Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jól van Flick, ennyi elég lesz a lengyel kapusból.
Ezek a kijövetelei rémisztőek, még jó, hogy Baldé nem sérült bele.
Ez meg nem biztos, hogy tizi, de itt is borzalmasan jött ki.
Ezek a kijövetelei rémisztőek, még jó, hogy Baldé nem sérült bele.
Ez meg nem biztos, hogy tizi, de itt is borzalmasan jött ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szczęsny helyett én is állhatnék a kapuban, ugyanezt a 'mit is' ? negyedennyiért lehozom bármelyik meccsen.
pusztulat értékelhetetlen az ember. remek ötlet volt az idehozatala.
pusztulat értékelhetetlen az ember. remek ötlet volt az idehozatala.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Édesjóistenem, még csak január van de ez már mehet is a szilveszteresbe

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na nálam ezért kérdéses a kapustéma. Pena gyengébb, mint Tek, de kijövetelekben csillagos ötös, hibátlan szint, és meg sem merem becsülni, hány gólt nyomott el már csírájában, ahol egy bármilyen kapusnak védenie kellett volna, aztán vagy sikerül, vagy nem. Ez persze nem olyan látványos, de szerintem nagyon sok kapott gól maradt el emiatt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szörnyen lassú
ennyire sokan vannak belépve?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Penaldowski

Már ment fel bennem a pumpa, amikor úgy láttam hogy a vizsgálás után is tovább mutatja a szögletre, mert ennél egyértelműbb tizi aligha van, a labda 1 méterre volt mikor egyáltalán meglendült a Benficas lába, Baldé szépen megetette.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Cubarsi nem túl éles ma, Yamal meg jó hogy nem találta el a benficas játékost, csúnya lett volna.
Ott egy tizi lehet elmaradt közben, de szerintem megadják varral.
Szöglet semmiképp sem lehetett volna.
ott is az 11-es és az 1-1.
Másnál is lassú a fórum?
Ott egy tizi lehet elmaradt közben, de szerintem megadják varral.
Szöglet semmiképp sem lehetett volna.
ott is az 11-es és az 1-1.
Másnál is lassú a fórum?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Meglepődtem, ha ezért nem kaptunk volna tizit, nem tudom, miért...
Baldé meccsek óta remekel
Baldé meccsek óta remekel
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
sima 11es
Ez eddig nagyon nem néz ki jól... 

Hajrá! BL jobban fekszik nekünk, mint a Liga.
Patkány csapat ez a Getafe, valahogy mindig sikerül egy új dimenzióját megmutatniuk a játék tördelésének
Ezt a szégyent. Elmegy ilyenkor a kedvem az egesz sporttol
ekkora mocskos cigány csapatot..

Elkepeszto,h leolvadunk +7pontrol
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ami szomorú, hogy egy alázás után, egy kétes(khm....) kupamérkőzés után úgy fel lehet hozni őket hogy ha nyernek akkor 7 pontot vernek ránk és 2-t az Atletire.Troym írta: ↑2025.01.18. 22:45:48ha nem nyerünk, akkor lassan hátrafelé kéne nézegetni, a Madrid valahogy be fogja húzni a meccsét.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.18. 22:41:59Ha ma nem nyerünk és a RM hozza a 3 pontot, és ez 2 fordulón belül nem változik akkor el kell engedni és harmadrangúvá tenni a bajnokságot.
Amúgy milyen érdekes a szezon korábbi részéről:
Getafe játékos hasonló szabálytalanságot követ el Rüdiger ellen mint most Koundé ellen---> 11-es a Realnak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.01.18. 22:54:21-kor.
Lehet kritizálni Lewát egymagában, valóban gyengén játszott, de nem látom, hogy a másik két támadónk mesterhármassal zárná a meccset és azért a kapujához se szögezzük a Getafét és 40 lövés sem ment a kapujukra.