Deluigi írta: ↑2025.01.04. 22:06:29
Ha mindkét játékos szabadon igazolható, akkor miért nem igazolnak a Barca B-be?
Onnan feljöhetnének játszani a nagycsapatba...
Remélem nem jó ismerősöd Laporta, mert lehet ha megsúgod neki, akkor erre is rámennek
Egyébként meg isten ments! Én tudom, hogy Laporta a fő keverő legény és nem veszem magamra(mint Barca szurkoló) és az egész klubra sem az Ő ámokfutásait. De itt lenne az ideje, ha a klub (bármit is takar ez a szó) a gerincére támaszkodva összeszedné a maradék méltóságát, ami maradt...
..és ez az adag méltóság továbbra is azért tűnt el, mert Olmoékat meg akarta venni Laporta, mikor egyértelműen nem tudta volna beregisztráltatni a játékost. Pontosan tudta előre, szeptemberben már azt nyilatkozta, hogy a limitet 60 millióval lépjük túl, de ebből nem lesz gond. Aztán Olmoékat vigyorogva a mellényzsebében rejtve vitte a pályára, kihasználva Christensen sérülését, ami egyébként egy olyan kiskapu volt, ami szembe ment a szabályalkotó szándékával. Mert ugye ezt arra találták ki, ha lesérül a kapusod hosszú időre és nem regisztrálhatnál, akkor gyorsan mégis meg tudjad tenni, ne gáncsoljanak ki ennyire...
Mi nem posztra igazoltunk, hanem úgymond egy luxusberuházást csináltunk, ami nem volt azért annyira fontos, hogy emiatt 50-100 milliókat bukjunk, akár csak azért, mert fél évvel előbb kötünk valakivel üzletet valaminek az eladásával kapcsolatban...
Szóval a méltóságra visszatérve, azt nem mondom, hogy esetleg jogi úton még ne tegyenek próbát, ha van esély, bár itt is el kéne gondolkozni, ha mégis valami bíróság mellettünk dönt, az nyilvánvalóan egy újabb kifacsart jogi értelmezés adta kiskapu lesz és akarjuk-e ezt az egészet ilyen áron. Ezekután hogy viszonyulna a Liga Laportáékhoz...? és itt megint Laporta és a klub van. Laporta karrier érdeke, hogy kiharcolja Olmot kerül, amibe kerül.Eddig is ezt csinálta. A Barcelonának viszont nem érdeke a falig elmenni. És már az is fal volt, hogy az utolsó pillanatban keressünk 100 milliót..amohez én nem értek, de előtte olvasni lehetett arról, hogy 200 millióért akarják eladni. Picikét így már drágának tűnnek Olmoék...
Én azt tartanám jó megoldásnak, ha Olmoékat kölcsönadnánk egy spanyol csapatnak, azért az edzések nem ugyanazok, a fizetését addig is más állja - és utána várjuk vissza, hátha lesz egy normális nyári átigazolási szezonunk. Az, hogy ki kell fizetni a teljes fizetését, reméljük ezt nem fogja igényelni és akkor meg vagyunk mentve.
Fogadjuk el, hogy igazából ősszel se játszhattak volna, ott még átcsúszott a dolog. Ennyit nyertünk a dologgal.