Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk remélem senki nem várta, hogy valaki odamegy és tündökölni kezdenek. Szerintem mélyebben voltak, mint mi az elmúlt években. Morálisan pláne. Ez meló lesz, RVN lehet hogy pont jó impact volt, ideiglenes edzőknél jellemző szokott lenni, vagy pont szerencséje is volt, de itt szerintem egészen az alapoknál kell kezdeni az építkezést. Kiderül, mit hoz a Leicesterrel, őket szoktam figyelni, eddig jó, kérdés új seprű elven-e, vagy nem.
Cucurella az EB óta az egyik leggusztustalanabb játékossá nőtte ki magát. Remélem azért még néhányszor a helyére rakják, ahogy Haaland is megtette az első fordulóban.bence0330 írta: ↑2024.12.04. 21:25:27Ez az Arsenal-MU lehet, hogy ma már rangadó, érdekes lehet.
City véget vetett a rossz sorozatnak. A CFC meccs elég aranyos volt, a Sotonos meghúzta Cucurella egyik tincsét, aki utána percekig a halálán volt a földön fekve. Képzelem, ahogy a VAR-szobában keresték a precedenst az iratok közt, valahol Suarez harapása alatt...Végül kiállították a hajhúzót.

Messi utolsó barcás évei rég voltak? Akkor nekünk is elég egysíkú volt a támadójátékunk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.24. 08:22:15Néztem az Arsenal meccset.Pedig Odegaard jó irányító. Bal szélük tegnap nem volt Martinelli nélkül.Taktika, tegyük ki Sakanak.
Ennyire egysíkú játékot rég láttam.
Csak ott be tudták hozni egy Zincsenko, Sterling, Partey sort, utóbbi gólt is lőtt. Alapból Jesus, Jorginho, Trossard, Timber is csere. Van bő keret, ami alap a PL-ben.
A City nagyon mélyen.
Az Arsenalnak idén reális esélye lenne végre PL-t nyerni, de nekik sem megy.
Úgy néz ki, ott is aranyat érne egy jó csatár, ami a MU, Chelsea, Liverpool, Tottenham-ből is hiányzik.
Valószínűleg idén behúzza a Liverpool, amivel nincs semmi bajom.
Van vagy 5 bal szélsőjük, 1-2 a Barcaba is jó lenne onnan, ott egymás sarkára lépnek.
Néztem az Arsenal meccset.