Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen, de így van.....csababarca írta: ↑2025.01.12. 21:17:33Komolyan mondom, bárcsak minden meccsen a real ellen játszanánk![]()
Raphinhanak lehet jót tett az első ziccer elbénázása, azóta szárnyal.
Hát, pedig ezt érdemes nézni.
Bence ezt töltsd le és bármit tudsz nézni. (holafootball)bence0330 írta: ↑2025.01.12. 21:09:46Persze, látta, tisztán neki ment körömpasszból. Raphinhát a látás hiányával nemigen lehet vádolni.Majdnem pont ugyanazt csinálta, mint a Bilbao elleni első gól előtt, finom csel, körömpassz.
Viszont te is írtad, hogy hogy a tippmixprón nézed. Hogy? Két böngészőn sem találok regisztrációs lehetőséget, meg olyan üzeneteket kapok, mintha fejlesztés alatt állna az oldal. Ha tudsz valami direkt linket regihez, megköszönném, kipróbálnám ezt is.
angollal ment, amíg mentbence0330 írta: ↑2025.01.12. 21:13:15Troym írta: ↑2025.01.12. 21:11:0830 percben meghalt, magyar weboldal, gondolom 14+ látogató esetére nincsenek felkészülve
nekem ez megy úgy, ahogy:
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2618261 ... 0|141|1|en
Ja, köszi, streammel nincs gondom, mert TV-m sincs, szóval erre vagyok berendezkedve, csak gondoltam kipróbálnám, de akkor nem én vagyok a hülye.Az amúgy kommentátorral megy? Angol, magyar? Vagy csak üresen kommentár nélkül?
Amióta a Gavi-Pedri páros együtt játszik szerintem nem volt meccsünk, ahol ne domináltuk volna a kp-t. Elképesztő mind a két srác és nagyon sokat hozzátesz az egész csapat játékához. Már Flick sem az eszetlen rohanjunk előre taktikát nyomja csak, aminek én nagyon örülök. Ahogy Bob írta, ez már kezd igazi Barcás játék lenni.Messa írta: ↑2025.01.12. 21:01:50Minden tekintetben uraljuk a meccset, tényleg nagy a különbség. Ez a Real középpálya Modric és Kroos nélkül egy marék szotyit nem ér. Lucas Vasquez remélem marad a pályán, full homály, akárcsak a másikon Mendy.
Nálunk viszont sok a jó teljesítmény, Raphinha full extra ma is. Zseni a pali.