Élő közvetítések
Hentes és mészáros szakasz indul, és sárga sehol
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Támaszkodó bokát elrúgni, ebből baj lehet, ezért kéne többet pihentetni Yamalt.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
itt ér véget a szezonunk...azt hittem boka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.12.15. 21:19:31-kor.
Olmo is sok labdát elad eddig
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Pedig szépen megcsinálta neki megint Rapha. Nagyon sok ilyet ront idén sajna. Tartom, hogy jelenleg ő a 2.-3. számú centerünk. Penát is sajnálom, nagyot fogott, aztán kapott egy csak nagyon nehezen védhető fejest belőle.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Lewa, basszus!
-
- Entrenador del Barça
Szögletbol idén nem kaptunk gólt, eddig. Ez nagyon amatőr volt, de Munir meglepes is. Mázli volt,hogy nem bízott a jobb lábában.
Szokásos szándékos ütés meg volt ez is gyorsan
Bekezdtünk. Baldé hol volt Munírról?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Igazi amatőr gól.
Ez gyors gól volt
A második gól egyértelműen Penáé. Most lőttünk három gólt, így megvan a győzelem, de ha nem lövünk hármat, akkor nem csodálkozhatunk, hogy sorra bukjuk a pontokat a bajnokságban, mert nem fogunk mindig hármat lőni. Ha viszont minden meccsen kapunk 1-2 gólt, abban kódolva vannak a pontvesztések, pontosan azért, mert nem fogunk minden meccsen hármat lőni.
Pena-ra sem lehet panasz, egyre meggyőzőbb!Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.11. 22:42:09Pena hozza a szokásos potyát, de a védelem csúnyán elfogyott erre a rangadóra.
Én nem láttam potyát
Az boka..de les is volt
Nézed meg FT milyen jól elrontott egy kontrát megint

Torres ugy vette at a labdat a gol elott mint én a megye2ben... de koszonjuk szepen a ket golt. Igy tovabb.
Mar csak FDJ talaljon magara mert
eddig emberhatrany de nem is kicsit
Mar csak FDJ talaljon magara mert
eddig emberhatrany de nem is kicsit
Hihetetlen Yamal hányszor tök üresen van és nem képesek odatenni a labdát..rendesen kivan
Hihetetlen Yamal hányszor tök üresen van és nem képesek odatenni a labdát..rendesen kivan