Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazad van, de a spanyol bajnokság nyilván zárójelbe kerülne, és senkit nem érdekelne, hogy ott éppen hogy gáncsolják el Olmo vagy bárki más regisztrációját. A legfőbb sorozatban ettől teljesen függetlenül játszhatna.Troym írta: ↑2025.01.10. 18:13:50De a szuperliga nem a helyi bajnokságok, hanem a nemzetközi kupák "ellen" indulna és szerintem a szuperliga csapatok ugyanúgy indulnának az országuk bajnokságában, kupában és még BL-ben is, tehát ez az eddigi meccseken túl lenne. (pár évig biztos)
Ez változott azóta?
nem úgy volt, hogy az európai kupákat váltja ki? nemzeti liga meg kupa megmaradna és bl,el,kl helyett lenne. ez lenne a legjobb út. először az uefát kell lapátra tenni.Troym írta: ↑2025.01.10. 18:13:50De a szuperliga nem a helyi bajnokságok, hanem a nemzetközi kupák "ellen" indulna és szerintem a szuperliga csapatok ugyanúgy indulnának az országuk bajnokságában, kupában és még BL-ben is, tehát ez az eddigi meccseken túl lenne. (pár évig biztos)
Ez változott azóta?
De a szuperliga nem a helyi bajnokságok, hanem a nemzetközi kupák "ellen" indulna és szerintem a szuperliga csapatok ugyanúgy indulnának az országuk bajnokságában, kupában és még BL-ben is, tehát ez az eddigi meccseken túl lenne. (pár évig biztos)
Csak úgy kérdezem, ha igaz, amit KMB is ír, a CSD úgy gondolta, hogy valami a törvénybe ütközik, ezért adta meg ideiglenesen, hogy ne legyen nagyobb kára a klubnak és a játékosoknak, de máris felszólalnak ellene.El Sie7e írta: ↑2025.01.10. 17:51:15Egyenlőre annyit mondtak, hogy amíg döntenek ideiglenes engedélyt kapnak.Ők meg eleve megkerülték a törvényt amikor törvénybe ütköző szabályokat alkottak meg.Ezt ki is mondta a CSD
Hoppá!
Közben beszállt az Espanyol meg a Valencia is. Ennek nem tudom hol lesz a vége.
MORE TEAMS OPPOSE THE INJUNCTION FOR OLMO AND VÍCTOR
Espanyol and Valencia stated that they are against the injunction granted by the CSD for Dani Olmo and Pau Víctor to remain registered as Barcelona players.
Espanyol argued that it represents "a threat to the integrity of the competition and that it generates uncertainty and threatens the principles of equality."
Valencia said: "A system that has been recognised both in the Sports Law and by other countries is threatened and is, furthermore, dangerous for the future of the competition."
Other teams that previously expressed their discontent were Athletic, Las Palmas, Atlético de Madrid and Valladolid.
Egyenlőre annyit mondtak, hogy amíg döntenek ideiglenes engedélyt kapnak.Ők meg eleve megkerülték a törvényt amikor törvénybe ütköző szabályokat alkottak meg.Ezt ki is mondta a CSD
Hoppá!
nem mondom, hogy igazuk van de a Barca megkerülte őket egy bírósággal ők meg megkerülik a bíróságot egy másik bírósággal. nem sok különbség van a kettő között csak annyi melyik oldalról nézed.

Feltételes módba is tettem, mert sok esély nincs rá. Itt pedig meg is mutatkozhat, hogy a Liga szívat-e minket. Mert azt kommunikálja Tebas, hogy a spanyol bajnokságban szeretnének egy szorosabb mezőnyt látni. A BL-ben viszont más országok csapatait kell legyőznünk, a spanyolországi labdarúgás nagyobb dicsőségére. Ha ezt megtorpedózzák, azzal nem csak a Barcelonának ártanak, hanem az egész spanyolországi labdarúgásnak.
Araujo, De Jong, Gavi, Balde is kihagyott fél évet csak ebben a naptári évben (sőt a műtétje miatt Chris is ennyit), ráadásul a felkészülési szezonban sem vehettek részt. Szóval az, hogy nem játszik a tavaszi szezonban szerintem nem akkora katasztrófa, amekkorának be van állítva (hogy majd elmegy stb.), főleg, hogy ezalatt ugyanúgy a csapattal lehet, edzhet stb. Persze az, hogy mi miatt az, kicsit fura helyzetet teremt, de nem hiszem, hogy emiatt olyan egyértelmű kellene, hogy legyen a távozása. Nem tudom, de azzal, hogy egy Juvehoz vagy akár Milanhoz ezért a fél évért elköteleződjön nem előrelépés neki. Főleg, hogy jó eséllyel a bére is alacsonyabb lenne.brazilfan írta: ↑2025.01.02. 11:52:22Turan és Aleix Vidal. A baj az, hogy amikor végre letelt a fél év, és játszhattak, kiderült, hogy egyikük sem olyan jó, nem illeszkedtek a csapatba, Turan kifejezetten csalódás volt.
Olmóról nagyjából már tudjuk, hogy mire lehet számítani, ha majd megint játszhat.

Turan és Aleix Vidal. A baj az, hogy amikor végre letelt a fél év, és játszhattak, kiderült, hogy egyikük sem olyan jó, nem illeszkedtek a csapatba, Turan kifejezetten csalódás volt.
sansz írta: ↑2025.01.02. 01:22:27Őszintén, én nem tudom melyik a jobb... Olmo nem volt létszükséglet nekünk, de jó karakter, a csapatnak tud adni, ha nem is stabilan. Viszont mivel megvettük ilyen okosan,annak ellenére, hogy nem volt rá lehetőségünk, ha nem jön össze a dolog, akkor hatalmas anyagi bukás és még mélyebbre kerülünk. Ebbe már csak belebukik Laporta, ez az egyetlen jó benne...de ki tudja az utód jobb lesz-e?
Ha a VIP helyeket sikerül elsózni, azt garantálhatjuk, hogy valójában nagyot bukunk a kényszerhelyzet miatt. Magyarul megint a jövőt égetjük fel, ami eddig is milyen "jól" bejött... Ezekután szokott az jönni, hogy jól lesérül Olmo és évekig ígyis-úgyis fizetjük a bérét, cserébe a VIP helyeket sem árán adtuk el.
Ez két botrányosan rossz lehetőség. Az lenne a jó, ha másként meg tudnák oldani, mondjuk a Nike szerződést, ha aláírnák végre, vagy Laporta nyúljon a zsebébe, ha már ő rulettezik...
Ez a helyzet is mutatja mekkora marhaság volt Olmot megvenni. Adott-adott, de egyértelmű, hogy Yamal-Pedri és Raphinha a kulcsjátékos, akiknek a pillanatnyi formájukon a legtöbb múlik. Olmo ennek a szintnek a közelében sincs, annak ellenére, hogy nagy lendületet is tud hozni a játékunkba, ülnek a cselei, agilis.
Laporta azt kotyogta el ősszel, hogy az 1:1hez 60 M euróra vagyunk, Tebas jól meg is dicsérte amúgy. Ha ez tényleg igaz, egy ügyes szezonnal, türelmes igazoláspolitikával ezt a 60 milliót már egyáltalán nem lett volna nehéz behozni következő nyáron. És onnantól kezdve túl lettünk volna a nehezén.
Őszintén, én nem tudom melyik a jobb... Olmo nem volt létszükséglet nekünk, de jó karakter, a csapatnak tud adni, ha nem is stabilan. Viszont mivel megvettük ilyen okosan,annak ellenére, hogy nem volt rá lehetőségünk, ha nem jön össze a dolog, akkor hatalmas anyagi bukás és még mélyebbre kerülünk. Ebbe már csak belebukik Laporta, ez az egyetlen jó benne...de ki tudja az utód jobb lesz-e?
Te amúgy milyen 200 milliós profitra gondolsz? 12 milliós profit volt betervezve, amiből aztán orbitális minusz lett, mert a korábbi eladott médiás dolgokat nem fizették ki. Ha jóhiszeműek vagyunk akkor meggondolták magukat, ha rossz, akkor azok az eladások csak könyvelési trükkök voltak és sosem léteztek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.01. 18:41:033. lehetőség nincs is igaz? Akkor hogyan nem tudtunk regisztrálni normálisan 98 majd 200+ milliós profit mellett. Hogyan nem tudtuk normálisan beregisztrálni Gavi, Yamal, Balde, Casado, Fermin és a többi Masias szerződését.
Miért perli a Real Madrid Javier Tebast?
Miért szólaltak fel a nyáron klubelnökök Tebas FFP-je ellen?
És, hogy ne legyen Off, Gündogan+ társai és az kölcsön/eladásokból hogy nem fért bele egy szem Olmo regisztrációja, úgy, hogy még a bérsapka is emelkedett, még május és augusztus között is?
(Már linkeltem mindet, nem fogom újra megkeresni)Olmot és PAU VICTORT nem tudjuk beregisztrálni.
12 játékos szerződése jár le 2 év alatt.
Detto ezt gondolom, a horribilis hosszú szerződése pedig ismét egy bizonyíték, hogy nem tudunk a saját baromságainkból tanulni, borzasztó sérülékeny játékos, volt kb 5-6 jó meccse és azóta árnyéka önmagának. Az regisztrálás körüli hercehurcára Xavit tudom idézni, aki kimondta rossz a helyzet és nem tudunk a madriddal menni, el lett kergetve, csak igaza volt ebben is..

Igen, mert ezek az ügyek, amikről tudunk egyáltalán....Peter írta: ↑2025.01.01. 19:29:20A második kérdés - nyilván költői szinten - arra utalt, hogy ez a szappanopera vajon, milyen hatással lehet a klub vonzerejére....FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.01. 18:41:03Olmot és PAU VICTORT nem tudjuk beregisztrálni.
12 játékos szerződése jár le 2 év alatt.![]()