Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Továbbra sem értem az irreális elvárásokat az idei kerettől.bence0330 írta: ↑2024.12.16. 10:04:36Én továbbra is fáradtságra, és az ezzel kapcsolatos életlenségre fogom. Pedri világklasszis volt hónapokig, forintos passzokkal, most meg fejben lelassult, amúgy sem olyan éles, nem jönnek tőle a forintos lasztik.
Ezt azért lehetett sejteni ilyen vékony kerettel, sajnos. 1, de inkább 2 szélső kellene, és 1, vagy inkább 2 középpályás, esetleg egy center. Meg egy balbekk. Igazából ezzel a kerettel mehetnénk címekért.
Szerintem abszolút nem volt más ez, mint mondjuk az Espanol vagy a Sevilla ellen. Korai bekapott gól ide vagy oda ezt a meccset a félidőben le kellett volna rendezni. Ha kétgólos előnnyel fordulunk, ami még a sima ziccereket tekintve is "alullövés" ez egy magabiztos győzelem, sőt négy lőtt gól sem lett volna túlzás egy félidő alatt.ocsike83 írta: ↑2024.12.16. 09:48:57Én meg pont azt erősíteném meg, de brutális módon. Valami fiatal Kroos féle spíler kell oda, de sürgősen. Aki képes színt hozni, aki képes a kiugratásokra, aki a különbséget jelenti.
Sajnos Pedri nem az...és a többiek sem.
Mellé a védők elé kell valami Yaya Toure féle izomagy, mert úgy mennek át ott, mint kés a vajon. Nincs ütköző ember.
Ha s szélsőknek nem megy, mennek az alibi passzok. Rossz volt ezt tegnap is látni.
Márpedig de Jong a hibás és kész. Szerintem nem szurkolt eléggé a csapattársaknak, meg egyébként is a negatív kisugárzása hatott a játékunkra. Meg a haja is milyen?Yokozuna írta: ↑2024.12.16. 09:37:03Hetek óta arról olvasok itt sok hozzászólótól, hogy de Jong a Barca kerékkötője, ha beáll akkor összeomlik a csapat teljesítménye.
Legalább most más bűnbakot kell keresnünk.
Ez a vereség túlmutat az egyéni hibákon. Szétesett a Flick féle játék, és úgy tűnik az edző nem tudja újra összerakni. Ha Yamal nincs, vagy ilyen gyenge napot fog ki, akkor nincs játék sem, nincs koncepció, nincs váratlan húzás. Ilyenkor abszolút veszélytelen a támadó játék, kiismerhető a lassú labda tologatás.
Baldé megint nem tudta hol van, Koundé bántóan kevés a kreatív támadásokhoz. Pedri robotol, de a hatékonysága nulla. Olmo megoldásai gyakran nem jönnek be, de benne van valamiféle veszély az ellenfél kapujára, úgyhogy én legkevésbé őt hibáztatnám a kiábrándító eredményekért.
Én meg pont azt erősíteném meg, de brutális módon. Valami fiatal Kroos féle spíler kell oda, de sürgősen. Aki képes színt hozni, aki képes a kiugratásokra, aki a különbséget jelenti.
Hetek óta arról olvasok itt sok hozzászólótól, hogy de Jong a Barca kerékkötője, ha beáll akkor összeomlik a csapat teljesítménye.
Egyébként ez edzői betegség nálunk, mindig ezzel volt a probléma és sosem sikerült megoldani.Sonoma írta: ↑2024.12.16. 07:12:18vidra írta: ↑2024.12.15. 23:28:04Sokadszorra írom, hogy ez a csapat akkor jó, ha van terület.
Ha nincs, akkor az a taktika, hogy Yamal valamit csinál. Ha nem csinál, akkor vesztettünk.
Luuk de Jong effekt Xavi alatt, emlékeztek? Ez ugyanaz. Nem lehet a kis és a nagy csapatokat is ugyanazzal a taktikával verni.
Ugyanez jutott eszembe. Már a Las Palmasnál is hasonló gondok voltak, akkor a fáradtságra lett fogva. Tegnap ugyanez volt pepitába. Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a bunkerfocit játszó kis csapatok ellen. Lehet Flick megnézhetné más csapatok hogyan tudják ezt megoldani, mert ez kezd kínos lenni, hogy otthon kapunk ki a kiesőjelöltek ellen egymás után.
Év elején játszottunk ilyen csapatok ellen is, akkor nem volt gond... Mert az elején bement egy-két gól, nem kellett izgulnia a csapatnak...Sonoma írta: ↑2024.12.16. 07:12:18vidra írta: ↑2024.12.15. 23:28:04Sokadszorra írom, hogy ez a csapat akkor jó, ha van terület.
Ha nincs, akkor az a taktika, hogy Yamal valamit csinál. Ha nem csinál, akkor vesztettünk.
Luuk de Jong effekt Xavi alatt, emlékeztek? Ez ugyanaz. Nem lehet a kis és a nagy csapatokat is ugyanazzal a taktikával verni.
Ugyanez jutott eszembe. Már a Las Palmasnál is hasonló gondok voltak, akkor a fáradtságra lett fogva. Tegnap ugyanez volt pepitába. Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a bunkerfocit játszó kis csapatok ellen. Lehet Flick megnézhetné más csapatok hogyan tudják ezt megoldani, mert ez kezd kínos lenni, hogy otthon kapunk ki a kiesőjelöltek ellen egymás után.
vidra írta: ↑2024.12.15. 23:28:04Sokadszorra írom, hogy ez a csapat akkor jó, ha van terület.
Egyetértek.