Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ma is azt láttam, hogy a Unitednek van végre elképzelése arról, mit akarnak játszani, legalább az átmeneteik tudatosak már pl., még meccslabdájuk is volt, de a döntetlen teljesen jogos volt szerintem (egy kicsit aktívabb volt támadásban a Pool, valamivel több kapuralövésük is volt de szerintem a MU nagyobb helyzeteket alakított ki). Partiban lenni idegenben ezzel a Poollal szerintem már jelzésértékű, hogy van miben reménykedni. Az a faramuci helyzet áll fenn, hogy az eredmények ettől még gyengék, de ez új, főleg építkezősebb edzőnél asszem kicsit várható is. Főleg, ahogy írtad, itt nincs kegyelemkenyér, mint más ligákban, ott a United az elmúlt hetekben mutatott játékkal máshol elég sok pontot hozott volna. Itt meg marad az, hogy mint hosszútávú projekt, most végre akad végre némi remény. Magukra vessenek, hogy eddig húzták, nem tudom, Amorim év elején jött-e volna, de felteszem, hogy igen, ha egy szárnyaló Sporting mellől év közben is hajlandó volt lépni. Így nem csak baromi mélyről kellett indulni a tabellán, extra nyomással, hanem tH teljesen lenullázta a csapatot mellette.LG írta: ↑2024.12.31. 12:08:52Nem tudom, EtH-nak is volt néhány olyan meccse az előző szezonban, amikor úgy tűnt, hogy elidnult valami, de ezek a fellángolások ahogy jöttek, úgy mentek is. Meglátjuk mi lesz, mondjuk szezon közben marha nehéz csapatot építeni a PL-ben, ahol elég, ha csak kicsit akadozik a gépzetet, és a legjobbak is belefutnak a pofonokba.
Hát azért ilyeneket kifejezetten a PL rajongók szeretnek írni. Költői túlzás, hogy "szétdominálják". Pontosan mit értesz rajta?bence0330 írta: ↑2024.12.31. 12:19:59És még így is szétdominálják a BL-t évek óta, 1-1 év kivételével, de a kevés meccs miatt ez természetes, hogy nem lehet minden egyes évben hozni, kicsit mindig lutri lesz.
Gyakorlatilag tényleg van már egy saját szuperligájuk. Bárki bejut, megállhatja a helyét a BL-ben, mint a Villa pl. A spanyol liga összes BL eredménye évek óta kb a Madridból áll, néha egy Atletico elődöntővel. Ha nem lenne ez az egy csapat, akkor nem tudom, nem előztek-e volna már be nemhogy a franciák, de akár a portugálok...
Én teljesen máshogy látom. (Nem tudom, nézted-e a meccset). RvN tényleg impactedző volt, ebben egyetértünk, a Leicesterrel is ez volt kb 2 meccsig, azóta meg rosszabbak, mint előtte, jelenleg a leggyengébb csapat a PL-ben (még a City is megverte őketLG írta: ↑2024.12.31. 10:22:00Szinte biztos voltam, hogy a MU kikap, ők rottyon, a Newcastle viszont felszállóágon van, Isak is elkezdett szépen termelni (őt sajnálom, hogy nem mi húztuk be, szerintem hosszútávon jobban jártunk volna vele, mint Lewával). Amorimmal még az a lendület sincs meg a csapatban, amit az új edzők általában hoznak, RvN-nál legalább az megvolt. A portugállal pedig rosszabbak még, mint a kopasszal voltak. Legközelebb Liverpoolba mennek, akik nem túl jó helyzetkihasználással is 3-4-5 gólokat rugdosnak mostanság, szerintem lemészárolják ezt a szétesett MU-t.
A világ legjobb edzője 2 hónap után végre nyert egy meccset. Úgy néz ki a másik Manchesteri edző lesz kirúgva hamarabb, bár ha így folytatják, pár jó igazolás télen, és jövőre a másodosztályba még akár sikerélményük is lehet.
Lényegében igen, bár úgy látom, az asszisztot nem adták neki hivatalosan, mert megpattant az ellenfél hátán a labda. De abban a gólban is komoly szerepe volt, már a fejes előtt is tőle indult az akció. Ha az általam említett érdekes szitut pedig mentésnek tekintjük, akkor magasan a meccs legjobbja eddig. Csak így tovább!