Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tudom, közben olvastam, hogy pihentette reikard... csak azt nem tudom mire??? eddig 1 meccsen játszott!!! sztem ő azért ettől jobb playa!!! oleguer is már 2x bent volt... szal ezek szerint reikardnál ő csak max. a 4! védő!!!Charlie írta:Nehéz úgy megpróbálni, ha nevezve se volt. Első félidőben sokan gyenge napot fogtak ki, aztán feljavultunk.Subinho írta:igen, edmilson sajnos nagyon gyenge napot fogott ki, szinte pályán sem volt. de marquez sem volt tavalyi formályában!!! talán thuramot meg kellett volna próbálni a 2. félidőben...
De miért kell adni egy félidő előnyt az ellenfélnek?
C.
Léfe írta:Isten örizz nem akarom a Zambrottát bántani, de nem olyan mint a Juvéban volt - sokkal passzivabb, lehet edzöi utasitás is, de ennél többet tud. Sajnos a kapott gól abszolut védelmi hiba-mégpedig többen benne voltak - kezdve a középpályásoktól.
Nehéz úgy megpróbálni, ha nevezve se volt. Első félidőben sokan gyenge napot fogtak ki, aztán feljavultunk.Subinho írta:igen, edmilson sajnos nagyon gyenge napot fogott ki, szinte pályán sem volt. de marquez sem volt tavalyi formályában!!! talán thuramot meg kellett volna próbálni a 2. félidőben...
tudod! a Juve sem a szép játéka miatt uralta az olasz bajnokságot...gentdelbarca írta:Pontok tekintetében valóban és a valencia is, de játékban...!!Vito írta:...nyomunkban a Madrid
Pontok tekintetében valóban és a valencia is, de játékban...!!Vito írta:...nyomunkban a Madrid
jogos. tavaly ilyen volt az első forduló az Alavés ellen, sőt utána kellett még 4-5 meccs, amíg a csapat belejött a játékba. ha a kapuralövéseket nézzük, akkor bánkódhatunk az X miatt, dehát minden meccsen nem nyerhetünk.Boixos írta:ahogy így elnézem, ez volt az a meccs, amin ha reggelig játszunk és a bíró is úgy száll be a buliba, ahogy megtette -, akkor sem rúgunk több gólt.
Jó lenne ha ilyen egyszerűen menne...gentdelbarca írta:A tegnapi meccsünkről:
Az egész meccset figyelembe véve jobbak voltunka a Valenciánál! Óriási a különbség, mind a játékosok technikai képzettségét, mind a csapatok támadásvariációit figyelve! Sajnos ezt a fölényünket nem tudtuk gólokra váltani, de más csapatok ellen ez biztos sikerülni fog!
Újra ott van csapatunk ahol a helye van, azaz a tabella legfelső fokán!! És itt is maradunk, mert mögöttünk elég kiegyenlített tudású 4 csapat van, ők körbeverik egymást, míg mi őket!!![]()
Forca Barca!!
ozsimiki írta:Végülis tényleg csak ez a lényeg!El Deka Grande írta:Szerintem meg...
Nyerjünk és kész ! Thurammal vagy Marquezzel, tök mindegy...
Legyen meg a 3 pont és kész !![]()
Azért remélem Zambi kezdeni fog ma,és akkor nem lenne rossz egy ilyen védelem:
Zambi-Rafa-Puyol-a 4.re pedig nemtom eldönteni...
Végülis tényleg csak ez a lényeg!El Deka Grande írta:Szerintem meg...
Nyerjünk és kész ! Thurammal vagy Marquezzel, tök mindegy...
Legyen meg a 3 pont és kész !