Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pont innen a fórumról szereztem ezt a linket, azóta is minden Barca meccset itt nézek és nagyon jó.
Troym írta: ↑2025.01.12. 21:11:0830 percben meghalt, magyar weboldal, gondolom 14+ látogató esetére nincsenek felkészülve
nekem ez megy úgy, ahogy:
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2618261 ... 0|141|1|en
30 percben meghalt, magyar weboldal, gondolom 14+ látogató esetére nincsenek felkészülvebence0330 írta: ↑2025.01.12. 21:09:46Persze, látta, tisztán neki ment körömpasszból. Raphinhát a látás hiányával nemigen lehet vádolni.Majdnem pont ugyanazt csinálta, mint a Bilbao elleni első gól előtt, finom csel, körömpassz.
Viszont te is írtad, hogy hogy a tippmixprón nézed. Hogy? Két böngészőn sem találok regisztrációs lehetőséget, meg olyan üzeneteket kapok, mintha fejlesztés alatt állna az oldal. Ha tudsz valami direkt linket regihez, megköszönném, kipróbálnám ezt is.
Persze, látta, tisztán neki ment körömpasszból. Raphinhát a látás hiányával nemigen lehet vádolni.
Ezer köszönet és hála ezért a linkért! Eddig úgy néz ki, hogy stabilan lehet nézni. Mobilon nézve pedig a minősége is egész jó.ElBartimaeus írta: ↑2025.01.12. 20:47:42Nekem ez stabil, bár olyan, mintha a kőkorszakból közvetítenék.
https://1stream.eu/soccer/fc-barcelona- ... am/1504456
Közben Camavinga visszarántás nem sárga. Ja, persze, mert az második lett volna neki![]()
Hát, az előző meccse és a mostani első 20 után... de a gólja óta megint klasszis, ordított és öklöt rázott vagy fél percig, óriási stressz szabadulhatott fel benne.Messa írta: ↑2025.01.12. 21:01:50Minden tekintetben uraljuk a meccset, tényleg nagy a különbség. Ez a Real középpálya Modric és Kroos nélkül egy marék szotyit nem ér. Lucas Vasquez remélem marad a pályán, full homály, akárcsak a másikon Mendy.
Nálunk viszont sok a jó teljesítmény, Raphinha full extra ma is. Zseni a pali.
Ezt azért nézd vissza.
Minden tekintetben uraljuk a meccset, tényleg nagy a különbség. Ez a Real középpálya Modric és Kroos nélkül egy marék szotyit nem ér. Lucas Vasquez remélem marad a pályán, full homály, akárcsak a másikon Mendy.
Mondjuk ez a szögletvariáció kb. megye III-as szint volt....Bob_Marley írta: ↑2025.01.12. 20:57:11Mi is ellenfél szögletből gól. Szép volt
Jöhet is De Jong eldugni a labdát