Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Kounde és Raphinha helyzeteiért kár. A végén éledezett a Dortmund.
Nagy király vagy köszi!bence0330 írta: ↑2024.12.11. 20:58:01Pár konkrét link, ha valakinek kell:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/2/
https://www.streameast.best/Borussia-Do ... lona/33035
https://www.totalsportek.games/Borussia ... lona/33035
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/8/ Gyengébb minőség akinek gyengébb a nete.

A továbbjutás vagyis a legjobb 24 közötti hely, már megvan. Viszont innen a legjobb nyolcból már nem szabadna kiesni, egy mai győzelemmel, már lehet, hogy az is megvan. A sok gyenge meccs után illene hozni, kell az önbizalom.Tobias88 írta: ↑2024.11.28. 14:30:53Pénzügyileg megéri amúgy a top8ban végezni vagy jobb a 9-24 hely valamelyike? Gondolom győzelmekért fizet az uefa, de a top8-ért is pluszban? Lehet jobban megéri 9.nek lenni és lejátszani plusz két meccset amiből az egyik hazai meccs tele nézőkkel? Amilyen helyzetben van a klub, muszáj feltenni a kérdést![]()

Nem kellMessidona10 írta: ↑2024.12.11. 11:08:52Köszi, az nagy segítség! Kell hozzájuk valami előzetes regisztráció? Mert akkor felkészülök...![]()

DJ vagy belejön, vagy kikerül teljesen a képből, Yamal visszatér, Flick már most szerdára tanult az előző hibáiból, kijavítva őket, szóval remélem igen, bár igazából 3 nyolcaddöntős szintű csapattal fogunk focizni, relatíve ki-ki meccsek, szerintem 0-9 pont közül bármi lehetséges, nyilván erősen súlyozva a 4-7 közötti számokkal. Ha a legjobb formánkat hozzuk, a minimum 4 sima, de azért ilyen szűk keretnél látszik, hogy 1-1 apróságon egy osztályt tudunk zuhanni, hiányzók, kicsit rossz felállás, egy kiállítás, épp fáradt periódusa a kulcsjátékosoknak, akármi. 3 olyan csapat jön, akiktől nem szégyen kikapni, az Atalanta veszélyesség szempontjából, 1 meccsen szerintem top5 csapat jelenleg. Voltak már sokszor nagyon veszélyesek az elmúlt 5 évben, de mintha idén még egy fokkal magasabb lenne a plafonjuk.Chino írta: ↑2024.11.28. 16:35:22Az Artificial Intelligence becslése szerint a top 8-ba 16 pont fog kelleni, a 24-be pedig 10,58. Bár biztosan lesz pár pontegyenlőség, ebből a szempontból eddig rendben vagyunk, viszont pont a BVB-Atalanta duó van közel, akikkel még játszunk. Jó lenne ezt nem lejjebb vinni. Nem igazán örülök, hogy 2 meccsünk idegenben lesz, de a 9-ből 4-5 pontot azért remélem fogunk szerezni.
Én úgy tudom sem a csoportmeccseket sem a rájátszást nem lehet még a Camp Nou-ban játszani, szóval irreleváns, hogy lesz-e vagy sem. (bár ha rosszul tudom javítsatok ki) Ráadásul az is csak egy meccset jelent. Lényegesen biztoos nem lennének többen, de azért a jegyár, plusz Botiga biztos hozna minimális pluszt.bence0330 írta: ↑2024.11.28. 15:54:41Winner €25m ($27.8m)Tobias88 írta: ↑2024.11.28. 14:30:53Pénzügyileg megéri amúgy a top8ban végezni vagy jobb a 9-24 hely valamelyike? Gondolom győzelmekért fizet az uefa, de a top8-ért is pluszban? Lehet jobban megéri 9.nek lenni és lejátszani plusz két meccset amiből az egyik hazai meccs tele nézőkkel? Amilyen helyzetben van a klub, muszáj feltenni a kérdést![]()
Runner-up €18.5m ($20.5m)
Semifinalists €15m ($16.6m)
Quarterfinalists €12.5m ($13.9)
Round of 16 €11m ($12.2)
Reaching knockout round playoff €1m ($1.1m)
League-phase wins €2.1m ($2.3m)
League-phase draws €700k ($777,883)
Camp Nou még nem lesz, vagy ha csoda folytán igen, akkor alig bővebb kapacitással, mint a Montjuic, szóval szerintem nem érné meg még elméleti szinten sem (nem tudom pontosan, mennyi bevétel jön egy meccsből), félretéve nyilván hogy te is félig viccből írtad és jelenleg szerintem nekünk még az anyagiaknál is többet ér a magabiztosság, pozitív tapasztalat. Eleve 1,4 misi különbség van a győzelem és döntetlen között, még több a győzelem és vereség közt, 2 vereségnek meg ehhez legalább be kell csúsznia. Arról nem beszélve, hogy jó eséllyel PSG, Reál, de akár BM féle ellenfelek lehetnek a rájátszásban, ha kiesünk, eleve 10 misi mínusz, a 16 között érkeznek meg a nagy pénzek.