Cseri írta: ↑2025.01.02. 05:35:36
"Valaki felvetette, hogy "komcsi" dolognak tűnik ez a sok szabály. " Az eredeti hsz-ban megtalálható,hogy mit írtam,ezzel nem is foglalkozom többet,azonkívül,hogy semmi olyat nem írtam,amire sikerült vulgarizálni.
Pusztán a paternailsta majd mi megmondjuk jól a központból,hogy mit, hogyan és mire fordíthattok jelenségre reagáltam,innen sikerült eljutni az usa-ba,meg a forma 1-be.
Szerintem nem értetted, amit írtam. Amúgy nem szándékoztalak megsérteni, őszintén szólva arra sem emlékeztem, hogy ki írta a kommunistás dolgot. De igazából többen gondolkodnak hozzád hasonlóan, a te hozzászólásod a fenti szó miatt jobban bevésődött nekem. Ugyanakkor nem gondolom, hogy vulgarizáltam, eléggé részletesen kifejtettem, hogy valójában miért nem baj és nem is szokatlan az, hogy vannak szabályok, szabad gazdálkodás ide, vagy oda. Mellesleg Laporta és Barto a két legjobb példa, hogy miért kell összefogni a klubokat egy olyan rendszerben, amiben a szabályok mindenkire érvényesek. Szeptemberben a Barcelonának volt a második legnagyobb sapkája és ahogy írtam, Laporta szerint 60 M amivel túllógunk rajta még.
És igazából nem olvastam tőle olyat, hogy tiltakozik a szám, vagy a szabály ellen. Csupán minden eszközt bevetve próbálja megkerülni a dolgokat. De most is azt mondom, hogy a 60M tényleg nem olyan sok már és nagy restart nélkül is a következő igazolási időszakra simán összejöhetett volna az 1:1, ha egy kicsit fegyelmezettebb Laporta. És közben tele vagyunk fiktív eladásokkal, ordító, hogy túlmegyünk a törvényes kereteken is. Ráadásul ki tudja a háttérben mekkora összegek röpködnek, amiket nem vallunk be. Messi nem úgy tűnt soha, hogy nagyon engedne a pénzéből, de elvileg tartozunk neki. Joao Felixet papíron szinte ingyen foglalkoztattuk, aztán később a La Liga szólt, hogy ezt talán nem hisszük el és akkor megtízszereződött a fizetése.. de ki tudja mennyi az annyi és még mennyi ilyen susmus pénz kúszik el az árnyak közt, ami aztán egyszercsak ránk borulhat...? Én nagyon szívesen foglalkoznék Tebasékkal, de amíg Laporta ténykedik, addig minden más probléma eltörpül ebben a történetben.