Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vinit lerúgták a 16-oson belül az tizi volt de tök8.bence0330 írta: ↑2024.12.15. 00:30:52Nem tudom. Igaz, hogy így nem hengerelnek, meg irgalmatlan messze van ez a csapat a potenciáljától játékban (bár most azért elég rosszul állnak a sérülésekkel, de tán még így is), viszont nyerni azt tudnak. Minden ősszel hőbörögnek a Reálosok, aztán minden második évben BL-t nyernek. De az biztos, ha egy Alonso lenne a túloldalon, kétszer ilyen foci lenne ott. De nem biztos, hogy annyit nyernének. Jelenleg én egy BL elődöntőben jobban félnék a győztes Madrid aurától, mint a remekül focizó Madridtól. Aztán ez az aura lehet, hogy pont idén indul hanyatlásnak, ha ez megtörténik, akkor Carlónak tényleg mennie kell, mert ő óriási idézőjelekkel "csak" ennyit tud. A foci nézhetetlen 90%-ban, de amíg nyer, nyilván jó.
Bíró alatt mire gondolsz pontosan? Néhány percek néha kimaradtak, de nem láttam extrém esetet. Vinit viszont simán ki kellett volna állítani. De lehet kimaradt valami.
Nem tudom. Igaz, hogy így nem hengerelnek, meg irgalmatlan messze van ez a csapat a potenciáljától játékban (bár most azért elég rosszul állnak a sérülésekkel, de tán még így is), viszont nyerni azt tudnak. Minden ősszel hőbörögnek a Reálosok, aztán minden második évben BL-t nyernek. De az biztos, ha egy Alonso lenne a túloldalon, kétszer ilyen foci lenne ott. De nem biztos, hogy annyit nyernének. Jelenleg én egy BL elődöntőben jobban félnék a győztes Madrid aurától, mint a remekül focizó Madridtól. Aztán ez az aura lehet, hogy pont idén indul hanyatlásnak, ha ez megtörténik, akkor Carlónak tényleg mennie kell, mert ő óriási idézőjelekkel "csak" ennyit tud. A foci nézhetetlen 90%-ban, de amíg nyer, nyilván jó.sansz írta: ↑2024.12.15. 00:07:36Jó kis meccs volt, bár azért a bírónak is megköszönhetjük.
A bajnokság a botladozással kissé roncsderbi jellegű, viszont félek,ha tovább bénázik a Real,akkor nyár előtt elküldik Carlot. Egy Flick-féle edző azonnal megállíthatatlan csapatot csinálna belőlük és attól tartok,Alonso is hasonló lenne.

Jelenlegi állapotukra gondoltam, nem arra, hogy milyen kerettel dolgoznak ebben a szezonban.