Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Erre a fórumra gondoltam. Máshol már régen leírták, úgy általában a fórumokon is.Zoldbela írta: ↑2025.01.20. 14:12:09Szerintem meg pont ezt veszik figyelembe amikor nem számolnak vele!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 13:17:31...
Szerk: ha már nagyon muszáj döntenem, akkor Fatitól válnék meg. 2*-3* műtötték a térdét, eltávolították a meniszkuszát. Szerintem ezt a dolgot nem veszik figyelembe, amikor Fatitól valamit is várnak.
...
Szerintem meg pont ezt veszik figyelembe amikor nem számolnak vele!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 13:17:31...
Szerk: ha már nagyon muszáj döntenem, akkor Fatitól válnék meg. 2*-3* műtötték a térdét, eltávolították a meniszkuszát. Szerintem ezt a dolgot nem veszik figyelembe, amikor Fatitól valamit is várnak.
...
IronizáltamRonaldinho&Barca írta: ↑2025.01.20. 13:16:12Korábban talán a legnagyobb szóvivője voltam, hogy adjuk el amikor még 60 misik repkedtek a feje felett, de itt maradt, Flick bizalmat adott neki, legalábbis szavakban, játékpercek nélkül ugyan olyan rozsdás marad, ergó nem kap esélyt de ítéletet mondanak felette, én ezt nettó genyóságnak tartom. Ha annyit játszana mint FT vagy Lewa és gyenge, akkor aláírom, de ez így elég gáz, hogy kiültetjük hogy kb "húzz a francba". Ez a fajta taktika vagy nevezzük akárminek mindig is gáz lesz a sportban.
Engem érdekel a szitu amiatt, mert nem érzem a hasonló megítélést.
Ferran 2024.01.04-én lőtte az első gólját tavaly.Troym írta: ↑2025.01.20. 12:53:10Ferran 2024 augusztusban lőtte az elsőt előző naptári évben, de 6 hónap klubbéli eredménytelenség után 2024 júniusban mehetett EB-re is a lelátó helyett.
Vannak akik szerencsés csillagzat alá születnek...
Fati a szezonban 125 bajnoki percet kapott 3-4 meccsen elszórva.
Nem hiszek a gól / perc mutatókban, de kb a legjobb játékosaink is 150 percenként lőnek gólt, nem?
Küldjük el, neki lefőtt stb, csak nem ártana kideríteni, hogy mit is várunk tőle, hogy maradjon. Meccsenként 1 gólt, vagy mit csináljon? Na nem miatta, csak ha jönne valaki a helyére...
Korábban talán a legnagyobb szóvivője voltam, hogy adjuk el amikor még 60 misik repkedtek a feje felett, de itt maradt, Flick bizalmat adott neki, legalábbis szavakban, játékpercek nélkül ugyan olyan rozsdás marad, ergó nem kap esélyt de ítéletet mondanak felette, én ezt nettó genyóságnak tartom. Ha annyit játszana mint FT vagy Lewa és gyenge, akkor aláírom, de ez így elég gáz, hogy kiültetjük hogy kb "húzz a francba". Ez a fajta taktika vagy nevezzük akárminek mindig is gáz lesz a sportban.

Ferran 2024 augusztusban lőtte az elsőt előző naptári évben, de 6 hónap klubbéli eredménytelenség után 2024 júniusban mehetett EB-re is a lelátó helyett.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 12:31:45Ansu Fati 2024-ben nem lőtt gólt. Utolsó gólja az Ajax ellen 2023.11.09. a Brightonban
Mentségére szóljon, nem is játszott túl sokat, de nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás.
Gólhelyzetbe került, nem lőtte be, de ez olyanokkal is megtörténik, akik 80-90 percig fent vannak.
dingdong írta: ↑2025.01.20. 09:55:36Az egy dolog, hogy semmi hozzáadott értéke nem volt egyszer sem amikor jatszott (még egy barbastro ellen sem az utolso oercekben) de Flick gondolom lát még sok másik dologt amit mi nem. Belőle nem nézem ki hogy pusztán egobol valakit kirakna a lelátóra (pedig az sem indokolatlan néha). Valaminek lennie kell.
Gondolom a vezetőség se bánná ha sikerülne megszabadulni a fizetésétől. Őt is meg DJ-t is ingyen fogjuk elküldeni ebben 90%ig biztos vagyok de a maradék 10% is csak annyit jelentene hogy 10-15m

Az egy dolog, hogy semmi hozzáadott értéke nem volt egyszer sem amikor jatszott (még egy barbastro ellen sem az utolso oercekben) de Flick gondolom lát még sok másik dologt amit mi nem. Belőle nem nézem ki hogy pusztán egobol valakit kirakna a lelátóra (pedig az sem indokolatlan néha). Valaminek lennie kell.brazilfan írta: ↑2025.01.20. 09:47:17Nem értem a Fati-ügyet, ha az erőnlétével nincs gond, és fel is épült a sérüléséből, és ennyire vékony a keret, akkor honnan jön ez a luxus, hogy a jelenlegi Barca megengedheti magának, hogy parkolópályára teszi őt. Meccsek óta még a keretbe sem kerül be, de szerintem nem olyan gyenge, hogy még 20-30 percekre sem állhat be.
Azért megint el telt egy fél év, hogy nem tudta megmutatni magát. Ennek a történetnek, bárhogy is végződik már nem lesz szép vége.Chino írta: ↑2025.01.15. 13:08:06A Betis elleni keretbe sem került be. Komolyan elgondolkodhatna, hogy dobbant januárban, mert a jelenlegi helyzet sem neki, sem a klubnak nem túl előnyös. Bár százszor inkább őt látnám a pályán, mint Torrest.
Kár, hogy a MU nem gondolkodik benne, mert egy az egyben el lehetne bizniszelni Rashfordra, még ha csak kölcsön is.
Ha semmiképp nem akarnak menni, akkor ígyis-úgyis fizetünk. Így legalább adunk magunknak egy esélyt, hogy végül távozni akarjanak. Mindketten fiatalok, ha meg akarják menteni a pályafutásukat, menniük kell, különben másfél és két és fél évig padoznak, lelátóznak. Szerintem de Jongot sem kellene már neveznünk. De már az is örömmel tölt el, hogy Fatit nem nevezzük. Én őszintén megmondanám neki, hogy ha marad, akkor 2027 nyaráig egyetlen alkalommal sem fog mérkőzésen pályára lépni. Szerintem távozna.ocsike83 írta: ↑2025.01.15. 14:34:40Annyi a probléma, hogy ha nem akar menni, akkor nekünk nagyon drága szórakozást jelent. Fati + FDJ a lelátón, brutális nagy pénzekért.gránit írta: ↑2025.01.15. 14:06:23Túl sokáig vitte a nyúl a puskát, sajnos csak üres frázis volt, hogy senki nem lehet nagyobb a klubnál. Akinek mennie kell, annak mennie kell. Ha ő szórakozik a klubbal, akkor mi is szórakozunk vele. Nem tetszik neki a lelátón? Akkor lehet menni. Akkor majd nem lesz a lelátón.
Annyi a probléma, hogy ha nem akar menni, akkor nekünk nagyon drága szórakozást jelent. Fati + FDJ a lelátón, brutális nagy pénzekért.gránit írta: ↑2025.01.15. 14:06:23Túl sokáig vitte a nyúl a puskát, sajnos csak üres frázis volt, hogy senki nem lehet nagyobb a klubnál. Akinek mennie kell, annak mennie kell. Ha ő szórakozik a klubbal, akkor mi is szórakozunk vele. Nem tetszik neki a lelátón? Akkor lehet menni. Akkor majd nem lesz a lelátón.
Én kicsit máshogy nézném. Ferrán nálam Lewy cseréje lenne, Fati Rapháé, Yamalé (mármint ott aki épp nincs, a másik úgyis jobboson lesz).
Magam is sajnálom, hiszen egészségesen a Barca egyik "ékköve" lehetett volna, de tudomásul kell venni, hogy a profi footballban vannak bizonyos követelmények, amelyeknek Fati jelenleg nem felel meg.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.01.09. 13:02:53Én borzasztóan sajnálom a srácot, oké volt 2 sérülése, de mindent belead, hogy megkapja a bizalmat, szünetben is bejárt edzeni, százszor inkább ő mint FT de egyszerűen Flick ezt eldöntötte, hogy nem és kész. Rozsdás a srác, de hát alig kap lehetőséget, viszont amit kap tök agilisen focizik, a helyzetbe kerülése és a meglátása pedig mai napig extra. Óriási kincs lenne egy jó Fati, szerintem vele ami itt történt és ahogyan menedzselik az példátlan.

Kevesen vagyunk idén a spanyol kupát mindenképpen beáldoznám, neki és a többi olyan játékosnak, akire ráfér a bizonyítás, lengyel kapus, Pau, Fati, Torre, Garcia, Araújo , De Jong na a fél csapatot már össze is raktam.Troym írta: ↑2024.12.22. 19:51:19Ansu Fati has requested to train at Barcelona’s facilities during the holidays.
The club has provided him with full support, including physiotherapists and trainers. He’s determined to shine in the season’s second half
Jó lenne, ha valahogy a sérülések elkerülnék, mert úgy tűnik a mentalitása viszont sokat fejlődött 2 év alatt.