jclayton írta: ↑2025.01.12. 08:52:23
Állíthatod, hogy megvanak a források, de ha az anyagi fedezettel nem tudod igazolni ennek az igazságtartalmát, akkor nem sokat ér a szabálytalan kérvény. Az már más kérdés, hogy ebben az esetben a Ligának pontosan mit is kell tennie az előírásai és irányelvei értelmében.
Annyit tudok mondani, mint Uribes. Mindenkire vonatkoznak a törvények. Annak nem ismerése nem menti fel Tebast, aki történetesen jogász a cselekedetei alól. A szabályai és ítéletei a CSD szerint a semmisség komoly jeleit mutatja.
Kiegészítettem, úgy néz ki nem is kérhette volna, hogy két nap alatt mutassuk be a garanciát.
Várjuk ki a végét, azért írom feltételes módban mert Tebast is megilleti az ártatlanság vélelme

Amit a Barca sokadszorra nem kap meg, eléggé nagy probléma, hogy a szurkolóitól sem, akkor mit várjunk az ellenfeleitől.
Bence: szerintem amit most írok, abban is a legnagyobb probléma, hogy átláthatatlan a La Liga FFP-je. Egyáltalán ezek a határozatok le vannak írva, vagy hasra üt, hogy 1/4, 1/2 a szabály, és azok mikortól lépnek életbe, mikor módosítják, mihez kötik.
Ha az az opció, hogy Gündogan vagy Olmo, Gündogan, Felix, Cancelo vagy Olmo, szerintem egyértelműen előbbiek.
Itt az a kérdés, Gündogan mit szeretett volna, amit nem tudunk, de a vita másik fele Araujo is távozna a hírek szerint. Számomra érdekes, mint ahhogy az is, hogy szerintem mindkét játékos többre számított.
Én nem vitatom, hogy a Sevilla 2,5 milliós bérsapkával hoz 6(+1 most) játékost, biztos megoldották, de ennek lesz következménye, ahogy nekünk is, Lewyék érkezése után. Mármint ha akarják.
Én a szabályokat vitatom. Azzal, hogy Fati, Lenglet, Garcia stb. visszajött kölcsönből, és nem sikerült szabadulni a bérüktől (Lenglet nagy részét mi fizetjük), és rögtön visszaregisztrálták őket, ugrott is az a keret a bérsapkából, ami a távozókkal felszabadult.
Valószínűleg ezért sem fér bele még a 350 ezres fizetésű Pau Sem.
Ilyen formában semmi értelme, ahogy Gránit is írja, mert így ellehetetlenítik a klub működését.
Így senkit nem tudtunk volna igazolni.
Pau maradt, mert éltünk volna az opcióval.
Olmo jött, mert bíztak benne, hogy azt az 1 játékost megoldják. (Sérülés, elnöki letét, bíróság Pedro Leon és Gavi ítélete, Nike, VIP)
Mindig csak az volt a hivatalos nyilatkozat a klub részéről, hogy van A, B, C, D opció. Úgy néz ki, ez is kevés volt.
Így utólag alapból hibás döntés volt egyáltalán igazolni, de ahogy írtam, 4 éve lefeküdhettek volna, és hagyják csődbe menni a klubot, engedni távozni a Masia-sokat, és hagyni Umtiti, Lenglet, De Jong stb. szerződését kifutni
Persze várjuk ki a végső határizatot, végül az is lehet, hogy jól jövünk ki belőle.