Szerintem először nézz utána csapatod történelmének, és úgy próbálj vitázni.
Visszás dolgokba bele sem mennék.
Annyit kérdeznék, szerintem már megtettem, és nem kaptam akkor sem választ, mi lett volna, ha pár éve, amikor megszorultatok, és eladtátok a közvetítési jogdíjatok 100%-át, jött volna egy Tebas, aki hetente hangoztatja, hogy Barca szurkoló, meg kell szorítani a Realt, mert csődbe megy, nem CR7-et igazolgattok pár év múlva, hanem Raulnak kellett volna sírva elköszönnie egy sajtótájékoztatón, és egy középcsapattal mentek a szezonnak neki 100 milliós BL pénzeket kockáztatva, a saját neveléseiteket regisztrálni, érted, egy honlapra feltölteni a nevét, nem tudva.
Ez veletek nem fordulhatna elő, de nem azért, mert ti mindig olyan jól gazdálkodtatok.
Bence: igen, nagyon rosszul gazdálkodtak Bartomeuék, nagyon elszálltak a bérek, nem jöttek a várt eredmények.
Viszont nem győzöm eléggé hangsúlyozni, ha nincs Covid, nem esnek le a bevételek a várt 60-70%-ára, fele ilyen mértékben nem kerültünk volna ebbe helyzetbe.
Mindazokat amiket te is leírtál, és ennek a figyelembe nem vétele, és így lehetetlen feltételeket támasztani egy ilyen helyzetben egy gazdálkodó szervezet ellenében, csakis szándékosságot feltételezhet, vagy nagymértékű alkalmatlanságot.