Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy!gentdelbarca írta:A Kijev viszont Kelet-Európa legjobb csapata!! Hihhetetlen jó utánpótlással nem kevés pénzzel!Saviola írta:Biztosan behúzzák..annyira nincs mélyen a real..![]()
A románok elleni vereségük pedig valami hihhetetlen kisiklás volt, gondolom némi lenézéssel is jelen volt!
Amelyik csapat ma kikap nagy valószínűséggel kiesik! Így X lesz!
A Kijev viszont Kelet-Európa legjobb csapata!! Hihhetetlen jó utánpótlással nem kevés pénzzel!Saviola írta:Biztosan behúzzák..annyira nincs mélyen a real..![]()
Korrekt!Mental_Theo írta:a dinamo nem fog tudni kontrázni,mert a real beszoritja őket,és megszerzik a labdákat a félpályánál...
a dinamó csak kontrára tud játszani és a steua sem támadott ki ezért a 4-1ozsimiki írta:Szerintem elverik a Dinamot,az a legreálisabb,igaz nem játszanak meggyőzően,de Dinamo sem tündököl (othon 1-4 re kikapott a Steau-tóllionel19 írta:0-0 reálisabbnoname írta:A Real-Dinamo meccs érdekes lehet, ha a Dinamo nem úgy játszik majd, mint a Steaua ellen.A én tippem 1-1.) szóval ha ezen a meccsen nem győz a Real,akkor tovább sem jut...
Szerintem elverik a Dinamot,az a legreálisabb,igaz nem játszanak meggyőzően,de Dinamo sem tündököl (othon 1-4 re kikapott a Steau-tóllionel19 írta:0-0 reálisabbnoname írta:A Real-Dinamo meccs érdekes lehet, ha a Dinamo nem úgy játszik majd, mint a Steaua ellen.A én tippem 1-1.
Érthetnéd a Real - Dinamóra isRapika írta:Én nyugodt szívvel fogok a vendég győzelemre tippelni!
A baj az,hogy kevés lesz a szorzója!
Hy!Zsolti írta:ez egy érdekes gondolat,hogy 4 meccsből megállapítottad,hogy erősebbek vagyunk mint tavaj..jó szemed van hé![]()
![]()
amúgy idénsem kezdtünk a legjobban...de a meccsek jötek.
szevasz!valencia írta:Sziasztok!
Valencia drukker vagyok,néztem a meccset és nehezebb meccsre számítottam.
Nem olyan jó már ez a Barca,lefelé haladnak már nem felfelé.
Jó pár játékostól többet várnék a helyetekben,hamarossan kiégnek.
Rossz topik, rossz szemléletvalencia írta:Sziasztok!
Valencia drukker vagyok,néztem a meccset és nehezebb meccsre számítottam.
Nem olyan jó már ez a Barca,lefelé haladnak már nem felfelé.
Jó pár játékostól többet várnék a helyetekben,hamarossan kiégnek.
Nem veszed észre hogy mindneki rajtad vísítozik?R.M.C.F írta:tuti tippem van:Fix 1,esetleg X, de nem hiszem.