Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tegyük oda Xavit és Iniestát is, de a legnagyobb bolhánk sem egy égimeszelő.
Nekem nagy kedvencem, de az igaz, hogy ő nem egy ütköző ember a duplaszűrőben.brazilfan írta: ↑2025.02.10. 14:16:31Az előítéleteknek nincs határa, még néhány héttel ezelőtt is lehetett olyanokat olvasni, hogy „a 60 kilós Pedri”, meg „a vasággyal együtt 40 kilós Pedri”, miközben már hosszú ideje a legtöbbet futók, a legnagyobb munkabírásúak között van, és hatékony a védőmunkája. Kiválóan irányít, gólpasszokat ad, de emellett a védekezésben is nagyon jó.
Szerintem csak annyi történt, hogy 22 évesen a legjobb korba ért, és kiteljesedik a játéka.
Ott az is közrejátszott, hogy még sokkal fiatalabb. Egy 20 év alatti játékosnál az ő posztján ez több mint megerőltető. (többek között ezért is félek Yamal miatt, jobb esetben csak visszaesik a teljesítménye rosszabb, hogy megy az orvosiba). Illetve a szerepe sem volt ilyen meghatározó. Erőssége volt a csapatnak, de most a szerepe megkércdőjelezhetetlen. Egyértelműen benne van a keretet tekintve a top 3 legfontosabb játékos között. Nagyon komolyan megérzi a csapat a hiányát, ugyanakkor egy kis -és középcsapattal szemben komoly eredmény, illetve játékbeli fölénynél az utolsó fél órára simán le lehet kapni. Egy Casádó-Frenkie-Olmo/Fermin kp. is bőven erős.Azt a futásmennyiséget, amit tol 3 naponta 22 évesen sem egyszerű fenntartrani megfelelő pihenés nélkül. Habár szerintem meg is lenne, csak a bajnokságban egy olyan időszakunk volt, hogy végig nagyon szoros meccseket hoztunk, ott érthető volt plusz tegnap is emberhátrányba kerültünk, amiben neki volt a legnagyobb szerepe. De ha tartjuk ezt a formát akkor talán a következő mérkőzéseken már őt is többet lehet pihentetni. Hála a BL-szereplésünknek most relatíve hosszú idő alatt kevés és nyerhető meccsünk lesz, még többet használva sem lesz akkora terhelés.bence0330 írta: ↑2025.02.10. 13:11:36No meg leginkább szerintem legtöbben azt a 70 meccses elmebajt kritizálták, amikor mindentől függetlenül mindig kezdő volt (és azért még sehol nem volt a mostani formájához képest, főleg mikor már zsinórban sokadszor volt pályán kezdőként, meccsekig volt szellem), amire aztán rá is ment a következő pár éve. Én is. Tartom, hogy joggal, ilyet nem szabad csinálni, meg is szívtuk rendesen.
Ettől még alighanem kellett a komolyabb, tapasztaltabb szakmai stáb, hogy szintet lépjen, és (talán) maga mögött hagyja a sérüléseit is.
világos, csak a hozzászólás azt sugallta, mintha a szurkolói türelem és szeretet járult volna hozzá ahhoz, hogy most a játékunk lelke, és ez nem így van
nem fikáztam Xavit, én többnyire kedveltem őt annak ellenére is, hogy hülyét kaptam a pályaszéli vergődéseitől, és felőlem maradhatott is volna (így utólag persze sokkal jobb, hogy ment). az egy ténykérdés, hogy fizikumban százszor előrébb tartunk, ezt a játékosok is lenyilatkozták, és hülyeség eltagadni, hogy Pedrinek erre mekkora szüksége volt, mondván a türelem és a szeretet is elég lett volna.Deluigi írta: ↑2025.02.10. 10:19:56Semmi ertelme allandoan Xavit fikazni, akkor jott, amikor nem jott volna senki mas.
O is egy folyamat resze, sajnos, sokan elfelejtik, hogy az o idejeben is sok pontot raboltunk ossze a meccsek vegein, jo volt a kondicio akkor is.
Most jott Flick es learatja az elozo edzok munkajanak eredmenyet, persze, hozzateve a sajat plusszat. Es a meccsek is sokkal nezhetobbek, mint az elodeie...
Ez így féligazság, mivel elsősorban nem a türelemnek köszönhető ez a mostani helyzet, hanem annak, hogy jött egy fizikális felkészítés terén vérprofi német szakember, aki összekaparta őt a béka fene alatt lévő kondíciójából. Amiatt nem nagyon károgott senki, hogy a képességei terén lenne probléma, de amikor 2 havonta szedett össze valami izomproblémát és esett ki egyfolytában, akkor teljes joggal merült fel a kétely, hogy alkalmas-e az élsportra. Szerencsére az derült ki, hogy ha profi szakember kezei alatt van, akkor igen. De Koeman meg Xavi alatt szeretgethették volna bármeddig, valszeg a szezon felét ugyanúgy a rehabon töltötte volna...PR42 írta: ↑2025.02.10. 09:38:25Türelem rózsát terem.
Még Messi is itt volt amikor sokan szidták Koemant és Pedrit hogy miért ő játszik, nem látni benne semmit, nem kreatív stb stb.
Aztán volt szidva hogy sérült, nem megbízható.
Az emberek szeretnek károgni na.
Ami viszont fontos az a türelem és a játékosok megbecsülése és szeretete.
Ha egyszer meghálálják akkor születnek az olyanok mint most Pedri.
A játékunk lelke.
Igaz, valahogy mindig sajátjaként kezeli az ember.Zsolti írta: ↑2025.02.09. 23:39:13Pedri nem Masias. Aminek en orulok, hogy talan kezdi kinoni ezt az iszonyat serulekenyseget. Tavaszra nagyon kell a BL parharcokra.Bob_Marley írta: ↑2025.02.09. 23:17:38Sajnálom a palit. Mert a statisztikák nem mutatják milyen igazi karmester is O. Persze a passz hatékonysága kiemelkedő,de a Masian anyatejjel érkezik ez az intuitív képesség. De az hogy 3 gólpassza van csupán, botrány. Mikor érkezett is ez volt,hogy kihagyták a zsugakat. Most is rengetegszer hokis nyelven élve második assist az övé amit nem mutatnak,pedig O rántja magára a védőket kihozza a bolybol uresbe és passz után valaki ad assistot.
Egyszerűen nem lehet tőle elvenni a bogyót,ezt imádom a legjobban ha egy játékos erre képes. Hatékony, keveset hibázik, labdaszerzesek, tökéletes teljesítmény volt a mai (is)

Kb. hasonlóan látom, viszont vannak még olyan erényei, amik elsőre annyira nem feltűnőek. Nagyon sok szerelése és labdaszerzése van, de ami méginkább durva, hogy rendre az ő futásteljesítménye a legmagasabb a csapatban. Ma is mindenhol ott volt. Keresztbe az egész pályát bejátszotta, labdakihozatalnál és a tizenhatos előterében szintén folyamatosan megjátszható.bence0330 írta: ↑2025.02.09. 23:43:09Sima top5, inkább top3 középpályás jelenleg G+A-t nála szerintem nem kell nézni, nem is az a posztja és a feladata, függetlenül attól hogy tényleg alullövik az xAG-jét, ami pech.
3 játékos van a csapatunkban nálam, aki az igaz kulcsfigura, Rapha, ő, és Yamal. A többiek is mind jók, de ők hárman az extrák. Nálam kb ez a sorrend, de variálható.
Pedri nem Masias. Aminek en orulok, hogy talan kezdi kinoni ezt az iszonyat serulekenyseget. Tavaszra nagyon kell a BL parharcokra.Bob_Marley írta: ↑2025.02.09. 23:17:38Sajnálom a palit. Mert a statisztikák nem mutatják milyen igazi karmester is O. Persze a passz hatékonysága kiemelkedő,de a Masian anyatejjel érkezik ez az intuitív képesség. De az hogy 3 gólpassza van csupán, botrány. Mikor érkezett is ez volt,hogy kihagyták a zsugakat. Most is rengetegszer hokis nyelven élve második assist az övé amit nem mutatnak,pedig O rántja magára a védőket kihozza a bolybol uresbe és passz után valaki ad assistot.
Egyszerűen nem lehet tőle elvenni a bogyót,ezt imádom a legjobban ha egy játékos erre képes. Hatékony, keveset hibázik, labdaszerzesek, tökéletes teljesítmény volt a mai (is)

Igen, ez pontosan ugyanolyan skatulya, amit lejjebb alkalmaztál.tatesz1990 írta: ↑2025.01.28. 11:29:49Attól mert a média DMC-nek ír egy játékost, már az is lesz? Mac Allister DMC mint Yaya Touré, Casemiro, Rodri, Kanté, Busquets?! Kicsit ez beskatulyázásnak tűnik nekem
Legyen igazad, de nem látom hogy Pedrit ő helyettesítené. DJ jó meccseket hozott, tippre ő játszok majd. De örülnék Torrénak.
De La Fuente előrébb képzelte, majd mégis Olmoval értek célba, míg a másik poszt és annak a tartaléka, az nem Pedri posztja.tatesz1990 írta: ↑2025.01.26. 10:26:48Azt írtad, hogy Rodri miatt nincs szüksége válogatottnak másik 6-osra, holott igenis így játszanak, csak ott az nem Pedri posztja, hanem Fábián Ruizé, akinek a cseréje az EB-n Merinora volt. De La Fuente Pedrit előrébb képzelte, ahol most Barcelonában Olmo játszik. A nyári spanyol csapatban Pedri volt oda az első választás, Olmo csak tartalék!

Annyi a jelentősége, hogy a spanyol válogatott és a Barca is hasonló rendszerrel játszik! A 3 középpályás közül kettő mélyebben, egy pedig a támadók mögött szabadabban!
Pedri tekintetében ennek nem volt és ma sincs semmi jelentősége, ugyanakkor Fabian Ruíz a középpályán játszott, ahogyan Rodri és Olmo is.