Sergi írta: ↑2025.01.14. 15:36:48
Szerintem meg semmit nem tudunk a szándékairól, hogy ha menni készül mi az oka, így semmiképp nem tartom helyénvalónak a hogy mindenfélének el van hordva, jelenleg ő a csk.
De tessék, akkor erre mit szólsz? Teledráma 34124. rész
The club is very upset with Araujo's representatives.
Barcelona believes that what Deco conveyed to the player's representatives, including offers and other matters, did NOT reach him correctly, and that his entourage KEPT some information from him. - Mundo
Az ügynökei ez alapján a pletyka alapján nem adták át az ajánlatot és információkat neki, ez alapján hiheti, hogy nem marasztalják.
Nem tudjuk mi az igazság.
De a játékosainkat akkor se hordjuk már el mindennek, ha csak simán pénzért mennének el! Joga van akár ahhoz is, de szerintem bonyolultabb a sztori, különben a PSG, ManU lenne a pletykában, nem a Juventus.
Ezért írtam az elejétől, hogy csak meg kéne tudni tőle miért akar lelépni a 25 éves csk?
Ahogy írtam, szerintem bonyolultabb. Sportszakmailag elhinném, hogy tetszik neki valamiért a Juve, dühös is lehet, de nyersen a pénz biztos nem ott a legtöbb. (Legalábbis nem abszolút értékben az Euróösszeg, inkább a fizetés által a csapatnál betöltött szerep. Cserejátékosok, Ferranok ne kapjanak dupla annyit, mint a kapitány)