Ronald Araújo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.11. 23:02:19

pep71 írta:
2025.01.11. 19:04:12

Jól hangzik ez a Tah+Mingu, amikor még egy Pau Victor-t sem tud nevezni a klub.
Miért adná el egy elvileg elitbe visszakerülni klub a világ Top5 CB-je egyikét? Akinek nem lesz gond a nevezésével, beilleszkedésével stb..inkább járjon úgy megint a klub mint Olmo-val. Hatalmas biznisz.
Araujo-t a Barca nem értékeli igazán, megfizetni sem akarja rendesen(közben FT, FDJ a semmiért kapja a nagy pénzt), de Tah legyen megfizetve. Mert abban ne legyen kétségünk, h ő is a jó pénzért fog ideigazolni, nem a"több mint egy klub miatt"..Mint Lewa és FDJ esetében is látjuk.
Több sebből vérzik.

1 a regisztrációkat meglévő játékosokra is újítani kell. Ha azt hiszed hogy Tah-t nem lehetne nevezni Araujo helyett jövőre, akkor szerinted Araujot se lehetne.

2 ha szerinted akkora a baj hogy Paut se lehet nevezni, akkor pont logikus lenne eladni valakit akire van kérő és még maradni se feltétlen akar, jó pénzért persze.

3 bár ez az 1 és 2 pontból fakad de még 1-4ben is, nem hogy 1-1ben is ha minimum 40ért megy el és felszabadul a fizuja abba biztosan belefér Tah ingyen plusz Mingéza. Főleg ha Géza itt akar játszani és elfogad alacsonyabb fizetést mint amit pl. a PLben kapna. Ezt még a Liga se vitathatja, láthatjuk hogy pl Christensen sérülése miatt az ő kiesett fizujába is befért Olmo, akkor Araujoért kapott bevétel plusz kiesett fizu biztos elég.

4 a hsz-ed vége kész katyvasz. FT? Frenkie? Lewy? Mi közük bármihez? Egyiknek sincs semmi köze a védő kérdéshez. Semmi. Géza Barcás, ő valszeg jönne Més Que un Club alapon. Tah meg nem fog többet kérni mint Araujo ellenben jönni akar nem menni és nyerünk rajta több tiz milliót balance-ban (Ara ára minusz Tah aláírási bónusza)
Ez még akkor is pozitív ha rossz áron adjuk el Araujot és a legrosszabb várakozásaid történnek meg. Még akkor is.

Kb ahogy Bence írta.
Ha menni akar, megy.
Ha nem biztos benne, akkor eladhatjuk, ha jó az ajánlat.
Ha maradni akar, nem fogjuk kitenni szerintem, de ha igen, akkor azt azért tesszük mert jó okunk van rá. A biznisz kegyetlen. Legpiacképesebb játékosunk aki egyben feláldozható is. Pedri, Yamal.. ők nem mehetnek sehova. Talán Raphinha mehetne ilyen áron de ő idősebb és hát ő az a csk aki Araujo csak lenni akart.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.11. 20:40:32

Troym írta:
2025.01.11. 18:14:54
Márpedig nyíltan nyomja a Juve a dolgot, magabiztosak!
Hát aztán? Mi nem nyomtuk magabiztosan Nico Williamst? Meg kismillió másikat, akik iránt „élénken érdeklődtünk”, legalábbis az újságok szerint?
Bennem eddig nem merült fel Araújo eladása, ez egészen addig így lesz, amíg meg nem látom zebracsíkos mezben. Addig a vele kapcsolatban írt cikkek csak találgatások, rosszabb esetben zavarkeltések.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.11. 20:31:05

bence0330 írta:
2025.01.11. 18:35:25
Troym írta:
Én a csapatépítési részt nem értem az ügyben...
Én máshonnan közelíteném meg, nem onnan, hogy mi a perspektíva Araujóval meg nélküle. Mivel az én szememben ő a világ legjobb védője egészségesen, pláne a világ legjobb védője egy feltolt védelemben, gondolhatod, hogy az életben nem adnám el, ha van választásom. Elképesztő javulás lehetne a projektben vele.

De nem tudom, van-e választás. Szerintem két esetben sincs. Ha Ara menni akar, nincs is miről beszélni kb, akkor nem sportszakmai kérdés, max anyagi, hogy mennyiért, és az egész témának semmi értelme az árcéduláján túl. Ha nem akar annyira menni, de annyira maradni sem, hogy hosszabbítson, akkor meg Bremer kiesésével a csillagok is összeálltak, hogy utoljára nagy pénzt kapjunk érte. Szerintem ha rajtam múlna, 60-70 millióért ebben az esetben elengedném. Ha 1:1-ben vagyunk, akkor pláne.

Az, hogy ki lesz utána, és kivel állunk fel, ebből a szempontból kb irreleváns. Tah+Minguezát kéne behúzni, és akkor lenne erő és dinamika hátul. De ez már tényleg részletkérdés, mert ha Arát el kell adni, akkor el kell adni, és kész, fontos, mi lesz utána, de külön téma.
+1
Egy "Kikukázott", lenézett Inigot(aki tavaly netto emberhátrány volt) tudott Flick felépíteni úgy, hogy esélyünk legyen egy RM-Bayern ellen is, szóval el sem merem képzelni hogy egy csúcs, motivált Araujoból mit tudna kihozni aki motivált lenne.

Viszont amennyiben nem az, és ő inkább elmenne akkor sajnos el kell engedni a megfelelő összegért, erre rá jön hogy sérülékeny is.
Normális esetben 80 millió körül, jövőre lejáró szerződéssel 60 körül, mert nincs értelme itt tartani ha nem motivált, és megijed egy 35 éves Inigo kiszorításától, ha besokallt és csapatkapitányként sem ér ennyit a buli akkor tényleg jobb elengedni, és megköszönni neki hogy évekig szotyiért játszott nálunk.

Egy Tah ingyen + Mingueza 10 millióért már elég jó fegyvertény lehetne, és maradna 50-60 milliónk pluszba.
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.11. 19:04:12

bence0330 írta:
Troym írta:
Én máshonnan közelíteném meg, nem onnan, hogy mi a perspektíva Araujóval meg nélküle. Mivel az én szememben ő a világ legjobb védője egészségesen, pláne a világ legjobb védője egy feltolt védelemben, gondolhatod, hogy az életben nem adnám el, ha van választásom. Elképesztő javulás lehetne a projektben vele.

De nem tudom, van-e választás. Szerintem két esetben sincs. Ha Ara menni akar, nincs is miről beszélni kb, akkor nem sportszakmai kérdés, max anyagi, hogy mennyiért, és az egész témának semmi értelme az árcéduláján túl. Ha nem akar annyira menni, de annyira maradni sem, hogy hosszabbítson, akkor meg Bremer kiesésével a csillagok is összeálltak, hogy utoljára nagy pénzt kapjunk érte. Szerintem ha rajtam múlna, 60-70 millióért ebben az esetben elengedném. Ha 1:1-ben vagyunk, akkor pláne.

Az, hogy ki lesz utána, és kivel állunk fel, ebből a szempontból kb irreleváns. Tah+Minguezát kéne behúzni, és akkor lenne erő és dinamika hátul. De ez már tényleg részletkérdés, mert ha Arát el kell adni, akkor el kell adni, és kész, fontos, mi lesz utána, de külön téma.
Jól hangzik ez a Tah+Mingu, amikor még egy Pau Victor-t sem tud nevezni a klub.
Miért adná el egy elvileg elitbe visszakerülni klub a világ Top5 CB-je egyikét? Akinek nem lesz gond a nevezésével, beilleszkedésével stb..inkább járjon úgy megint a klub mint Olmo-val. Hatalmas biznisz.
Araujo-t a Barca nem értékeli igazán, megfizetni sem akarja rendesen(közben FT, FDJ a semmiért kapja a nagy pénzt), de Tah legyen megfizetve. Mert abban ne legyen kétségünk, h ő is a jó pénzért fog ideigazolni, nem a"több mint egy klub miatt"..Mint Lewa és FDJ esetében is látjuk.
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.11. 18:59:00

gránit írta:
2025.01.11. 18:07:20
pep71 írta:
2025.01.11. 14:36:42
Tényleg érdekelne, hogyha olyan jó ez khv páros, h Ara nem fér be egyik helyére sem, akkor miért kaptak a LaLiga-ban 7-en is kevesebb gólt mint a Barca??
Mert a Liga leggyengébb kapusa van mögöttük. Az előző bajnokságban 38 meccsen 44 bekapott gól. Ebben a bajnokságban 19 meccsen 22 bekapott gól. Ugyanitt tartottunk Araújóval az előző szezonban, azzal a különbséggel, hogy az előző szezonban még jóval többet is játszhatott ter Stegen.

Araújóval ugyanúgy szedtük a beragadós gólokat, mint kacsa a nokedlit. Meg lehet nézni a tavalyi szuperkupadöntőt, mint művelt. Egy nagyon jó védő, én szeretném, ha maradna, csak szerintem felesleges kultuszt építeni köré. A legfontosabb meccseken az összeszokott párost akarta játszatni Flick, és most a szuperkupa a legfontosabb. Nem kell aggódni, vissza fog térni a kezdőbe Araújo.
Mikor nincs Ara, akkor a kapus hibája az összes gól, ha van akkor a védőké :D :D
Szerintem senkit nem az zavar, h most nem ő volt kezdő(Ara-n kívül), hanem az, hogy el akar igazolni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Troym írta:

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

Én a csapatépítési részt nem értem az ügyben...azért adjuk el a 25 éves khv csk-t, mert annyira hiszünk a 35 éves Inigoban mondjuk 3 éves távlatban?
Vagy ki lenne a "megoldás" hosszú távon?
Tah még nem írt alá, ki tudja fog-e...
EG nem szint
Christ nem használjuk khv poszton 1,5 éve.
Vagy kit tudunk venni? Megkapjuk a nyáron Saliba, Gvardiol, Hernandez, Dias egyikét valami hasonló összegért, mint amennyiért Araujo távozik?
Biztos felháborító adni Araujonak teszem azt éves 12-13 milliót, ha a 35 éves Inigo br 9,5 milliót keres? Nem kell 10 éves szerződést kötni, lehet hosszabbítani 1-2 évvel is.

Juventus director Giuntoli: “Ronald Araújo and Randal Kolo Muani are two very good players”.
“We hope to have good news next week in terms of new signings”.

Márpedig nyíltan nyomja a Juve a dolgot, magabiztosak!
gránit
Director del Fútbol

2025.01.11. 18:07:20

pep71 írta:
Tényleg érdekelne, hogyha olyan jó ez khv páros, h Ara nem fér be egyik helyére sem, akkor miért kaptak a LaLiga-ban 7-en is kevesebb gólt mint a Barca??
Mert a Liga leggyengébb kapusa van mögöttük. Az előző bajnokságban 38 meccsen 44 bekapott gól. Ebben a bajnokságban 19 meccsen 22 bekapott gól. Ugyanitt tartottunk Araújóval az előző szezonban, azzal a különbséggel, hogy az előző szezonban még jóval többet is játszhatott ter Stegen.

Araújóval ugyanúgy szedtük a beragadós gólokat, mint kacsa a nokedlit. Meg lehet nézni a tavalyi szuperkupadöntőt, mint művelt. Egy nagyon jó védő, én szeretném, ha maradna, csak szerintem felesleges kultuszt építeni köré. A legfontosabb meccseken az összeszokott párost akarta játszatni Flick, és most a szuperkupa a legfontosabb. Nem kell aggódni, vissza fog térni a kezdőbe Araújo.
pep71
Entrenador del Barça

Sonoma írta:
2025.01.11. 11:05:17
pep71 írta:
2025.01.11. 00:05:05
De miért ragadna be a lesreállításnál? Te láttál ilyet v honnan tudod?
Sokra megy vele a csapat, h a Realt mattolta meg a Bayern-t. A bajnokságban hány pont is hátrány a Real ellen?
Majd meglátjuk, h a Barca v a Bayern jut messzebb a BL-ben.
A Barca-t is mattolta már több kiscsapat, attól még nem lesz jobb nála. Akkor minden bejött, azóta meg mélyrepülés..
Igen láttam. Real-Barca 3-2-nél az utolsó gólnál például.

Te a Real elleni mérkőzést hoztad fel, hogy ott mennyire jó lenne Araujo, én arra reagáltam. Erre jössz a kiscsapatokkal. Nem erről szólt a vita.

Maradjunk annyiban, ha Flick azt látná csúcsformában van, nem padoztatná. Azt tudom elképzelni még ( ha nem a formája miatt padoztatja), a viselkedésével van gond. Láttuk már, hogy késésekért is padra ültetett játékosokat.
És Cubarsi meg Inigo még sosem ragadt be? :D :D nincs olyan védő a világon..
De Araujo-nál legalább ott a sansz, h utoléri a csatárt, meg őt ki lehet tenni a világ leggyorsabb és egyik legjobb szélsője ellen a szélre is, mert olyan sebessége van és nem marad szégyenben. Na próbáld meg Cubarsi-t v Inigot kitenni Vini-re.Araujo szögleteknél elől is hátul is top kaliber, ez is ritka.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.11. 11:13:36

Sonoma írta:
pep71 írta:
Sokra megy vele a csapat, h a Realt mattolta meg a Bayern-t. A bajnokságban hány pont is hátrány a Real ellen?
A Barca-t is mattolta már több kiscsapat, attól még nem lesz jobb nála. Akkor minden bejött, azóta meg mélyrepülés..

Te a Real elleni mérkőzést hoztad fel, hogy ott mennyire jó lenne Araujo, én arra reagáltam. Erre jössz a kiscsapatokkal. Nem erről szólt a vita.

Maradjunk annyiban, ha Flick azt látná csúcsformában van, nem padoztatná. Azt tudom elképzelni még ( ha nem a formája miatt padoztatja), a viselkedésével van gond. Láttuk már, hogy késésekért is padra ültetett játékosokat.
Attól hogy már előfordult, hogy beragadt, értelmetlen feltételezés hogy ez nála rendszer szintű lesz.
Ennek ellenére: ha menni akar és kifizetik az árát, nem szabad tartóztatni! Az elégedetlenkedő játékos mérgezi az öltöző hangulatát.
Sonoma
Capitá del Barça

pep71 írta:

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.11. 07:39:12

sansz írta:
2025.01.11. 01:07:41
Ha ennyi pénzt kapnánk érte, leigazolnánk mondjuk Huijsent, aki már spanyol U válogatott, ès a Jhv is kijönne, Cancelorol nagyon írták, hogy visszajönne, ezzel a két szél is le lenne kedve.
Ez csak egy példa volt.
Aki akar menjen.
Az is lehet, egy év múlva Laprtat szidnák, hogy a sokadszorra műtött Araujonak minek adott 14 milliót, mint Fatinak.

Átigazolására:visszadobnám a Juvénak, hogy 50+ Douglas Luiz+jöhet a csaja is a femeni-be, a marketinget jócskán megdobja.
sansz
Entrenador del Barça

2025.01.11. 01:07:41

Bob_Marley írta:
2025.01.10. 20:48:52
Végre egy olyan pletyka vagy feltételezés,ami ugyan fájó,de hosszútávon üdvözítő lehet. Kemény döntés lenne,de ezt varnam a vezetosegtol. Pótolhatatlan,vagy érinthetetlen játékos sosincs. Fati eladást kihagytuk, korábban Messi eladást kihagytuk,és nálam Yamalt is el lehetett volna adni ha valóban annyit ajánlott a PSG. Irányítani egy klubot így lehetne és szerezni bevételt, csökkenteni az adósságot,befoltozni a lukakat. Nem kiskaput keresni,hanem építkezni. Eladjuk Araujot vissza Mingueza, nyerhetünk 30-40 millió eurót. Azonnal megkene lépni.

Mint játékost sajnalnam,mert kedvenceim közé tartozik,de a klub érdeke mást diktál. Üzletben érzelmeknek helye nincs.
Azért nem vegytiszta üzlet a foci. A brazil foci színvonala szerintem azért esett, mert ráálltak erre a pár tízmilliós csikókat felépítenek európai elvárások szerint rendszerre, de ettől a brazil foci romlott. Egyrészt az európai igények miatt kiszorulnak a cselezős, klasszikus brazil srácok, másrészt nem a legtehetségesebbek jutnak Európába se, hanem akik gyorsan eladhatóak lesznek. A klub igazgatósága jól jár, senki más nem.

De abban igazat adok, hogy nem jó, ha látványosan van nem eladó játékosunk. Messit el kellett volna adni Valverde elküldése környékén már, 100-200 millióért és lehetne még sorolni. De pont Yamalt badarság lenne eladni, mert most mi lenne, ha fizetne a PSG 150 milliót? Az idei pontjaink nagyrészét Yamalnak köszönhetjük, biztos, hogy mondjuk ha az árából megvettük volna Haalandot, akkor nyerünk ennyi meccset? A pénzügyeinknek rendben kell lennie, de az eredmények fontosabbak, mint a pillanatnyi anyagi haszon. Neymar eladásával se jártunk igazán jól és utólag megy a duma, de annak idején nem feltétlen volt rossz döntés Coutinhot és Dembelét megvenni. Csak jöttek az alkalmatlan edzők és a sérülések.

Ha egészséges Araujo, na ezt nem tudjuk és azt se, hogy milyen kockázatai vannak, akkor többet ér nekünk, mint amit 40-ből tudnánk venni.Inigo Martinez már idős, Cubarsi pedig fantasztikus, de lassú. Tahról semmit nem tudok persze, ha tényleg jönne és tényleg megközelíti Araujot, akkor lehet, hogy igazad van, hogy mehetne, de olcsón nem szabad elszórni(hacsak az orvosi szoba nem tud valamiről..)
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.11. 00:08:29

Bob_Marley írta:
Végre egy olyan pletyka vagy feltételezés,ami ugyan fájó,de hosszútávon üdvözítő lehet. Kemény döntés lenne,de ezt varnam a vezetosegtol. Pótolhatatlan,vagy érinthetetlen játékos sosincs. Fati eladást kihagytuk, korábban Messi eladást kihagytuk,és nálam Yamalt is el lehetett volna adni ha valóban annyit ajánlott a PSG. Irányítani egy klubot így lehetne és szerezni bevételt, csökkenteni az adósságot,befoltozni a lukakat. Nem kiskaput keresni,hanem építkezni. Eladjuk Araujot vissza Mingueza, nyerhetünk 30-40 millió eurót. Azonnal megkene lépni.

Mint játékost sajnalnam,mert kedvenceim közé tartozik,de a klub érdeke mást diktál. Üzletben érzelmeknek helye nincs. Ha Laportaek meghúzzák,egy piros pont. Mindig is utáltam a nem eladó játékos felfogást,nincs ilyen. Többször előjön,amerikai Major sportokban ezt jól csinálják,nincsenek is nagyon anyagi gondjaik.
És mi vagy ki garantálja(Laporta talán? :mrgreen: ), hogy az Araujo helyére vett védő majd regisztrálható is lesz?
Smart move...Yamal után a második legjobb játékosától akar megválni a klub, aki mind fizikálisan mind tudásban európai elit szinten van, bár a Barca úgy néz ki nem erre halad.
pep71
Entrenador del Barça

Sonoma írta:
2025.01.10. 18:28:57
bence0330 írta:
2025.01.10. 17:00:08
...
Ha a Juvéba megy, akkor az se szakmailag, se pénzügyileg nem előrelépés.
Inkább tartom sértődésből való váltást.
A vezetőség is nyomás gyakorolhatott rá, hogy a hosszabbításra rávegye, plusz a csapaton belüli helyzet se egyszerű neki. Sérülésből visszatérve nem lett automatikusan kezdő, kb. egy hónapja rendelkezésre áll, de csak a Barbastro ellen lépett pályára.
Mivel csk, neki ez presztízs kérdés lehet, mert ha nem játszik rendre a kezdőben, az öltöző hierarchiájában is hátrébb helyeződik, plusz megkérdőjeleződik a csk posztja is.
Feltételezve ha a csapaton belül kezdte mondani, hogy a váltáson gondolkodik, az nagy öngól részéről, mert Flick nem az az edző, akit ezzel lehet zsarolni. Nála nincs nélkülözhetetlen játékos (amit jól is tesz). Lewa is megpóbált besértődni az első lecserélésekor, de valószínűleg neki is el lett mondva meddig mehet el, mert azóta nem láttam tőle hasonlót.
Mivel nem látjuk az edzéseket, az is lehet, a lestaktikánál még nem mozog úgy együtt a többiekkel, ahogy Flick szeretné látni. Ezért nem rakja be a kezdőbe. Úgy néz ki Araujonak nagyobb az egoja, minthogy beálljon a sorba és a tudásával vívja ki a kezdő tagságát.
Sajnálnám ha így lenne, mert a tavalyi Martinezből kiindulva egy Araujoból mit tudna kihozni Flick...
pep71 írta:
2025.01.09. 16:36:44
Ráadásul Cubarsi lassúsága miatt egy ilyen feltolt védelemnél abszolút kritikus..ellenben Araujo a leggyorsabb CB a világon, nem hiába ő szokta fogni Vini-t is(és zsebre tenni). Inigo jobb mint Cubarsi, csak ő meg idős.Nyilván Araujot kell elengedni mert ő nem idos es nem is lassú(akit meg hoznak a helyere 2x annyiert azt meg nem tudjak majd regisztrálni...
Ez a lassú belső védőpáros (a szélsővédőkkel együtt) mattolta a Bayernt és a Realt egy héten belül...
Hiába gyors Araujo, ha a lestaktikánál beragadna, mert akkor a másik oldalt viszi majd végig az ellenfél a kontrát, ahová a leggyorsabb védő se érne át.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.10. 21:42:54

20-tol a 70-ig eleg sok van, ebbol nem lesz uzlet.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.01.10. 21:24:55

Üdvözítő a hozzáállásunk, 70 misi és szevasz, ebből nem szabad engedni, ez szerintem A+ deal lenne ha értékelni kellene. Nekem személy szerint kedvencem volt, tetszett a hozzáállása, a küzdeni akarása, főleg a madrid elleni hajtása, de ez, hogy vissza tér fél év után és egyből távozni akar.. amíg sérült volt nem volt fontos? Ja a rehab kellett, meg a felépülés, addig ápolgassa a klub.

Teljesen egyet értek Bobbal, egy játékos sem lehet a klub felett, Araujo pedig nem egyszer érezteti ezt, hogy nála máshogy néz ki a mérleg nyelve. 70m és sok sikert az olasz középben.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.10. 21:04:26

Ha menni akar,menjen,ha megadják,amit kér a klub. Itáliát értem, rengeteg klasszis hátvéd volt ott mindig is,de a juve vajon miért vonzó, mindegy is, perkáljanak, aztán jóidő.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.10. 20:50:59

Ronald Araujo wants to LEAVE Barcelona and his agent has asked the club to listen to the offer from Juventus.
Barça will not take less than €70M for his transfer. @ffpolo
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

Mint játékost sajnalnam,mert kedvenceim közé tartozik,de a klub érdeke mást diktál. Üzletben érzelmeknek helye nincs. Ha Laportaek meghúzzák,egy piros pont. Mindig is utáltam a nem eladó játékos felfogást,nincs ilyen. Többször előjön,amerikai Major sportokban ezt jól csinálják,nincsenek is nagyon anyagi gondjaik.
Kép
Kép
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.10. 20:11:33

MD szerint kapásból visszautasították a Juve ajánlatát. Akkor távizhat, ha a játékos kéri, és az ajánlat 70 körül van. Fontosnak tartják a tavaszi szezon szempontjából.
Valahogy így gondolom, max ha nyárig nem hisszabbít, egy éves szerződéssel menjen ha akar, akkor viszont már sajnos jóval kevesebbért.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.10. 18:28:57

bence0330 írta:
...
Ha a Juvéba megy, akkor az se szakmailag, se pénzügyileg nem előrelépés.
Inkább tartom sértődésből való váltást.
A vezetőség is nyomás gyakorolhatott rá, hogy a hosszabbításra rávegye, plusz a csapaton belüli helyzet se egyszerű neki. Sérülésből visszatérve nem lett automatikusan kezdő, kb. egy hónapja rendelkezésre áll, de csak a Barbastro ellen lépett pályára.
Mivel csk, neki ez presztízs kérdés lehet, mert ha nem játszik rendre a kezdőben, az öltöző hierarchiájában is hátrébb helyeződik, plusz megkérdőjeleződik a csk posztja is.
Feltételezve ha a csapaton belül kezdte mondani, hogy a váltáson gondolkodik, az nagy öngól részéről, mert Flick nem az az edző, akit ezzel lehet zsarolni. Nála nincs nélkülözhetetlen játékos (amit jól is tesz). Lewa is megpóbált besértődni az első lecserélésekor, de valószínűleg neki is el lett mondva meddig mehet el, mert azóta nem láttam tőle hasonlót.
Mivel nem látjuk az edzéseket, az is lehet, a lestaktikánál még nem mozog úgy együtt a többiekkel, ahogy Flick szeretné látni. Ezért nem rakja be a kezdőbe. Úgy néz ki Araujonak nagyobb az egoja, minthogy beálljon a sorba és a tudásával vívja ki a kezdő tagságát.
Sajnálnám ha így lenne, mert a tavalyi Martinezből kiindulva egy Araujoból mit tudna kihozni Flick...
pep71 írta:
2025.01.09. 16:36:44
Ráadásul Cubarsi lassúsága miatt egy ilyen feltolt védelemnél abszolút kritikus..ellenben Araujo a leggyorsabb CB a világon, nem hiába ő szokta fogni Vini-t is(és zsebre tenni). Inigo jobb mint Cubarsi, csak ő meg idős.Nyilván Araujot kell elengedni mert ő nem idos es nem is lassú(akit meg hoznak a helyere 2x annyiert azt meg nem tudjak majd regisztrálni...
Ez a lassú belső védőpáros (a szélsővédőkkel együtt) mattolta a Bayernt és a Realt egy héten belül...
Hiába gyors Araujo, ha a lestaktikánál beragadna, mert akkor a másik oldalt viszi majd végig az ellenfél a kontrát, ahová a leggyorsabb védő se érne át.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Ha BM-Inter-Pool féle csapatba menne, azt mondom, oké, megértem, többet akar nyerni. De azért a Juvéval szerintem mindenre kevesebb esélye lenne mint ott, iszonyat fura lenne odamennie. Oké, ha visszatér, Bremerrel kérdés nélkül a világ legerősebb belső védő párosa lenne (szerintem a két legjobb konkrétan a világon), de ez nem nagyon elég semmire. Még a BL sem tuti, mármint a részvétel. A csapat plafonja is alacsony, nálunk legalább látszik, hogy létezik az a sebességfokozatunk jelenleg, amivel bármit el lehetne érni, még ha szerencse is kéne hozzá, meg 1-2 igazolás keretbővítésre. A Juve meg úgy próbálja kibekkelgetni a meccseket, és ennyi.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.10. 16:32:34

Miért annyira egyértelmű, hogy maradni akar? Én jelenleg senkire sem tudnék haragudni azért, mert távozni szeretne, akkora káosz van a klubnál.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.01.10. 16:12:26

Chino írta:
2025.01.10. 13:54:02
NewNagyatyesz írta:
2025.01.10. 13:27:11
Szerintem ő maradni akar, viszont a lejáró szerződése és a hosszabbítási ultiumátum miatt felerősödtek a távozásáról szóló pletykák.

Nem godnolnám, hogy a jelenlegi Curbarsi - Inigo kettőstől tartana. Azért Chris sokat sérült, míg Eric Garcia nem tényező. Ilyne versenyhelyzet bármelyik élcsapatnál van szerintem. ha nyáron behúzzuk Tah-t, akkor mondjuk kap még egy komoly riválist, de szerintem jó formában helyet tudna kiharcolni magának még úgy is.
Mondjuk én személy szerint a Cubarsi, Araujo, Tah, Inigo négyesnek örülnék jövőre. Chris és Eric mehetne, a befolyó pénzből meg vennék Balde elé/mellé egy embert és a védelem Kounde,Fort , néha Araujo jobbossal rendben is lenne.

A pénz nagy úr. Nem tudom mik az igényei. A klubnak be kell fejeznie a horror fizetések adását. Csak való igaz, hogy míg itt van egy FDJ, Lew, Ferran nagy fizetésért, addig nehéz a vezetőségnek is ésszerű fizetést adni, mert ezek a fizetések iránymutatást adnak nekik is a hosszabbításkor. Mondjuk ezt a problémát épp magának generálta a klub.

Tavaly azért ok hibája volt, de láttuk már őt is magas szinten játszani. Ha azt hozza, akkor mi nyerünk vele a legnagyobbat és ki fogja szorítani valamelyik védőt.
Igazából ebben Flicknek is nagy szerepe van. Ha azt mondja számít rá és megbeszélik a jövőbeni terveket, akkor el tudja dönteni, hogy mit akar. Ha Araujo nem akar menni, akkor pedig a klub hiába akarná eladni. Fatit, de Jongot árulják jobbra-balra, gondolom Ferran távozási szándékára sem mondanának nemet, de mivel nem akarnak lépni, akkor sem ha van kérő egy lehetőségük van, a szerződésbontás, ami viszont a tárca ürítésével jár.
Igazából itt az uru-n múlik most a dolog, neki kell választani, hogy mit szeretne. Ha elhagyja a szinte nevelőklubját, ahol csapatkapitány egy kis versenyhelyzet miatt, akkor részemről minden jót neki, menjen, sok sikert a konferencia ligához. A másik dolog pedig Christensen, akinek szintén eldől a sorsa nyáron, Inigoval együtt, szóval ott lesznek hárman, akik közül minimum 1 távozik, ráadásul a fizetésük is magasabb. Szóval azt sem lehet mondani, hogy évekre be vannak betonozva előtte.
Plusz Chrisről is vannak hírek, hogy télen elengedné a klub és vannak érdeklődők.
Ha Araujo eligazol nevetséges 20-30 millióért vagy magunkat ismerve alatta, az nekem személyes csalódás lesz és egy kicsit ki is hal belőlem a Barca szeretete. Ezt nem fogom tudni lenyelni. Nálam ő annyira Barcelona játékos el se tudom képzelni máshol. Mikor bajnokok lettünk piros kékre festette a haját, annyira ott van benne. Aztán meg nem is logikus őt elengedni. Mindig van valami a klub körül, és már ez is több egy kacsánál
Válasz küldése