A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Igen, pont ezen gondolkodtam, Xavinál is ez volt. Olyan mintha kellene neki 3-4 meccs a Barca esetén, amikor új edző jön, és változik a csapat alapjátéka... Igazából erre nagyon kíváncsi leszek, Flick fennt tudja-e ezt tartani majd, hogy lemeccseli Carlót, vagy pl a nyáron vesznek egy-két új szélső védőt és jövőre Carlo osszerak egy jobb játékot ellenünk.

Az ilyen jellegű hozzászólásokat mellőzzük a fórumon. Egyrészt Bence normálisan fogalmaz, aki nem ért egyet a mondanivalójával, lehet érvekkel cáfolni vagy saját véleményt leírni. Ez egyik sem, csupán gúnyos hozzászólás. Mindez nem a topik témája. Nem szeretnék erre mégegyszer reagálni.
Nem szeretem, ha úgy vitáznak velem, hogy nem olvassák el, mit írok.andras953 írta: ↑2025.01.16. 22:09:10Kifelejtetted a felsorolásból a Las Palmast és társaitbence0330 írta: ↑2025.01.16. 20:31:51Most összeszámoltam, hátha elrontottam, de 16 gól volt 4 meccsen 2025-ben. Hogy az a csapat, amely kipihenten lehet hogy a világ legjobbja, nem tudom miért túlzó bármilyen szinten, mikor a BL-Bajnoki címvédő ellen csak a kiállítás miatt "csak" 9-2 az összesítés, és nem mondjuk 12-1, a legjobb német csapatot is agyonvertük, minden meccsünket megnyertük a BL-ben egy kivételével, amit 10 emberrel toltunk végig, emiatt vagyunk "csak" 2-ak a tabellán. A Pool az egyetlen csapat, amelyikre ugyanezt lehet mondani kb, hogy lehet, hogy ők a világ legjobb csapata, ha jó állapotban vannak. Más szerintem kb szóba sem jöhet, mi, vagy ők.
De mondjuk azt, hogy ugyanazt szívtam, mint a sokmillió ember közül pl. Roque.![]()
![]()
Nálunk percekig visszanézték és megfejtették hogy 625 passzal előtte minimális lesen volt az amúgy kapura sem törő játékos, de ott még vissza sem nézik az amúgy 20/10-es egyértelműségű tizenegyest a RM gólja előtt, ki érti ezt
Most összeszámoltam, hátha elrontottam, de 16 gól volt 4 meccsen 2025-ben. Hogy az a csapat, amely kipihenten lehet hogy a világ legjobbja, nem tudom miért túlzó bármilyen szinten, mikor a BL-Bajnoki címvédő ellen csak a kiállítás miatt "csak" 9-2 az összesítés, és nem mondjuk 12-1, a legjobb német csapatot is agyonvertük, minden meccsünket megnyertük a BL-ben egy kivételével, amit 10 emberrel toltunk végig, emiatt vagyunk "csak" 2-ak a tabellán. A Pool az egyetlen csapat, amelyikre ugyanezt lehet mondani kb, hogy lehet, hogy ők a világ legjobb csapata, ha jó állapotban vannak. Más szerintem kb szóba sem jöhet, mi, vagy ők.
A vicc kedvéért muszáj lecsapnom ezt a magas labdát:

Apropó, azt a passzát az ötödik gólunk előtt szerintem senki nem említette meg. Szemkápráztató volt, szerintem top5 passz volt idén kb, kifordított belsővel, tökéletes ütemben. Aki a piszkos munka mellett ilyeneket tud elég rendszeresen, az nálam kezdő.
Ugyanígy gondolom, Kimmich nálam sem játszik (nagyra értékelik, ezért tettem még hozzá őt is). A német válogatottban nagyon sokszor látom, és nem látok benne akkora pluszt. Ingyenes lesz a nyáron, de nekem nem kéne. Akkor már inkább Goretzka. Egy Mac Allister, Rodri vagy Odegaard mellé nagyon állat lenne.
Ez nálunk mindig is jellemző volt amúgy
Lehet, hogy Flick-kel tényleg így van, mivel még soha nem bukott döntőt.