Lewy az aktuális "kirakatsztár".bence0330 írta: ↑2025.01.20. 21:17:20Fogalmam sincs, mi lenne vele a gálakezdő. Rashford-Rapha-Yamal, előttük Lewy? Rapha-Olmo/Gavi-Yamal- Lewy? Rapha-Olmo/Gavi-Yamal előttük Rashford? Vagy a gálakezdő marad az eddigi, és Rashford mindegyik posztra elsőszámú csere/rotációs játékos lesz.Troym írta: ↑2025.01.20. 21:02:25
Akkor Rashfordtól is várható cca 28 meccsen 26 gól? Csak mert eddig 24 meccsen 7 gólja volt...
Nem vagyok nagy rajongója és meg sem vettem volna, de azért érdekelne, hogy pontosan mit várunk el Lewytől? Kb azóta gyengébb ebben a szezonban, amióta a kiszolgálása gyengébb lett, mert megint visszalépked labdákért, ahogy Xavi idejében is, ahelyett, hogy kolbászolna a kapu 15 méteres körzetében.
Biztos maga Lewy a probléma önmagában és azt megoldja Rashford érkezése?
Nekem játékra lehet, hogy a Rashford-Rapha-Yamal, előttük Olmóval tetszene a legjobban. Na ott aztán foroghatna bárki bárhová, olyan folyékony lenne a játék, mint kb még soha. Kicsit a City Haaland előtti feelingje lenne (remélhetőleg) javított kiadásban. De kétlem, hogy ilyet látunk majd.
Akárhogy is, végre lesz rotáció, ha itt lett volna az előző fél évben, teljesen máshogy állnánk.
Laporta sok pénzt fektetett bele, hogy idejöjjön, lassan rögzül a +1 év záradék, látni akarják a pályán. Flick szereti, talán még a pár évvel ezelőtti játékost látja benne.
Játszani fog.
Várhatjuk/reménykedhetünk, hogy (a) végre megint kifog egy jó napot (b) bepattanjon róla valami (c) kapjunk 11-est.
Addig meg türelem... Jó sok türelem...
Lehetne cserélni is, ha látszik, hogy nem megy neki, de egyrészt túl nagy név, másrészt Flickben sem látom azt a nagy meccsbe nyúló mágust... Inkább várjuk, hátha (b) pont...
Ha nincs ebben a szezonban, talán kevesebb sok gólos győzelem születik, de szinte biztosan kevesebb pontvesztés... Hogy ennek mi lett volna az eredménye? Ligában nagy eséllyel előrébb állnánk... BL a fene tudja, szerintem sokkal hátrébb ott sem lennénk...