Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Max. akkor hosszabbítanék vele, ha Tah nem jön, de a 4,5 millió ilyen szerepre, ilyen idősen még mindig túlzás, főleg ha figyelembe vesszük hány posztot kellene még erősíteni. És akkor az ő sérülékenységéről ne is beszéljünk, ami ahogy idősödik egyre neccesebb.gránit írta: ↑2025.01.17. 15:33:55Jövő május 17-én, konkrétan a szezon legeslegvégén fogja betölteni a 35-öt. Évi 9 milliós fizetése van most, négy és fél millióval én hosszabbítanék vele. Olcsóbban nehezen szerzünk jó tartalékot. Bernaltól én egyáltalán nem voltam elájulva, persze kevés meccsen láttam a nagycsapatban. Christensenről állapotáról meg nem tudunk semmit.
Akkor engedjük el Inigot és EG-t, ez olyan 15m bérkeret és van hely Van Dijk bérére, az olyan 11-12m, szerintem meg lehetne győzni, hogy 13-14m körül még maradjon Európában 2 évetgránit írta: ↑2025.01.17. 15:33:55Jövő május 17-én, konkrétan a szezon legeslegvégén fogja betölteni a 35-öt. Évi 9 milliós fizetése van most, négy és fél millióval én hosszabbítanék vele. Olcsóbban nehezen szerzünk jó tartalékot. Bernaltól én egyáltalán nem voltam elájulva, persze kevés meccsen láttam a nagycsapatban. Christensenről állapotáról meg nem tudunk semmit.
Inigoval én max. úgy hosszabbítanék, hogy kap egy 3-4 milliós fizetést. Azért lassan 34 éves, jövő szezonban már a harmincötöt tölti. Lehet, hogy cb-ként annyira nem vészes, de úgy tudom, vele új szerződést is kellene kötni, ha nem oldjuk meg július előtt. (plusz addig még ott van Pedri, Gavi, Araujo, Yamal, De Jong? szerződése) Akkor pedig újabb aláírási pénz is megy neki. Egy ötödik számú cb-vel sztem bőven lehet két poszton számolni, számos más megoldandó feladat van és meg kell szorítani a nadrágszíjat. Ha nem lenne gond az FFP-vel totál más a helyzet, de így nagyon óvatosan kell mozogni. Ráadásul a középső védő poszt pont nem az, amit annyira rotálnak vagy ahová meccseken belül is cserélgetnek. Ott tényleg a végszükség dönt.gránit írta: ↑2025.01.17. 12:43:29Ha Martinez rendben lesz egészségügyileg, én hosszabbítanék vele egy évet. Nem szabad úgy csapatot építeni, hogy egy embert több posztra számolunk bele, mert akkor azzal ámítanánk magunkat, hogy vagyunk vagy negyvenen. Tavasszal meg mindig a szűk keretre mutogatunk. Azt meg nem is tudjuk, hogy Christensen milyen állapotban van jelenleg. Ha nem lesz rendben, akkor a mélységi középpályára is kellene igazolás.
Igen, ez most biztató. Szerintem ha folyamatos gyulladás volt ott (márpedig rendre erről cikkeztek), akkor rossz állapotban volt a szalag, nem volt elég rugalmas, ennek a helyreállítása elvileg egy rutinműtét, relatív alacsony kiújulási rátával. Szóval nagy esély van arra, hogy lehet rá számítani végre, persze azért óvatosan hozzuk játékba.Chino írta: ↑2024.12.15. 20:53:32Volt egy interjú vele nemrég, annak apropóján, hogy közel áll a visszatérése és akkor azt nyilatkozta, hogy már megbánta, hogy korábban nem műtette meg magát és kellemetlenséggel játszott. Nekem ez úgy jön le, hogy a műtéttel sikerül teljesen rendbehozni a "sérült" részt és rendben lehet hosszútávon. Szerintem hatalmas erősítés lenne, rotációban, mind védőként mind vkp-ként. Hiányoljuk a minőségi cseréket, nem tudunk tényleges erőt bevetni padról, Chris-szel ezt két poszton is lefedhetnénk.
Volt egy interjú vele nemrég, annak apropóján, hogy közel áll a visszatérése és akkor azt nyilatkozta, hogy már megbánta, hogy korábban nem műtette meg magát és kellemetlenséggel játszott. Nekem ez úgy jön le, hogy a műtéttel sikerül teljesen rendbehozni a "sérült" részt és rendben lehet hosszútávon. Szerintem hatalmas erősítés lenne, rotációban, mind védőként mind vkp-ként. Hiányoljuk a minőségi cseréket, nem tudunk tényleges erőt bevetni padról, Chris-szel ezt két poszton is lefedhetnénk.
Annyira hajszoljuk azt az 1:1-et, akkor fájó szívvel, de köszönjük meg FDJ-nek és Fatinak a télen az eddigi szolgálataikat. Egyikük sem kell ide, pénzt nem kapunk értük, hosszú távon nem lehet velük számolni. És kb. meg is van...Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.11.19. 15:30:39..... de félő az 1:1 hajszolása őt is elrántja a süllyesztőbe..
Ezzel részemről kb biztos, hogy ha nem hozunk alsó hangon legalább 1 cb-t, vagy dm-et, akkor itt már ősszel kiszállhatunk akár mindenből. Chris volt az, aki még úgy-ahogy szinten tartotta (volna) azt a két csapatrészt.