Az, hogy van egy B-sor nem azt jelenti, hogy már 0. perctől úgy kell játszani, hogy 3 ember van a kezdőből. A belső védők közü, ha kiveszem Araujot és Cubarsít, még mindig ott van Chris, EG valamint Fort beállításával. Bár előbbit nyugodtan lehetne kezdetni, ha valaki, akkor ő az, akinek nem szabadna, hogy baj legyen a fizikumával terheltséggel kapcsolatban.Peter írta: ↑2025.01.22. 15:13:38Én pedig azt nem értem, hogy mit lehet azon nem érteni, hogy csapatépítés, miközben az "A" sor fele máreleve "B" sorból indult, miközben csak decemberre épült fel úgy, ahogy Gavi és Frenkie is miközben még az "A" sornak nevezett csapat sem képes úgy összeállni (teljesen érthető módon szerintem!), hogy stabilan képes lenne hozni a Liga meccseit megfelelő minőségű játékkal és eredményességgel együtt.bence0330 írta: ↑2025.01.22. 11:02:32Most sem értem. Tökmindegy ki mit tudott nyáron, menjünk vissza mondjuk decemberig, vagy legyen akár most. Van egy B sora, azt berakhatja. Felsoroltam kik a B sor, nem ütősek, de nem is vészesek, de ha tuti vereség lenne bedobni őket, akkor is meg kéne néha tenni, különben kivégezzük a kezdőnk, és már ők sem lesznek jók.
Kp-ra is szintén bent lehet hagyni egy embert, akit mondjuk 45 perc után egy újabb kezdőre cserélni. Nem ámokfutást kell csinálni, hanem okosan, mégis relatíve sok embert kivenni a stabilak közül és korán cserélgetni.
Elől komolyabb baj van, mert nincs olyan ember, akinek ne lenne létszükséglet a pihenés. Yamal és Lewa mindenképpen, már csak korukból adódóan is, de a brazil és széthajtotta már magát. Ide van egy FT és PV (Fati szerintem mindenképpen off-os, őt már nem fogja pályára küldeni Flick, ezt már nyilvánosan is elég egyértelműen megfogalmazta)
Ha a Pool kedden játszana, akkor egyértelműbb lenne a döntés, egy esetleges vereség esetén nagyon nagy dilemma, hogy mennyit is merjünk rotálni. Egy X otthon egy felforgatott csapattal is simán realitás, a nagyobb gond inkább, hogy az olaszoknak ha nem is elet-halál, de egy iszonyúan fontos meccs lesz. Nem fog döntetlennél visszavenni a két csapat mert mindkettőnek megfelelő az eredmény, ők azzal a top8-at biztosan bukják.