Hú, de nem szeretem Carlót, ilyenkor mindig elhiteti velünk, hogy a Real egy kalap ürülék, lehet reménykedni, aztán végül valahogy húz egy triplát.
andras953 írta: ↑2025.01.16. 22:09:10
bence0330 írta: ↑2025.01.16. 20:31:51
Most összeszámoltam, hátha elrontottam, de 16 gól volt 4 meccsen 2025-ben. Hogy az a csapat, amely
kipihenten lehet hogy a világ legjobbja, nem tudom miért túlzó bármilyen szinten, mikor a BL-Bajnoki címvédő ellen csak a kiállítás miatt "csak" 9-2 az összesítés, és nem mondjuk 12-1, a legjobb német csapatot is agyonvertük, minden meccsünket megnyertük a BL-ben egy kivételével, amit 10 emberrel toltunk végig, emiatt vagyunk "csak" 2-ak a tabellán. A Pool az egyetlen csapat, amelyikre ugyanezt lehet mondani kb, hogy lehet, hogy ők a világ legjobb csapata, ha jó állapotban vannak. Más szerintem kb szóba sem jöhet, mi, vagy ők.
De mondjuk azt, hogy ugyanazt szívtam, mint a sokmillió ember közül pl. Roque.
Kifelejtetted a felsorolásból a Las Palmast és társait
Nem szeretem, ha úgy vitáznak velem, hogy nem olvassák el, mit írok.

Olyankor semmi értelme a vitának, hisz olyan pont ellen érvelsz, amit nem írtam. De mivel leírtam másodszor is, ráadásul kiemelve, és akkor sem olvastad el, nem tudom, mit mondjak. Kétszer is odaírtam, hogy "kipihent állapotban". Las Palmas és társai sajnos olyan időszakban érkeztek, mikor hulla volt a középpályánk, a védelmünk, Yamal meg annyira, hogy az izma sem bírta már, Lewy meg annyira fáradt volt, hogy nem nézett ki kb focistának.
Logikai analógia: ha azt mondom, hogy a mangó(Barca), ha nagyon érett (kipihenten), akkor a kedvenc gyümölcsöm(legjobb csapat), akkor az nem jelenti azt, hogy minden mangó a kedvenc gyümölcsöm, sőt, mivel kiemeltem az "érett" szót, ez utalás arra, hogy amikor éretlen(fáradt), akkor nem az.
Ergo ja, ha nem vagyunk jó passzban, akkor egyáltalán nem vagyunk a legjobb csapat a világon, és félő, hogy ez meg fog kicsit többször történni, mint amennyire kéne neki.
Amikor ez a csapat jó állapotban megy ki a pályára, tartom, és úgy látom az európai fociban, még madridi oldalon is osztják ezt a véleményt, idén mi vagyunk talán a legjobb csapat a világon. A Pool jöhet szóba még, őket elfogadom jobbnak, mást tuti nem. Bárkit simán agyoncsapunk ilyenkor, a világ legjobbjait. A probléma a fáradtsággal van, ami ugye a keret mélységéből és korelosztásából adódóan sajnos komolyabb probléma, mint a többi topcsapatnak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy