Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy Boixos!Boixos írta:most őszintén! miért kell olyat várni egy madridszurkolótól, amit magunk sem tennénk meg? miért ne mondhatná, h szte a madrid nyeri a klasszikust? ettől tuti, h ők nyerik? nem! ők azt mondják, h ők a jobbak, mi azt, h a barca. a bajnokság végén majd visszatérünk erre, akkor ott lesz fehéren-feketén, h merre hány méter.
mi a rákért kell hülyeségeken vitatkozni?
YESSSsergi1989 írta:én nem akarok veled veszekedni csak...ha a madridistán kötsz bele egy hiper elfogult hsz-be hogy a te szavaiddal éljek az nem gond...de itt mi nem kötekedhetünk hanem elmondhatjuk max a véleményüneket normálisan sztm!vagyis sztm ez igy müködik!!és ha látsz egy olyan hszt amivel nem értesz eggyet vagy nem tetszik arra nem az válasz hogy irsz egy másik baromságot hanem elmondod a véleményed normálisan!de nem akarok neked okoskodni!
őőő nem akarok rmfc nek tipeket adni Very Happy de ha ebbol a mecsből indulsz ki akkor ugye ha kicsit is értesült mondhatná hogy! ti mit játszotatok a sevilával!nah mind1 én csak anyit akartam nem egy mecsből kel itélni
persze persze, valóban nem szabad, de rmfc hsz-eit nem lehet szó nékül hagynisergi1989 írta:őőő nem akarok rmfc nek tipeket adnide ha ebbol a mecsből indulsz ki akkor ugye ha kicsit is értesült mondhatná hogy! ti mit játszotatok a sevilával!nah mind1 én csak anyit akartam nem egy mecsből kel itélni
rmcf:ozsimiki írta:+Bajnokság+Bl+spanyol kupa+meg minden nemR.M.C.F írta:Biztosan behúzzák..annyira nincs mélyen a real.. Embarassed
Hát nem is vagyunk valami nagy formában ,de azért meglesz.Meg az Atletico is.Meg a Classicó is....Szerintem.![]()
![]()
Dinamo meglessz szerintem is...de a többi???
+Bajnokság+Bl+spanyol kupa+meg minden nemR.M.C.F írta:Biztosan behúzzák..annyira nincs mélyen a real.. Embarassed
Hát nem is vagyunk valami nagy formában ,de azért meglesz.Meg az Atletico is.Meg a Classicó is....Szerintem.
Biztosan behúzzák..annyira nincs mélyen a real.. Embarassed