Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, ahogy egy hete írtam a topikjában, én nem értettem azt a fene nagy lelkesedést itt a fórumon, hogy miért is kellene neki elsőszámúnak lennie. Szerintem semmi meglepetés nincs, bele volt ez már kódolva eddig is, csak eddig nem lett nagy baj belőle (mármint a végeredményt tekintvebence0330 írta: ↑2025.01.21. 21:29:07Na nálam ezért kérdéses a kapustéma. Pena gyengébb, mint Tek, de kijövetelekben csillagos ötös, hibátlan szint, és meg sem merem becsülni, hány gólt nyomott el már csírájában, ahol egy bármilyen kapusnak védenie kellett volna, aztán vagy sikerül, vagy nem. Ez persze nem olyan látványos, de szerintem nagyon sok kapott gól maradt el emiatt.
Ugyan, alig játszottak pár meccset a nagy pihenés után...bence0330 írta: ↑2025.01.21. 21:52:03Rapha és Yamal is elhibáztak megint 1-1 elég nagy helyzetet, hullák. A támadóknál meg más a fáradtság, mint hátrébb, bírni ők is bírják a futást, de gólt rúgni nehéz, oda kell az élesség, tisztánlátás. Nagyon kell az a szélső, de kb tegnapra, legyen az Rashford, vagy bárki más, kb mindegy...
Nem is értem miért nem nézte meg videón, full feldobta magát , a lengyel hozzá sem ért.csababarca írta: ↑2025.01.21. 21:34:16Jól van Flick, ennyi elég lesz a lengyel kapusból.
Ezek a kijövetelei rémisztőek, még jó, hogy Baldé nem sérült bele.
Ez meg nem biztos, hogy tizi, de itt is borzalmasan jött ki.

szörnyen lassú
Penaldowski