Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát azért egy hónapra talán nem, de sok időre.redmiller írta:Milyen szerencsénk, hogy a maradás mellett döntött!!! Eto'o szerintem 1 hónapra minimum kiesett....
Most beverekedheti magát!
Rutinban jobb,aláírom.redmiller írta:Szerintem meg - jelenleg - jobb, mint Messi... Rutinban, gyorsaságban mindenkép. Nekem Messi mostanában körülményesebbnek tűnik... Bár remélem hamarosan rám cáfol. Savigólnak viszont többlehetőséget adnék! Szerintem be fogja magát verekedni a keretbe.
Ezquerro eddig egy percet sem játszott a szezonban.lionel19 írta:és akkor még ezquerróról nem is esett szó...Replay írta:Rijkaard meg is dicsérte, nem értem, miért nem fér be, sztem sokkal jobb, techinkásabb játékos, mint Gudjohnsen.
és akkor még ezquerróról nem is esett szó...Replay írta:Rijkaard meg is dicsérte, nem értem, miért nem fér be, sztem sokkal jobb, techinkásabb játékos, mint Gudjohnsen.
egy vigaszunk lehet, ha a bilbao ellen játszik szombaton azt sokan láthatjuk, mert a s1 adjaRapika írta:Hát a Sport tv-t kéne szétharapnod,h ők nem adták a meccset!
Öröm volt nézni,hogy beállt,meg a nagy transzparenst is,h:"Forca Saviola!"
Hát sztem a támadók között ott van a nagy hármas mögött közvetlenül Guddy-val egyetemben..Gilinél ezerszer jobb,Ezquerronál is.Rumig írta:Azért Rijkaard is mutatott kis emberséget, h ha már Saviola odakerült a kispadra (a sztem a keret leggyengébje,) Ezquerro sérülése miatt, akkor őt tette be, még ha nem is sok időre.
a 85. percben állt be.antiimperialista írta:Mennyit játszott? A helyzetét elszúrta vagy csak nem volt szerencséje?
Pont az ilyen meccseket nem látom
10percet játszott kb.antiimperialista írta:Mennyit játszott? A helyzetét elszúrta vagy csak nem volt szerencséje?
Pont az ilyen meccseket nem látom