Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Addig megvan nekem is, hogy van "átjárás" EL és BL között de BL és BL csapat között is van ilyen?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.13. 09:32:35Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.
Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.Troym írta: ↑2025.01.13. 09:12:07Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Tah játszott már a BL-ben a Leverkusen színeiben, így ebben a szezonban max a bajnokságban játszhatna, de nekünk a következő hetekre kéne BL-ben is bevethető top hátvéd, ha elengedjük Araujot....az se biztos, hogy van egyáltalán. Vagy akkor számoljunk azzal, hogy kuka az idei BL-nek, egy EG sajna nem szint oda. A top8 és azzal a nyolcaddöntő gondolom meglehet, csak tovább felesleges nézelődni...
Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Gondolom itt arra gondolt a költő, hogy a piros lap előtt Araujo nem tisztázott. De valójában szerintem ő itt csak a harmadik felelős. Az első, a középpályások akik mintha ott sem lettek volna, ha jól emlékszem a legkisebb ellenállás nélkül vehette át talán Bellingham a labdát, a legközelebbi középpályás kb öt méterre volt tőle és indíthatta a lendületből kilövő mBappet... Szerintem itt a következő hibás a kapus volt, aki totál feleslegesen rontott oda ki ilyen állásnál. És harmadiknak igen, akár megállíthatta volna a franciát rossz helyzetből...
Nem csupán a gyorsasága, ennél ez sokkal összetettebb. Amúgy nem is mindig tudja a gyorsaságot kamatoztatni, mert fürgének nem fürge, csak a sprintversenyben erős.
Most én se értem, hogy mi a probléma. Azt hitte, hogy 6 hónap után a kezdőben lesz? Valami másról van szó esetleg?
Sehol nem írtad le a 2-esre a választ. Sehol nem látom a pontos válaszokat arra, h mik azok a szabályok amik alapján a Barca nem tudja regisztrálni Olmo-t és mik a pontos szabályok a regisztrációkra, ezeket továbbra is várom, h el tudjuk küldeni Laporta-éknak.PR42 írta: ↑2025.01.12. 12:43:12Szóval te úgy érvelsz hogy szerinted meg kell tartani Araujot erőszakkal akkor is ha menni akar?pep71 írta: ↑2025.01.12. 12:11:56
Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.
Ez nem a Fifa Manager, hát látod,h Olmo-t sem tudja a klub regisztrálni, ennek ellenére folyamatosan úgy írsz, mintha te teljesen képben lennél, h ki miért nem regisztrálható, közben még a Barca sem tudja/vagy tudja csak lesz.rja.
Én sztem Ara-t mindenképpen jobb lenne megtartani, MERT:
1. Amennyiért el tudná adni a Barca, jobbat biztos nem tudna szerződtetni.
2. Mi garantálja, hogy az Ara helyére hozott játékost majd tudja regisztrálni(itt jön képbe Olmo és Pau)?
A 2. pontra válaszolj kérlek, mert az egyik előző hsz-edben nagyon úgy tűnt, hogy te ezeket a szabályokat nagyon jól ismered.
Hm érdekes.
És mi lesz ha menni akar akkor is amikor lejár a szerződése, és egy centet se kapunk érte mert nem hosszabbított?
Én már ezerszer válaszoltam neked, olvasd vissza le van írva a válasz a 2-esre. Most te jössz a válaszokkal.
Ezért utálom ezeket a melodrámákat mert a kiirás és a képek alapján illetve láttam pár képet az előző meccs után egyáltalán nem úgy tűnt mint aki boldogtalan. Ha az lenne akkor egy minimális emberi logikát követve nem posztolna. Persze ettől függetlenül jöhet a bejelentés jövőhéten mert láttunk már hasonlót pl Neymarral...
Szóval te úgy érvelsz hogy szerinted meg kell tartani Araujot erőszakkal akkor is ha menni akar?pep71 írta: ↑2025.01.12. 12:11:56
Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.
Ez nem a Fifa Manager, hát látod,h Olmo-t sem tudja a klub regisztrálni, ennek ellenére folyamatosan úgy írsz, mintha te teljesen képben lennél, h ki miért nem regisztrálható, közben még a Barca sem tudja/vagy tudja csak lesz.rja.
Én sztem Ara-t mindenképpen jobb lenne megtartani, MERT:
1. Amennyiért el tudná adni a Barca, jobbat biztos nem tudna szerződtetni.
2. Mi garantálja, hogy az Ara helyére hozott játékost majd tudja regisztrálni(itt jön képbe Olmo és Pau)?
A 2. pontra válaszolj kérlek, mert az egyik előző hsz-edben nagyon úgy tűnt, hogy te ezeket a szabályokat nagyon jól ismered.
Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.PR42 írta: ↑2025.01.12. 11:49:43Nem értem az összefüggést abban hogy mi van Olmoval és Pauval, az hogy kapcsolódik ahhoz hogy Araujo menni akar, hosszabbítani, vagy nem tudja?pep71 írta: ↑2025.01.12. 11:07:58Írd le a pontos szabályokat légy kedves, ennyit kérek, aztán küldjük tovabb Laporta-nak, mert ezek szerint te jobban tudod.
Mert úgy írsz itt, mintha mindent tudnál pontosan.
Amik a tények, h a nyári sztárigazolas nem tud játszani , de még Pau Victor sem. Miert van ez?Fifa Manager az megy látom...
Elmagyarázod?![]()
A legszebb az egészben, hogy én úgy írok hogy nem tudom mi van pontosan, éppen ezért írok több feltételezést, több utat és magyarázatot mindenre, minden eshetőséget figyelembe véve.
Tehát, azt is mondhatnám, hogy hazudsz.
Nem értem az összefüggést abban hogy mi van Olmoval és Pauval, az hogy kapcsolódik ahhoz hogy Araujo menni akar, hosszabbítani, vagy nem tudja?pep71 írta: ↑2025.01.12. 11:07:58Írd le a pontos szabályokat légy kedves, ennyit kérek, aztán küldjük tovabb Laporta-nak, mert ezek szerint te jobban tudod.
Mert úgy írsz itt, mintha mindent tudnál pontosan.
Amik a tények, h a nyári sztárigazolas nem tud játszani , de még Pau Victor sem. Miert van ez?Fifa Manager az megy látom...
Szerintem ő már eldöntötte, hogy menni akar.
Írd le a pontos szabályokat légy kedves, ennyit kérek, aztán küldjük tovabb Laporta-nak, mert ezek szerint te jobban tudod.PR42 írta: ↑2025.01.12. 10:28:11Az első 2 sorra nem is reagálok, a többire meg az a válasz amit már leírtam, ha érdekel, olvasd el lentebb még egyszer.pep71 írta: ↑2025.01.12. 09:27:26
Te nagyon érthetsz a LaLiga szabályaihoz, munkát kéne vállalnod a Barca-nál, mert még ők láthatóan nem tudják/ismerik ezeket a szabályokat Te az összeset nagyon vágod. Légyszíves írd le nekünk ide a pontos szabályokat, ha ennyire képben vagy,köszönöm.
Ha ezek ilyen egyszerűek akkor miért nem tudja a klub Pau-t és Olmo-t regisztrálni?
Eddig az volt itt is a duma, h Gündogan, ha marad őt lehetett volna nevezni. Na a helyére jött Olmo, akkor őt miért nem lehet??
Erre is le lett írva a válasz. Elolvastad amit írtam?
Senki se játszik senkivel hú de keményet. Ha menni akar megy. Ha nem, nem, kivéve ha tényleg nagyon jó ajánlat jön érte, mert akkor megéri. Minek szítod itt a feszkót feleslegesen?
Az egész hsz csak mutogatás és feszkó keltés. Mivel bántott téged annyira a Barca hogy ennyire utálod?
Komolyan az az érved hogy ha már hibázott a Barca párszor (Lewy, Ferran, FDJ) akkor hibázzon még egyszer és most adjon Araujonak is magas fizus hosszú szerződést amiből nem lehet majd kitenni ha megint félévig sérült és nem veszi fel a ritmust, közben meg veri az asztalt hogy perceket akar?
Te azt írod hogy ha az a 3 megkapta akkor kapja meg Araujo is, vagy legalábbis azt írod hogy ne érveljünk arra hogy adjuk el és ne hosszabbítsunk vele az ő igényei szerint, mert hogy a másik 3-al is szerinted rossz szerződést kötöttünk, akkor vele miért ne kössünk rossz szerződést.
Magyarul, szerinted minden rossz, akkor ezután is legyen minden rossz és hozzunk újabb rossz döntést mert mi rossz döntéseket hozunk és ez nem változik.
Most komolyan, ez a szint?
Mi más olvasata van annak amit írsz? Az az érv hogy ha Ferrant nem tudjuk kitenni, akkor oldjuk meg hogy Araujot se lehessen?
Eszem megáll.
Még egyszer, de remélem utoljára.
Ha menni akar, megy.
Ha maradni akar, hosszabbítson.
Ha nem tud dönteni, akkor meg amennyiben jön a min 70m-os ajánlat akkor mehet, ha nem jön jó ajánlat, akkor meg játszik tavasszal amennyit megérdemel, és nyáron újra ugyanez.