PR42 írta: ↑2025.01.12. 12:43:12
pep71 írta: ↑2025.01.12. 12:11:56
Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.
Ez nem a Fifa Manager, hát látod,h Olmo-t sem tudja a klub regisztrálni, ennek ellenére folyamatosan úgy írsz, mintha te teljesen képben lennél, h ki miért nem regisztrálható, közben még a Barca sem tudja/vagy tudja csak lesz.rja.
Én sztem Ara-t mindenképpen jobb lenne megtartani, MERT:
1. Amennyiért el tudná adni a Barca, jobbat biztos nem tudna szerződtetni.
2. Mi garantálja, hogy az Ara helyére hozott játékost majd tudja regisztrálni(itt jön képbe Olmo és Pau)?
A 2. pontra válaszolj kérlek, mert az egyik előző hsz-edben nagyon úgy tűnt, hogy te ezeket a szabályokat nagyon jól ismered.
Szóval te úgy érvelsz hogy szerinted meg kell tartani Araujot erőszakkal akkor is ha menni akar?
Hm érdekes.
És mi lesz ha menni akar akkor is amikor lejár a szerződése, és egy centet se kapunk érte mert nem hosszabbított?
Én már ezerszer válaszoltam neked, olvasd vissza le van írva a válasz a 2-esre. Most te jössz a válaszokkal.
Sehol nem írtad le a 2-esre a választ. Sehol nem látom a pontos válaszokat arra, h mik azok a szabályok amik alapján a Barca nem tudja regisztrálni Olmo-t és mik a pontos szabályok a regisztrációkra, ezeket továbbra is várom, h el tudjuk küldeni Laporta-éknak.
Nem erőszakkal tartanám itt Araujo-t. Gondolom van oka annak, hogy távozni szeretne(ha igazak a hírek). Na ezt az okot kellene megpróbálni megoldani.
Az egyik amit írtam már valószínűleg, hogy a fizetésében nem tudnak megegyezni.
Erre írtam azt, hogy hogyan várja el a Barca azt, hogy a jól teljesítő játékosai majd "relatíve" olcsóbban szerződnek le, amikor ők pontosan tudják, h pl. a szerencsétlen FT, a halvérű mr. unottfej FDJ mennyit, Lewa mennyit keres. Persze, majd Yamal, meg Araujo, meg Raphinha nem kereshet 10M felett, de FDJ meg Lewa igen és ebbe bele is mennek majd. Na gondolom ezt unta meg Ara.
Majd biztos azért akar elmenni, mert fél az Inigo, Cubarsi párostól

hogyneee
Messi is azért ment el, mert félt FT-től, h nem tudja kiszorítani