El Sie7e írta: ↑2025.01.03. 22:45:41
bence0330 írta: ↑2025.01.03. 22:42:52
Na végre, Vini megkapta, amit már vagy tízszer kellett volna neki.
Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
Tipikus Real szurkoló. Tegnap jött ki a hangfelvétel, hogy a bírók szövetségének elnöke kéri a bírókat, hogy növesszenek gerincet a Flick féle kiállítása miatt. Ahol elhangzik, hogy van egy, a dolgukat minden héten megnehezítő játékos. Remélem nem vagyok túlságosan diszkriminatív, ha összefüggést találok Vinicius-al.
Tegnap leütötte a kapust, egyből piros. Minimum 3 meccs, és örülhettek, hogy csak most kapta az elsőt, mert lenne vagy 5-10 meccs visszaesőként, és ahogy el kellett rángatni a pszichopata fejét, mert nem akarta elhagyni a pályát. Szerintem csodálkozott, hogy ki merték állítani.
Szegény bírót sajnálom, látszott a rettegés az arcán.
Ma a Real Madrid hivatalos csatornáján ismételten lehet kritizálni a bírót következmények nélkül.
Itt a La Liga csapatai nem kérnek egyenlő bánásmódot? Mi van a Sevilla feljelentésével a Real nyomásgyakorlásáról a bírókra?
Szerk;
https://en.as.com/soccer/how-many-games ... alencia-n/
AS szerint 4 meccset is kaphat. Ez volt az első piros lapja???
Szerk: Da dám
Real Madrid Tv
"We have beaten Valencia, CTA, VAR and this filthy League"
"Only Madrid can stand up to this, to a whole system."
"The refereeing body must be very hurt today because Madrid has triumphed over Valencia, Medina Cantalejo, the refereeing system, and Negreira. As we have often seen in this League, with these referees and their decisions, a textbook trap was being prepared. Yet Madrid overcame it and faced a Valencia side that showed character,"
“Speaking personally, we need to leave this League. We need to leave this League. This League is filthy. It's filthy, it's filthy,” lehet ők hamarabb mennek a franciákhoz