Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mai meccsen választ kapunk, hogy a sorozatterhelés miatt teljesítettünk mostanában gyengén otthon, vagy ténylegesen gödörben vagyunk. Meg arra is, hogy Yamal nélkül mire képes a csapat.
Azzal csak az a probléma,hogy a volt játékosaink idénybeli 1-2 góljukat pont ellenünk szokták megszerezni (lsd. Sandro)
Hasonlóan gondolom még azzal együtt is, hogy jelenleg "házi kedvencekkel" van tele a csapat.
Igazán a jóindulat beszél belőled, de enélkül van az 7 is már. Róma tavasszal lesz 7 éve. Azzal kerültünk igazán "irányba". Persze előtte is jelzett már a barométer.
Szerintem semmi türelmi időről nincs szó. Nem tudom ki hogy van vele, de véleményem szerint az, hogy Flicket negatívan kellene értékelni még ötletként sem merülhet fel. Voltak hibái (Osadsuna stb.) de mindent egybevetve több mint elégedettek lehetünk vele az összes eddigi meccs kapcsán. A hétvégén ha mi lőjük az első gólt vagy 40 %-os a helyzetkihasználásunk (nem tudom mennyi volt az Xg, de szerintem az 1,8- 2 felé tendált) szerintem most arról beszélünk, hogy hoztunk egy magabiztos 3-4 gólos győzelmet és kezdjük kilábalni a hullámvölgyből. Nyilván nagyon bosszantó, engem is felidegesített, de csupán a végeredmény miatt tudom negatívan elkönyvelni. Megkockáztatom kb. Valverdéig kell visszamenni, hogy egy ilyen 10 emberrel bekkelő csapat ellen ennyi ziccert/helyzetet tudunk felmutatni. És nem ez volt az egyetlen hasonló. A pontvesztések során talán a Socira és az Osasunára tudom mondani, hogy gyenge játékkal érdemeltük azt az eredményt és az ellenfél valóban jobban játszott. Most az ilyen sorozatosan elmaradt büntetőket (amiből a Leganes ellen is volt), kiállítást, teljesen szabályos elvett gólt stb. nem akarom felhozni, pedig érvként arra is lehetne hivatkozni.jclayton írta: ↑2024.12.17. 12:51:12Én nem nagyon írtam ide az utóbbi hónapokban a szép időkben, szóval írok a rosszakban: Flicktől egy kisebb csoda, hogy össze tudott rakni egy ennyire lecsupaszított, legyengített, szándékosan a végletekig kiüresített keretből egy szép focit játszó csapatot, jórészt a fiatalokra és a rendelkezésére álló emberanyagra támaszkodva. Kifutott eredmény volt az első hónapok menetelése? Lehet. Kiismerhették a csapatot? Valamennyire biztos. Tovább tud lendülni a hullámvölgyből? Hát, igazából most derül ki, mennyire jó edző - mert azoknak az ismérve, hogy valamit kitalálnak a krízisszituációkban is, ez pedig -legalábbis a ligaeredmények terén - egy kisebb krízis.
A körülmények ismeretében eddig teljesen meg vagyok elégedve azzal, amit Flick kihozott a csapatból és ilyen indítás után legalábbis még a legelégedetlenebb drukkerek körében is megérdemelne egy-két további hónap türelmi időt.
Örömmel tölt el, hogy azért páran helyén kezelik az idei idényt. Nagyon bekezdtünk és olyan rendelkezésre álló játékosokkal, akiktől nagyon nem volt alapból elvárható az a szint. Viszont megmutatták a bennük lévő potenciált. Én azt gondolom az idei évben lesz bőven öröm a végén, ha fizikálisan rendben leszünk. Az elmúlt pár meccs jócskán hagy némi kívánnivalót maga után, de annyi, de annyi jó játékot láttunk már az idén, ami sajnos Xavi éra alatt nem volt elmondható (kivéve az első félévet). Én elégedett vagyok, amit látok és higgyétek el, ha fizikálisan bírni fogjuk, akkor lesz csodálkozás a végén.jclayton írta: ↑2024.12.17. 12:51:12Én nem nagyon írtam ide az utóbbi hónapokban a szép időkben, szóval írok a rosszakban: Flicktől egy kisebb csoda, hogy össze tudott rakni egy ennyire lecsupaszított, legyengített, szándékosan a végletekig kiüresített keretből egy szép focit játszó csapatot, jórészt a fiatalokra és a rendelkezésére álló emberanyagra támaszkodva. Kifutott eredmény volt az első hónapok menetelése? Lehet. Kiismerhették a csapatot? Valamennyire biztos. Tovább tud lendülni a hullámvölgyből? Hát, igazából most derül ki, mennyire jó edző - mert azoknak az ismérve, hogy valamit kitalálnak a krízisszituációkban is, ez pedig -legalábbis a ligaeredmények terén - egy kisebb krízis.
A körülmények ismeretében eddig teljesen meg vagyok elégedve azzal, amit Flick kihozott a csapatból és ilyen indítás után legalábbis még a legelégedetlenebb drukkerek körében is megérdemelne egy-két további hónap türelmi időt.
5 éve középcsapatként működünk 1-2 eredménnyel.Cseri írta: ↑2024.12.17. 05:03:42Senki nem sírja vissza Xavit,ezen a fórumon szentségtörés is lenne. A kettősmérce működik rendesen,de ez ilyen,aki ezt szóba hozza,az már Xavista. Jelenleg úgy működünk mint egy középcsapat,bárkit megverünk és bárkitől ki is kapunk. A szép játék? Mondjatok olyan csapatot,amelyik szépen játszott nem nyert semmit és jegyzik valahol,emlékszik rá bárki is?
Szerintem örökre. Ő egy olyan népszerű embere a klubnak, hogy bárki lesz mostantól az edző, minden hullámvölgy, minden vereség alkalmával elő fog jönni mostantól, hogy minek kellett Xavit elküldeni. Még a 4:0-ra megnyert meccsek után is ez ment, hogy ez a mélységi kiugratós, rohangászós játék nem barcás. Flick külsős, őt akkor is szidnák, ha jönnének a trófeák. Most megmondom, ha nyerünk is trófeát vele, menni fog a fanyalgás, hogy nem szorítottuk be eléggé az ellenfelet, csak mélységből ugratgattuk ki a támadókat meg csak futkároztunk, ami nem barcás. Nyilván ennek a véleményeknek sincs kevesebb létjogosultsága, mint Flick mellett foglalni állást, de ha az a kérdés, hogy meddig fog ez menni, akkor az a válaszom, hogy örökre.
Belemegyek...ElBartimaeus írta: ↑2024.12.16. 22:28:14Itt se kéne "ha, de"-nek lenni, mégis vannak, ami párunkat zavar. Gündo a friss eb győztes Olmoval volt összevetve. Casado a csúcsteljesítményt nyújtó Romeouval.
De sajnos tényleg parttalan vita, a körülményekre sose emlékszik senki,