Kvara szerintem luxus lett volna. Szélsőnek nem feltétlenül hoznék kezdő szintű játékost, centert annál inkább. Bár Raphát lehet hogy megnézném ss-ben. Marmoush kicsit túl van fújva. Most fut egy jó fél szezont, de sem a Wolfsburgban sem a Stuttgartban sem a válogatottban nem villogott.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Kavaradonat én is el tudtam volna itt képzelni.
Marmoush is jónak tűnik, kíváncsi leszek mennyi lesz a vége, 70-80
Ezekkel be is lövik az árakat.
Valószínűleg Gyökeres ára is ilyesmi lesz.
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz![]()
Gyökeres a legnagyobb félelmem, inkább maradjon még kezdő Lewy jövőre, minthogy érte adjunk akár 40 milliót. Egy komolyabb bajnokságban nem hiszem, hogy nagyot villantana. Főleg, ha nem ő az első számú tizenegyeslövő. Ha az akciógóljait nézzük a portugál ligában van 14 (108 perc/gól), a BL-ben 6/3. Ez azért egy 26 éves játékostól nem olyan eszeveszett szám, hogy 80 milliók röpködjenek érte.
Ha portugál liga, akkor már inkább bepróbálkoznék 40-50 millióért Aghehowáért a Portóból. 20 évesen 13 akciógól 14 meccsen (85 perc/gól), az EL-ben 6/5. Mondjuk nem valószínű, hogy megszabadulnának tőle. Az egyik, ha nem a legjobb igazolás volt 15 millióért. (nekünk mondjuk esélytelen lett volna, még ha a pénzzel sincs gond) Kölcsönben egy Alavesben is elrakott tavaly 9 gólt a La Ligában (a csapat góljainak negyedét ő lötte 19 évesen).