Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A Bayernnek most gondolom nem kell, Anglián túl meg az Inter, Juve marad.
Semmit sem....
Elpuffogtathatom a paneleket is, amit használ, ha elmegy: "szívem mélyén mindig cule maradok", "az utóbbi időszak viszontagságai", "ideje egy új kihívást keresni", "hatalmas megtiszteltetés volt a csapat kapitányának lenni","ki tudja mit hoz a jövő, de visszatérek valamilyen formában","életem legnehezebb döntése"
Egyetértek.
Ez a link most éppen 404 error-t mutat, de amit korábban (tegnap még) belinkeltél, az egy katalán újságíró értesülése, ami ugyanúgy lehet valós, de valótlan hírforrás is.
Emlékszem és persze egyrészt igazad van, ő maga nem nyilatkozott, de szerintem amikor megteszi, akkor már a távozást jelenti be, másrészt lehet az egész pletyka, de érdekes módon róla jelent meg minden ilyen jellegű pletyka, nem mondjuk Ferranról, aki egyértelműen (legnagyobb sajnálatomra) innen vonul majd vissza.Peter írta: ↑2025.01.13. 13:42:53Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
A fogadó oldalról meg már ma ott "kellene" lennie orvosin.....(persze azt én nem tudom, hogy a döntőről Torinóba vagy csapattal haza indult?)....
Nyugi, én legalábbis kivárom a műsor végét.....![]()
Lehet, hogy ezen a linken találsz érdemi infót!Peter írta: ↑2025.01.13. 13:42:53Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
A fogadó oldalról meg már ma ott "kellene" lennie orvosin.....(persze azt én nem tudom, hogy a döntőről Torinóba vagy csapattal haza indult?)....
Nyugi, én legalábbis kivárom a műsor végét.....![]()
Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
Ezt találtam:Troym írta: ↑2025.01.13. 09:47:05Addig megvan nekem is, hogy van "átjárás" EL és BL között de BL és BL csapat között is van ilyen?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.13. 09:32:35Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.
Az egyetlen ilyen igazolás, akit találtam tavalyról Vermeeren Antwerpből az AtMAdridhoz, de ő nem játszott egyetlen percet sem az Atletico BL meccsein.
Ebbe mondjuk most belekavar az is hogy már januárban is van 2 csoportkörös forduló, de legrosszabb esetben az egyenes kieséses szakaszban játszhat 3 olyan játékos aki már előtte BL-ben pályára lépett más csapatban ebben a szezonban."What are the rules on January signings?
The UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League knockout hopefuls are allowed to register a maximum of three new eligible players during the winter. Since 2018/19, it no longer matters whether those players have already played in the competition for another club, even for another club still in the competition. "
Addig megvan nekem is, hogy van "átjárás" EL és BL között de BL és BL csapat között is van ilyen?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.13. 09:32:35Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.
Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.Troym írta: ↑2025.01.13. 09:12:07Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Tah játszott már a BL-ben a Leverkusen színeiben, így ebben a szezonban max a bajnokságban játszhatna, de nekünk a következő hetekre kéne BL-ben is bevethető top hátvéd, ha elengedjük Araujot....az se biztos, hogy van egyáltalán. Vagy akkor számoljunk azzal, hogy kuka az idei BL-nek, egy EG sajna nem szint oda. A top8 és azzal a nyolcaddöntő gondolom meglehet, csak tovább felesleges nézelődni...
Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Gondolom itt arra gondolt a költő, hogy a piros lap előtt Araujo nem tisztázott. De valójában szerintem ő itt csak a harmadik felelős. Az első, a középpályások akik mintha ott sem lettek volna, ha jól emlékszem a legkisebb ellenállás nélkül vehette át talán Bellingham a labdát, a legközelebbi középpályás kb öt méterre volt tőle és indíthatta a lendületből kilövő mBappet... Szerintem itt a következő hibás a kapus volt, aki totál feleslegesen rontott oda ki ilyen állásnál. És harmadiknak igen, akár megállíthatta volna a franciát rossz helyzetből...
Nem csupán a gyorsasága, ennél ez sokkal összetettebb. Amúgy nem is mindig tudja a gyorsaságot kamatoztatni, mert fürgének nem fürge, csak a sprintversenyben erős.
Most én se értem, hogy mi a probléma. Azt hitte, hogy 6 hónap után a kezdőben lesz? Valami másról van szó esetleg?