FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.09. 12:18:48
Troym írta: ↑2025.01.09. 12:09:31
Egyáltalán mit jelent ez?
Pau Victort és Dani Olmot ideiglenesen regisztrálnia kell a La Ligának.
Csak a szuperkupára? Bajnokságra is? Mi az időbeli hatálya?
Ez a CSD ideiglenes regisztráció nem olyan, mint amikor valaki pirosat kap, a klubja fellebbez és amíg a tárgyalás le nem zárul, addig nem indul el az eltiltása?
Az én értelmezésemben:
Valami hasonló. Ideiglenesen regisztrálni kell a végleges döntésig. Max 30. Forduló a végleges döntés, április 7-et írnak.
Elvileg az MD-n megjelenő cikkek alapján
Vészhelyzeti elővigyázatossági intézkedést kértek. A hírek szerint így nem kell meghallgatni a másik fél döntését.
Ideiglenes döntés született, de az MD is arról írt, hogy jogilag a Barcanak adtak igazat, és kiemelte azt a 2 tételt, amit tegnap beidéztem. Így furcsa lenne, ha a végleges ítéletben visszavonnák azt.
Kérhetik majd, hogy javítsák ki a szabálykönyveket ezzel kapcsolatban.
Tebast ismerve, vagy változtassanak a jogszabályokon
Toni Freixa véleménye és üzenete Tebasnak
https://okdiario.com/deportes/toni-frei ... o-14088677
Igazából Tebasnak ez egy hatalmas presztízsveszteség, egyrészt az ego-ja is nagyon megsínyli, másrészt a pozíciójában is kicsit megingatja, mivel jogilag a CSD KÖTELEZI arra, hogy engednie kelljen a Barcának, aki ellen ebben az ügyben (is)tűzzel-vízzel harcolt. Nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e fellebbezni, mert ha véglegesen helybenhagyják a döntést az egy újabb gyomros neki.
Freixán én nem nagyon csodálkozok, mivel Fonttal és Farréékkal szemben is Laporta mellett állt,
Pereznek pedig kockázatos lett volna kardoskodnia, mert egy elnökváltás miatt elveszthetett volna egy partnert a Szuperkupával kapcsolatban.
A Real Madrid TV-t belevonni meg érdekes. Nem hiszem el, hogy nincs aki hivatalosan fellépjen ellene, bár Tebas úgysem hagyná helyben, de legalább ott lenne, hogy valami nincs rendben.
Arra leszek kíváncsi, hogy most az Atma meg a többi klub, hogyan fog reagálni, mert pert helyeztek kilátásba, ha Victor és Olmo regisztrációját engedélyezik.
Amúgy Farréék baromi viccesek. Előadják, hogy kedden 10-re bemennek a bizalmatlansági indítvánnyal, aztán meg sem jellennek, közben a sociok is kiléptek mögülük, illetve Font is elhatárolódott tőlük. Ez a Messis dolog is egy vicc, meg hogy rosszabbul állunk anyagilag, távolabb az 1:1-től, mint Bartomeunál stb.
Mondjuk mindig is Bartomeu pincsikutyája volt. Az aláírásokért gondolom most tattoo és pizza helyett, sminkkészletet meg paellát fog osztogatni.