Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Legjobban a sérülést okozó szabálytalanságokat kellene szó szerint megszüntetni. Nem szabadna, hogy ez fegyver legyen egy gyengébb képességű csapat repertoárjában. Szerintem ilyen esetekben látva a mi meccseinket nagyon kevés lapot adnak. A reklamálós kiállítás és eltiltás szintél túlzás.PR42 írta: ↑2025.01.08. 16:29:24Ne ismételgessünk fals dolgokat. Ami reváns alapú aggresszió az alapból súlyos, visszaesőként pláne.
Amúgy meg az egész lényege az hogy ha Lewy két sárga és mutogatás után több meccs (mennyi volt? 3?), akkor ez miért 2?
A lényeg a következetlenség, kivételezés, szabályok figyelmen kívül hagyása.
Teljesen mindegy hogy logikusan, objektíven vagy szubjektíven mi a véleményed Vini esetéről.
A lényeg az, hogy a ligának nem konzisztens a véleménye ilyen esetekről, és ez az amit itt kijelentek.
Attól félek, hogy Lamine és Raphinha nincs játékban, nem lesznek élesek, ahogy amúgy Ferran is sérülésből jön vissza, de ő alapból nulla, mindkét szélen. Középre meg Gavi, Pedri és Torre az aki hozzá tud tenni.Azért én egy Vigot vagy Valenciát szívesebben láttam volna. A Bilbao tényleg necces lehet, kieséstől kezdve a gáláig minden előfordulhat. Kicsit tartok ettől Szuperkupától. Nem nagyon mondtam még ilyet, de pénz ide vagy oda talán még a bszkok ellen is jobb lenne kiesni, mint a döntőben a Real ellen veszíteni. Bár bízok a csapatban, csak annyi kellene, hogy a támadók, elsősorban Lewy hozza elő azt, aki a szezon első felében volt és legyen kegyetlen a kapu előtt (Raphinhával együtt). Akkor nem hiszem, hogy bármi baj lehetne, méég egy Real ellen sem. Az elmúlt meccseken is csak ennyi kellett volna, semmi más. Talán a Barbastro elleni meccs kicsit segített helyrezökkennie. Ez a kupa egyszerre jön jókor és rosszkor. Ha behúzzuk, főleg a Madrid elől, az hatalmas boostot adhat, erőre kaphatnak tavaszra ellenkező esetben fejben nagyon visszavetheti a játékosokat.
Ha Yamal nem kezd remélem nem Fermin vagy Ferran fogja "helyettesíteni", inkább látnám ott Tonit.
Ne ismételgessünk fals dolgokat. Ami reváns alapú aggresszió az alapból súlyos, visszaesőként pláne.
Azért én egy Vigot vagy Valenciát szívesebben láttam volna. A Bilbao tényleg necces lehet, kieséstől kezdve a gáláig minden előfordulhat. Kicsit tartok ettől Szuperkupától. Nem nagyon mondtam még ilyet, de pénz ide vagy oda talán még a bszkok ellen is jobb lenne kiesni, mint a döntőben a Real ellen veszíteni. Bár bízok a csapatban, csak annyi kellene, hogy a támadók, elsősorban Lewy hozza elő azt, aki a szezon első felében volt és legyen kegyetlen a kapu előtt (Raphinhával együtt). Akkor nem hiszem, hogy bármi baj lehetne, méég egy Real ellen sem. Az elmúlt meccseken is csak ennyi kellett volna, semmi más. Talán a Barbastro elleni meccs kicsit segített helyrezökkennie. Ez a kupa egyszerre jön jókor és rosszkor. Ha behúzzuk, főleg a Madrid elől, az hatalmas boostot adhat, erőre kaphatnak tavaszra ellenkező esetben fejben nagyon visszavetheti a játékosokat.Kovbal88 írta: ↑2025.01.08. 15:06:41A Bilbao nagy formában van, benne van egy kiesés, annyi, hogy olyan rosszul mi se játszottunk az elmúlt meccseken, szóval bármi lehet. Inkább a spanyol kupára van esély nyerni, a Betisnél jöhetett volna rosszabb ellenfél is számunkra, Vigo, Valencia, Atletico, Atletic, Real. Annyi, hogy a Betis nagyon keményen játszik, de az elején kell lerendezni az ilyen meccseket és akkor utána lehet labdázni. Meglátjuk ebben a sorozatban van a legnagyobb esély nyerni. Ezt a januárt nagyon meg kell hajtani, csak már megint sok a hiányzó.
Ami pedig Vinit illeti, semmi extrát nem csinált ellökte a kapust, aki előtte meglökte őt, ezért nem jár négy mérkőzés
A Bilbao nagy formában van, benne van egy kiesés, annyi, hogy olyan rosszul mi se játszottunk az elmúlt meccseken, szóval bármi lehet. Inkább a spanyol kupára van esély nyerni, a Betisnél jöhetett volna rosszabb ellenfél is számunkra, Vigo, Valencia, Atletico, Atletic, Real. Annyi, hogy a Betis nagyon keményen játszik, de az elején kell lerendezni az ilyen meccseket és akkor utána lehet labdázni. Meglátjuk ebben a sorozatban van a legnagyobb esély nyerni. Ezt a januárt nagyon meg kell hajtani, csak már megint sok a hiányzó.
A ligában kell letöltenie az eltiltását, a szuperkupában mindenképpen játszhatna.
Szerintem ezen a fórumon mindenki tudja hogy honnan fújt ide a szél.Nincs ezzel semmi baj csak legalább vállald.superman írta: ↑2025.01.08. 12:12:41Tudom-tudom, megint én leszek az ördög ügyvédjeA meccset nem láttam, de a heves reakciók miatt kíváncsi lettem paplan kiállítására, azt visszanéztem. A piros adható, az nem kérdés, bár az vicc, h a kapussal senki nem foglalkozik. Az igazán érdekes viszont a brazil reakciója. Szerintem olyan értelemben el van túlizva, hogy tipikus besz.ri ember módjára csak akkor nagy a pofája, amikor annak nincsen tétje. Mint egy kocsmai jelenetben. Megkapja a piros lapot, válaszul neki áll pofázni a bírónak, de minden erőszak nélkül. Majd rá pár pillanatra lefogja talán Rüdiger, és innentől adja elő a keményfiút, amikor már tudja, hogy nem kell bunyózni, mert a haverok úgysem engedik. Mint a kocsmában. Ha nem fogják le, nem akar keménykedni, verekedni. Szóval szerintem rosszabbul nézett ki a szitu, mint amilyen valójában volt.
Emlékezzünk csak vissza a tavalyi Osasuna elleni Lewandowski kiállításra. Kiállították második sárgával, amire ő az orrára mutatott, mondván fent hordja a bíró az orrát. Erre kapott 3 meccses eltiltást.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 08:34:33Kb. Megint csak összehasonlítanám a Flick esettel:
- 1 legyintés két meccs
- Egy retorziós ütés, aztán habzó szájjal a bíró támadása két meccs
Ja, teljesen ugyanaz a kettő.
És a legdurvább az egészben nem az, hogy mit gondolt a bíró a pályán. Arra azt mondom, hogy nem okés, de emberi, hogy valaki jobban tolerál valamit mint a másik. De az eltiltás hosszának meghatározása utólagos. Hogy utólag, egy teljes szövetség hogy tud két ilyen esetre ugyanolyan büntetést kiszabni, az teljesen megmagyarázhatatlan.
Frankó hangulat uralkodhat, ha a csapat állandóan ennek a félkegyelműnek a dicséretét hallgatja.brazilfan írta: ↑2025.01.08. 10:52:55Ancelottit meg továbbra sem értem, a sajtótájékoztatón megint elmondta, hogy Vinicius a világ legjobb játékosa, üzenném neki, hogy se Vinicius, se az öltöző érdekében ne mondjon ilyeneket, és a kivételezés, a konfliktusok eltussolása hosszú távon nem egészséges.
Detto ezt gondolom. Alapból a legtöbb médiumon nem is a pirosat helyezték előtérbe, hanem amit utána csinált. Ha Rüdiger nincs ott és nem fogja le, szerintem neki is ugrott volna a bírónak. Az az őrjöngése pedig még a sok 0 IQ-s NFL játékosoknál is tűrhetetlen . Hihetetlen mennyire nem tud viselkedni. Hergeli a közönséget, törleszt, folyton belemászik a játékvezetők képébe, homorít stb. Nem is tudom megszámolni hány lapot úszott már meg.
Ha engem kérdezett volna a fegyelmi bizottság, hogy mi legyen Viniciusszal, én is azt mondtam volna, hogy a Szuperkupára ne vonatkozzon az eltiltás, és különben is jobban örülök, ha játszik. Ha a Real az ő góljával nyer, az nem az enyhe ítélet miatt fog történni, hanem mert nem tudták, nem tudtuk megakadályozni, hogy gólt szerezzen.
Nem akarok összeesküvéseket gyártani, de mit vártok?
Kb. Megint csak összehasonlítanám a Flick esettel:
Nevetséges. De ugye, mint tudjuk, a madridot nem tolják picit sem.