Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aláírásodhoz annyit...Pár éve formán kívűl, hírnevünkhöz és tudásunkhoz képest gyengén játszunk.
Mégis 2. helyen zártunk.
Akkor hol az igazi helyünk?Mi van ha megy a játék?
R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......
de most már van nekünk egy Zambrotta-nk!doki írta:Nem lehet mindenki David Beckham ,aki a hölgyek szerint jól néz ki,de focizni nem nagyon tud.R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy![]()
![]()
Nem lehet mindenki David Beckham ,aki a hölgyek szerint jól néz ki,de focizni nem nagyon tud.R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy
Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy
Ha valaki hozzászól egy adott témához, akkor a saját véleményét közli, így a "szerintem" szócska elhanyagolható!sergi1989 írta:én csak annyit mondok ami a TE véleményed ahozz mindig tedd hozzá a SZERINTEMET és ugy ird mert attol mert te ezt mondod attol bőven lehet más is sztd mosolyogni fog....sztm x lesz ennyi!
elismerem, zambi télleg elég dúrva volt, de capello nevelés...sergi1989 írta:subinho: azzé a zambi elég otromba volt .és a márkez gyerek is elég rendes késésel kapálta el villát!jah és a ronaldinhot se láttam még ilyennek ez az ember tegnap tiszat ideg beteg volt,nemis értem hogy mért ,ő életébe ennyit nem volt ideges mint a tegnap sztm!
A szabálytalanság benne van a fociban, akárcsak minden más csapatsportban! És a meccsenkénti egy durva szabálytalanság az semmi!!sergi1989 írta:subinho: azzé a zambi elég otromba volt .és a márkez gyerek is elég rendes késésel kapálta el villát!jah és a ronaldinhot se láttam még ilyennek ez az ember tegnap tiszat ideg beteg volt,nemis értem hogy mért ,ő életébe ennyit nem volt ideges mint a tegnap sztm!
a barca nagyon gyorsan játszik és nagyon szépen!!! a classicón 2 eredmény lehet:R.M.C.F írta:Na megnéztem a derbit.Nagyon gyorsan játszik a Barca.Jól egyérintőznek.A Valencia kemény ellenfél volt.Nem feküdt annyira a Barcának a határozott ,kemény védekezés.Ennek ellenére a BArca volt a jobb ha a játékot nézzük,viszont a Valencia hősiesen védekezett.
Egy 11 est meglehetett volna adni.De volt egy visszafujt les/Villa/,az nem volt az és a kapuig ment volna.Összeségében jó a Barca,Szép akciók voltak.Az El Classicón nagy meccs lesz.ÉS......mi győzünk.
az a múltkori én voltam!sergi1989 írta:mutkó volt itt valaki aki azt mondta hogy real játékosok direkt rugdalnak
fel játékosokat és hogy capello mondja ezeket!hát a barca játékosai is csinálnak bőven olyan kemény belemenéseket sztm ebbe nincs külömbség!
Így van.Épüljön fel gyorsan!Barcaforever írta:Jaj.Enrique írta:Sajnos Cicinhot is elérte a térdszalag-szakadás réme, mint a Barçát az utóbbi években...
Jobbulást neki.![]()
Jobbulást kívánunk!
Jaj.Enrique írta:Sajnos Cicinhot is elérte a térdszalag-szakadás réme, mint a Barçát az utóbbi években...
Jobbulást neki.
Mintha a Valencia játékosai kisangyalok lennének..hát hagyjuk már..sergi1989 írta:mutkó volt itt valaki aki azt mondta hogy real játékosok direkt rugdalnak
fel játékosokat és hogy capello mondja ezeket!hát a barca játékosai is csinálnak bőven olyan kemény belemenéseket sztm ebbe nincs külömbség!