Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
milyen csapatokra gondolsz a BL kieséses szakaszban, akik elsősorban visszazárni és kontrázni akarnak majd ellenünk? lehet igazad van, nem mindenképp megcáfolni akarom, de nem vagyok annyira képben most a tabellával, és első blikkre az volt a fantáziám, hogy a BL-ben azért olyanok fognak szembejönni, akkor nem állnak úgy vissza, mint a spanyol kiscsapatok, akik ellen a legjobban szenvedtünk eddig.Troym írta: ↑2025.01.13. 00:29:55A BL egyenes kiesésben lesznek csak igazán visszazáró, kontrázó csapatok egyik oldalon, meg 30 fős keretű hengerlő csapatok a másikon. Szerintem a negyeddöntő elérése lehet reális célunk nemzetközileg, a 2. hely a bajnokságban és talán egy jó sorsolással a spanyol kupa.
A BL egyenes kiesésben lesznek csak igazán visszazáró, kontrázó csapatok egyik oldalon, meg 30 fős keretű hengerlő csapatok a másikon. Szerintem a negyeddöntő elérése lehet reális célunk nemzetközileg, a 2. hely a bajnokságban és talán egy jó sorsolással a spanyol kupa.Zozzy 5 írta: ↑2025.01.13. 00:22:57hát meg a BL-ben, főleg a második felében olyan csapatokkal kell majd játszani, akik akarnak focizni és nem állnak be buszozni. az látszik, hogy az ilyen csapatok fekszenek nekünk, többször kijött már extra is ilyen esetben, pl. ma is. a bajnokságban meg hozni kéne a pontokat a sündisznóban bekkelő kis-és középcsapatok ellen, hétköznap fáradtan is, ez láthatóan kevésbé megy még. ettől még persze egy BL döntőt nem lehet borítékolni, és a bajnokság is bőven elérhető távolságban van jelenleg, de elég látványos a különbség a játékunkban attól függően, hogy az ellenfél akar-e dominálni, letámadni minket, vagy nem.
hát meg a BL-ben, főleg a második felében olyan csapatokkal kell majd játszani, akik akarnak focizni és nem állnak be buszozni. az látszik, hogy az ilyen csapatok fekszenek nekünk, többször kijött már extra is ilyen esetben, pl. ma is. a bajnokságban meg hozni kéne a pontokat a sündisznóban bekkelő kis-és középcsapatok ellen, hétköznap fáradtan is, ez láthatóan kevésbé megy még. ettől még persze egy BL döntőt nem lehet borítékolni, és a bajnokság is bőven elérhető távolságban van jelenleg, de elég látványos a különbség a játékunkban attól függően, hogy az ellenfél akar-e dominálni, letámadni minket, vagy nem.
A többivel egyetértek.
hát nem egy Nesta, Maldini, de szerintem sima "tucatvédő" , lassan minden khv ilyen.
Hú, nem látom a jövőt, de szerintem majd visszatérnek, most épp Flick ölelgeti a madridosokat.
Nekem ez most jelenleg megy, használj hozzá Chrome-ot:https://vipleague.im/football/super-cup ... ing-link-1
Akkora szakértő vagyok, simán dolgozhatnék az m4-nek meg írhatnék az nso-baCseri írta: ↑2025.01.12. 19:07:45Ziccereink valószínűleg lesznek, kérdés,hogy milyen hatékonysággal tudjuk érékesíteni őket. Mivel a fordítás nem az erősségünk,kulcsfontosságú,hogy mi szerezzük az elsőt. A Real (még)a jobbik csapat,támadói minőségben biztosan,de remélem sikerül megszerezni a Flick éra első trófeáját,ha nem,akkor legalább a késbe ne fussunk bele.