FCBsteve írta: ↑2025.01.27. 08:30:30
Kérdés, hány pont megy majd el ilyesmiken...
Nov-dec során sok...
Újdonságot részemről nem tudok hozzáfűzni, ráadásul tegnap volt a Flick éra 100. gólja.
Ott mentek a pontok, ahol sokan nem szeretnék keresni.
Ja és nálam még az is jobban kedveli Lewát, aki nagyon nem szívleli és ő a szememben nem is focista, de ma még mindíg vezeti a góllövőlistát, amit amúgy szerintem Mbappé fog megnyerni.
Lefoglal több védőt is, szóval mások is rúghatnának többet akkor is, ha Lewa a pályán van.
dudastibor írta: ↑2025.01.27. 11:46:58
DJ. ha ebben a tendenciában folytatja ,
Ferminnek
Balde hatalmasat javult
DJ nálam átbillent már azon a ponton, amikor hinni már nem hiszek benne, de lehetősége még van, meglátjuk.
Fermínnek nincs más útja, csak napról napra jobbnak lenni. Flick kinevezésekor már azt gondoltam, hogy Fermín lesz Flick barcelonai Goretzkája, amitől ugyan még messze vagyunk, de van fény az alagút végén.
Balde csendesen, szerényen, de hatázottan jó irányba fejlődik.
Szerintem egyébként egy "elvárt formát" produkálni képes körülmények között a Frenkie - Fermín - Olmo lenne az igazán versenyképes középpálya.
Ha Frenkie nem képes ehhez felnőni, akkor a helyére egy védekezésben komoly erőt képviselő középpályást lenne jó majd nyáron igazolni.
Casado - Pedri - Gavi vonal pedig remek lehet a rotáció szempontjából.
Jó kezekben van a csapat, van értelme a türelemnek, működik a projekt, nem kell világvégét látni néhány pofontól amibe nem fogunk belehalni, de elkerülhetetlen lesz.
Az egészséges fejlődéshez ezek mind hozzátartoznak.