Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!Sign írta:Sziasztok!
Mint mindent csapatnak, nektek is köszönjük a focit, gratulálunk a 4. helyhez! Valahol itt olvasom lentebb, hogy miért álltunk ki olyan gyengén a Milan ellen az utolsó fordulóban.. Nos, ennek lényegében 2 oka volt. Az egyik az, hogy az egész tornát úgy alakítottuk, hogy minden játékosunk ugyanannyit játsszon. A másik pedig, hogy lényegében ennyien maradtunk a végére, egyedül én voltam csere az utolsó meccsen, de nem álltam be végül.
A lényeg, hogy újra egy jó hangulatú focit zártunk, közel azonos tudású csapatokkal. Lehettünk volna mi is bőven a negyedikek, ezúttal talán több pontot döntött el Fortuna sajátkezűleg, mint szokott.Ne csüggedjetek, ez egy ilyen torna volt! Ha újra lejátszanánk a meccseket, a Juventus-t leszámítva lehet, hogy éppen ellenkező eredmények születnének. Nekik megnyerte a tornát az UFO-kapusuk, itt az idő keresni egy olyan embert, aki hosszú távon is képes neki gólokat lőni!
A Milánosokkal való ellentét meg baromság szerintem, bár fogalmam sincs mi húzódik a hátterében. Annyi számít, hogy ők is szeretnek veletek/ellenetek focizni és rátok is igaz ugyanez.
Szóval üdvözlet az egész AS Roma nevében, Grámán Úrnak pedig jobbulást!
Nem,ott magunkat vertük meg!Nem tudunk szabadrúgásnál helyezkedni,illetve egy szerencsétlen öngól!barcafan írta:minket pl a kapusuk vert meg... Ő lett a torna kapusa... de amugy is jok voltak, sztem bundáztak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Csókoltatom a szomszédaidatbarcafan írta:drága jó Attila barátom, utálnak téged a szomszédaim