Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaahhh, ha nem sérül le, most a Münchenben játszik szerintem! Olyan kilátástalan volt akkor a helyzet a klubunál (és nem csak az edzőválság miatt), hogy aki motivált volt dobbantott volna legszívesebben!
Jó lenne, ha maradnának, bár hozzáteszem az őszt nélkülük vészeltük át, szóval egyik se pótolhatatlan, viszont csúcsformában, mindkét játékos bőven tud adni a csapatnak. Frenkie kb mindenhol ott van a pályán, Araujo pedig egy állat. Egyikőjüket se kell bemutatni senkinek. Remélem maradnak. Az alap csapat nem olyan rossz, nyáron tudnánk ügyes igazolásokat végrehajtani, végre mehetnénk a BL ért.
Az is lehet, hogy csak a türelmetlenség és az ego dolgozott nála (ami a topcsapatok játékosainál gyakori).Chino írta: ↑2025.01.07. 17:54:46A Gazzetta elsősorban arra hivatkozik, hogy azért menne Araujo, mert itt nem kapna elég játéklehetőséget, ami azért erősen kétségbe vonható, ráadásul a csapat csk-ja. A pénz szintén nem lehet nagyon csábító, mert a Juve anyagilag szintén rottyon van, sokkal többet még a jelenleginél sem kaphatna, nem mellesleg szerződéshosszabbítás előtt áll. (aaz, hogy a pénzügyi helyzet miatt csúszik más kérdés, de ott nem is számíthatna emelésre) Főleg, hogy még az olaszok szerint Hanckot is be akarják húzni januárban.Sonoma írta: ↑2025.01.07. 17:19:53Kíváncsi lennék a tényleges okokra, miért akar (ha tényleg igaz a hír) elmenni Araujo.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne tudná kiszorítani a kezdőből Cubarsit vagy Martinezt a képessége miatt. Flicknek is kellene egy gyors védő a nehezebb meccsekre.
https://m.nemzetisport.hu/spanyol-labda ... k-sajtohir
...
Szóval erősen semmi nem indokolja a váltást, ha a vezetőség akarná sürgősen eladni Araujot (főleg olcsón), hogy Olmot és PV-t regisztrálhassa biztos palotaforradalom lenne, szóval nekik sem igazán érdekük (30-40 millióért pláne)
Ezt októberben írtam, azóta annyi változott, hogy lejátszotta az első meccsét, és csodák csodája, azóta megint jönnek a hírek. Pedig a meccs után azt mondta, hogy „Nem kell bizonyítanom semmit, én vagyok a Barça csapatkapitánya”, és ez szerintem megint nem azt jelenti, hogy el akar menni.brazilfan írta: ↑2024.10.12. 19:50:59A sérülésének és a gyógyulási idejének volt egy pozitív hozadéka: hónapok óta nincsenek hírek arról, hogy ide igazol, oda igazol.
Kíváncsi leszek rá, hogy amikor majd visszatér, és kezd formába lendülni, jönnek-e majd megint hírek arról, hogy ide igazol, oda igazol.
Az interjúban egyértelművé teszi, hogy nálunk szeretné folytatni, jó lenne, ha ezt a pletykalapok is elfogadnák (nem fogják).
Na igen, de nekünk most még az a 30 millió is jól jönne. És ismerve az eladási politikánkat ez az összeg még kevesebb is lehet 100 év részletre.
A Gazzetta elsősorban arra hivatkozik, hogy azért menne Araujo, mert itt nem kapna elég játéklehetőséget, ami azért erősen kétségbe vonható, ráadásul a csapat csk-ja. A pénz szintén nem lehet nagyon csábító, mert a Juve anyagilag szintén rottyon van, sokkal többet még a jelenleginél sem kaphatna, nem mellesleg szerződéshosszabbítás előtt áll. (aaz, hogy a pénzügyi helyzet miatt csúszik más kérdés, de ott nem is számíthatna emelésre) Főleg, hogy még az olaszok szerint Hanckot is be akarják húzni januárban.Sonoma írta: ↑2025.01.07. 17:19:53Kíváncsi lennék a tényleges okokra, miért akar (ha tényleg igaz a hír) elmenni Araujo.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne tudná kiszorítani a kezdőből Cubarsit vagy Martinezt a képessége miatt. Flicknek is kellene egy gyors védő a nehezebb meccsekre.
https://m.nemzetisport.hu/spanyol-labda ... k-sajtohir
A TM szerint 55M € az értéke, ha ehhez hozzávesszük mennyit volt sérült az elmúlt 3 évben, örülhetünk ha 30-at kapunk érte.
Araújo teljesen más szint, amikor formában van. Erősebb, gyorsabb a többi játékosnál. Sokkal gólveszélyesebben is játszik. Vele hátul komoly javulásra is van esély. Cris vele nem számolok, folyton sérült, meg ő inkább ilyen csendes társ.Sonoma írta: ↑2024.12.11. 13:27:22Peter: Látjuk a támadóink teljesítménye is elkezdett visszaesni a sorozatterhelés miatt, a belső védőinktől sem várhatjuk el, hogy egész évben konstans hozzák a jó teljesítmény (őket még rotálni se lehetett). Pont ezért kell Chris és Araújo a tehermentesítésükre, különben tavaszra megint elfogyunk hátul.