulhatna ott, elfelejtenie már nem kell. :D Lehetne olyan nemjó, mint bárki.

Viszont Mainoo tippre 80 körül kerülhetne eladásra, Garnacho 50-70, DJ szerintem csak ingyen kellhetne bárkinek, így elég drága csere lenne. :) Ennek ellenére igen, ezt a kettőt én is elhoznám. Garnachonál mondjuk Rashfordot sokkal többre tartom, vele is "megelégednék", annak a transzfernek még valóságalapja is van.
Válasz küldése